|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tekniker58 Şuan
![]() Son Aktivite: 24.08.2014 17:40
Tecrübe Puanı: 701
![]() |
![]() Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya.... Adam arka tarafa biner... şoför... > > - eee hemşerim kimsin nereye gidersin... Der... yolcu > > - ben Azraillim..canını almaya geldim der...... > > şoför alaycı bir tavırla > > - sen mi Azrailsin der..yaw senin gibi Azrail olurumu hiç der.... Yolcu sakin bir tavırla sen daha önce Azrail gördün mü de tarif ediyorsun der... > > ve ekler yolcu. > > - inanmadın bana öylemi der....şoför > > - inanmadım tabii der......yolcu > > - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der..... > > gerçekten de adamın dediği gibi şoför 200 metre ilerde bir yolcu daha > alır.. > > ama yolcu ön tarafa oturur...olaylar bundan sonra daha da > > enteresanlaşır..... > > şoför yanındakine... > > - e sen kimsin nereye gidersin der....öndeki > > - abi ben merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der......şöför > > - yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der.... > > öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur....öndeki > > - abi arkada kimse yokki..... > > şöför hışımla arkaya bakar ve > > - körmüsün be adam arkada oturuyorya der..... > > öndeki arkaya bir daha bakar ve > > - abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der...bu sefer arkadaki söze girer.... > > - gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre. şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar....arkadaki > şöföre... > > - hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der..... şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan..... > > sonra.... > > sonra ne olmuş biliyormusunuz????? > > adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() nıl Şuan
![]() Son Aktivite: 13.02.2014 23:15
![]() Üyelik Tarihi: 11.12.2007
Tecrübe Puanı: 658
![]() |
![]() bunu daha once duymustum ınsanlar seytan olmus artık
|