Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.02.2008, 13:30   #891
özdemir
Usta Yiğido

özdemir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özdemir Şuan özdemir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.12.2014 16:25

Tecrübe Puanı: 725 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: GÜMÜŞDERE BELEDİYESİ (MERKEZ)

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ARKADAŞLAR TOPLAYACAĞIMIZ KİTAPLAR MEB DEN ONAYLI 100 TEMEL ESER SERİSİ,ANSİKLOPEDİLER, TEST KİTAPLARI, ROMANLAR HİKAYELER DERGİLER KISACA YASAKLI OLMAYAN HERTÜRLÜ KİTAP OLABİLİR BUNLAR KARGO İLE GÖNDERİLEBİLİR
tamam abi gerekli çalışmayı yaptıktan sonra size yollayacağım
Alt 27.02.2008, 13:35   #892
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

ADISLI BEKİR ÖNERDİĞİM KAMPANYA KONUSUNDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ VE KATKILARINI BEKLİYORUM
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2008, 13:49   #893
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 21:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
mehmetacik58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ADISLI BEKİR ÖNERDİĞİM KAMPANYA KONUSUNDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ VE KATKILARINI BEKLİYORUM
Selamın aleyküm hocam Ha şöyle ya Safkan at sürü
cüsünü yeni buldu.Senden beklenen kısır çekişmelere hakemlik değil büyle güzel aktivitelere öncülük etmek.Güzel bir konu yararlı bir çalışma zannediyorum katılım da fazla olur inşallah.Bizlerde bu konuda elimizden gelen yardımı yapacağız bundan emin olunmasını istiyorum.Ama hoca dikkatimi çeken şey şu oldu (SADECE BANA NEDEN SORDUN BU KONUDAKİ DÜŞÜNCEMİ BUNU ANLAYAMADIM HER HALDE BENİ DAHA FAZLA SEVMENDEN İLERİ GELDİ YANLIŞSAM BANA İLET)
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2008, 13:56   #894
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 21:28

Tecrübe Puanı: 699 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI

KASAP SEVDİĞİ DERİYİ YERDEN YUERE VURURMUŞ EN BÜYÜK KATKIYI SENDEN ALABİLECEĞİMİ DÜŞÜNMÜŞTÜM ÇÜNKÜ SİTENİN EN AKTİF ÜYELERİNİN BAŞINDA GELİYORSUN
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2008, 14:09   #895
özdemir
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 725 özdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYORözdemir SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

yav ben size bişey soracağım
adıs ismi nerden geliyo manası nedir bilen varmı acaba
Alt 27.02.2008, 14:41   #896
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
özdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yav ben size bişey soracağım
adıs ismi nerden geliyo manası nedir bilen varmı acaba
Fahretti kardeşim Senin sorduğun bu soruyu Sümmani dayım bilir.Sümmani bilemezse Çöpasanın Anarşist Memehmedin oğlu Bekir Avcı bilir zannetmiyorum ki sitede bulunan arkadaşların bu konuda sağlıklı bilgileri olsun.
Alt 27.02.2008, 14:43   #897
özdemir
Usta Yiğido

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Fahretti kardeşim Senin sorduğun bu soruyu Sümmani dayım bilir.Sümmani bilemezse Çöpasanın Anarşist Memehmedin oğlu Bekir Avcı bilir zannetmiyorum ki sitede bulunan arkadaşların bu konuda sağlıklı bilgileri olsun.
abi senin bilmeni beklerdim açıkcası
bu kadar adıs aşığı birinin bunun manasınını bilmemesini üzüntüyle karşılıyorum
Alt 27.02.2008, 15:28   #898
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
özdemir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi senin bilmeni beklerdim açıkcası
bu kadar adıs aşığı birinin bunun manasınını bilmemesini üzüntüyle karşılıyorum
Bu yazında biraz demiyim biraz ötesi bir iğneleme var.Fahrettin ailesini,Sülalesini,Köyünü,Şeh rini,Vatanını Sevmeyen biri varmıdır sence.?Eğer böyle biri varsa ben bu adamın kanından soyundan Türklüğünden,Müslümanlığından şüphe duyarım böyle biri varsa şayet türünün tek örneğidir bence.Sen adıs aşığı değilsen ne işin var bu ortamda sen neden bilmiyorsun birde varki senin dedenin sohbetlerinde kış odasında bu konular daha fazla konuşulurdu,Sen dedenin talebesi değilsin galiba.Biliyorum sen bunları beni kızdırmak için yazıyorsunda dur ya herşey düzelmişken manasız bir tartışma daha başlatmayalım.Yinede diyorum ki bu konuda sana Sümmani dayım yardımcı olur.
Alt 27.02.2008, 15:37   #899
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

Bir Adet Kınaşoğlu aranıyor Kadeşim Bekirim adaşım,Gardaşım nerdesin Hastamısın,Meşgulmüsün yoksa bana kızgınmısın senin bana kızmanı bile özledim nerdesin ya ben buralarda tek başıma koma sensiz olmuyor.Tamam bana kızdıysan özürdilerim bundan sonra sen ne dersen o yeterki ses ver....?.....
Alt 27.02.2008, 15:43   #900
özdemir
Usta Yiğido

Alıntı:
adislibekir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu yazında biraz demiyim biraz ötesi bir iğneleme var.Fahrettin ailesini,Sülalesini,Köyünü,Şeh rini,Vatanını Sevmeyen biri varmıdır sence.?Eğer böyle biri varsa ben bu adamın kanından soyundan Türklüğünden,Müslümanlığından şüphe duyarım böyle biri varsa şayet türünün tek örneğidir bence.Sen adıs aşığı değilsen ne işin var bu ortamda sen neden bilmiyorsun birde varki senin dedenin sohbetlerinde kış odasında bu konular daha fazla konuşulurdu,Sen dedenin talebesi değilsin galiba.Biliyorum sen bunları beni kızdırmak için yazıyorsunda dur ya herşey düzelmişken manasız bir tartışma daha başlatmayalım.Yinede diyorum ki bu konuda sana Sümmani dayım yardımcı olur.
yok be abicim keşke dedemin talebesi olabilseydim
dedem rahmetli olunca ben daha 7 yaşındaydım
keşke dedemin o bahsettiğin kış odalarında sohbetlerine katılabilseydim
ben sadece senin bu konularda çok hassas olduğunu ve daha çok araştırıcı olduğunu ve bunu benden çok önce düşünüp büyüklerimize sormuş olabileceğini tahmin ederek sormuştum
konu rahmetlik dedemdende açılmışken hiç sohbetinde bulundunmu aklına geliyormu abi

Konuyu Toplam 26 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 26 Misafir)