![]() |
#61 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fatoş_yvz Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2010 15:19
Tecrübe Puanı: 759
![]() ![]() |
![]() dumaN yani yapmışsın yıne yapıcagını
![]()
![]() |
#62 |
Yeni Yiğido
![]() ZARALI_ENGIN Şuan
![]() Son Aktivite: 31.10.2014 02:30
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Temelin babasi vefat eder,cenazeye gelen bir aile dostu temele sorar nasil oldu?Cevap 30.kattan düstü...adam vah vah desene cok feci ölmüs?Temel yok yok öyle ölmedi tam yere düsecekti manavin tentesine carpip tekrar yükseldi adam vah vah daha sitdetli cakildi o zaman Temel yok yok karsidaki kasabin tenteden zipladi bu sefer karsi binanin catisina...Adam demek catiya carpip öldü?Temel yokya catidan yuvarlanip elektirik tellerine gitti adam deme ya carpildi o zaman... Temel yok canim teller yaylandi babami 200 metre yukari firlatti... Adam 200 metreden yere cakildi öylemi yazik der Temel yok ya oradanda yine en bastaki manavin tenteye...Adam oradami öldü diye sorar Temel yoo oradanda tekrar baska kasaba...en sonunda bunalan Adam Temel\'e bagirir ulan nasil öldü bu adam?Temel baktik durmuyo bizde vurduk ;-))
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Yeni Yiğido
![]() ZARALI_ENGIN Şuan
![]() Son Aktivite: 31.10.2014 02:30
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Oğlu ,Kayserili\'den para istedi:BAba 500 bin lira verir misin?400bin mi?na pıçan lan 300 bini200bin neyine yetmiyor al sana yüz bin deyip cebinden 50 bin çıkarıp verdi oğluda bana zeten 50 bin lazımdı dedi babası bak kerataya sahte para vermesem kazıklayacaktı beni.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() TRAFİK DENETİMİ
-Ehliyet, ruhsat lutfen...! "Tabi buyrun" demis direksiyon basındaki adam ve belgeleri trafik polisine uzatmış. Polis bakmis bi problem yok, "Pekii.." demis, "..cevre vergisi pulu? -Burada, buyrun demis adam. -Ilk yardim cantaniz var mi? demis polis. -Tabii deyip bagaji acmis adam. Polis bakmis icinde eksik yok. -Yangin sondurucu? -Burada, buyrun. -Zincir? -Derhal cikarayim, buyrun. Polis son bir soru yoneltmis adama: -Mezdeke kaseti var mi? Adam cok sasirmis. -Evet var buyrun demis. Trafik polisi, "Tamam siz onu takin teybe ve sesini acin" demis ve baslamis oynamaya. Adamın saskinligi daha da artmis ve dayanamayıp sormus. -Hayrola memur bey! Neden oynuyosunuz böyle? Polis cevap vermis:- Eee! Artik takarsin bi 20 milyon...
![]() |
#65 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kocanız fazla bilgili olursa...
Karıkoca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar. Birkaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir; güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızğın: "Ne oldu?Ne istiyorsun?" diye sorar. Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle." Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: -"Bunun için mi uyandırdın beni?.Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum,ışıl ışıll parlayan milyonlarca yıldız. Karısı tekrar sorar. Peki, bu sana neyi gösteriyor? Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: "Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum. Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum. Astronomik olarak galaksilerin,yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum. Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğununu görüyorum. Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum. Adam Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor der? Karısı "Necati, çadırımızı çalmışlar!!!
![]() |
#66 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 754
![]() |
![]() Fransız erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" diye. Fransız cevaplamıs " Kadına saygı duyarım. Erkek ile bir bütünü tamamlar."
Alman erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" Alman cevaplamış "Kadın kutsaldır. Hayatın devamını sağlar, doğurur." Türk erkeğine sormuşlar. "Kadının elini niye öpersiniz?" Türk erkeği cevaplamış -" Bir yerden başlamak lazım! "......
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fertelliyim Şuan
![]() Son Aktivite: 02.10.2011 18:21
Tecrübe Puanı: 754
![]() |
![]() Asker Temel
Kurtuluş savaşında ordu büyük zayiat vermektedir... Ordu komutanı bu gidişe dur demenin yollarını ararken aklına dahiyane bir fikir gelir. Hemen bölüğü düz bir arazide toplar ve bölüğe hitaben: Bu günden sonra düşman tarafından bir kelle getirene on lira vereceğini söyler ve bölüğü cepheye gönderir. Ertesi gün bölük şaha kalkar ve her kes iki,üç kelle getirip ordu komutanından parasını alır. Savaşın üçüncü günü ordu komutanı postası olan temelin yok olduğunu görür. Bölüğe haber salar ve tüm ölüler ile yaralıların arasında temeli araştırır. Yapılan aramalarda temelden iz yoktur. Temelsiz geçen beş günün sonunda nöbetçilerden birisi bölüğe doğru bir toz bulutunun yaklaştığını alarm verir. Dürbünü eline alan ordu komutanı yaklaşan bulutun bir kamyon olduğunu görür. Gözlerine inanamaz kamyonun kasası düşman kelleleriyle doludur ve direksiyondaki de temelden başkası değildir. Sevinçle temeli karşılayan ordu komutanı ordusuna dönerek asker dediğin böyle olmalı der ve temeli odasına çağırır. Odaya giden temele ordu komutanı: -Bak evladım devletimiz savaş halinde,ekonomimiz bozuk ben size kelle başına on lira sözü verdim ama bu kadar kelleye ödeyecek paramız yok gel seninle bir anlaşma yapalım kelle başına sana altı lira vereyim demiş. Komutanın teklifine şiddetle karşı çıkan temel parasını tam olarak ister. Bir türlü temeli ikna edemeyen komutan kızgın bir ifadeyle altı lirayı neden kabul etmediğini sorar. Temelin cevabı müthiştir. Komutanım vallahi yedi liradan ben aldım onları der. İstikamet Temel trene binmiş, Kontrol gelmiş, biletinin İstanbul a olduğunu, trenin Ankara ya gittiğini söylemiş. Temel kendinden emin: - Peçi maçinist yanlış istikamete cittiğini piliy mi? Bilenler Bilmeyenlere Öğretsin Hoca merhum, bir gün sözde vaaz için kürsüye çıkar; kara kaplı kitabı önüne açtıktan sonra: “Ey cemaat, bugün ne söyleyeceğimi biliyor musunuz?” diye sorar. Cemaat da: “Ne bilelim, bilmiyoruz.” derler. Bunun üzerine Hoca: “Madem ki bilmiyorsunuz, ne söyleyeyim size!” der, kürsüden iner. Vaktin birinde gene kürsüye çıkar Hoca; sarığını kavuğunu düzelttikten sonra, eski nalın, eski tas, eski usul, eski tarz sorar. Cemaat da aralarında ağız birlikleri ettikleri için: “Bilmez olur muyuz, biliyoruz elbet!” derler. Bu defa da Hoca: “Ya, demek biliyorsunuz. O halde ne diye tekrarlayıp da başınızı ağrıtayım!” der, gene kürsüden iner. Gel zaman, git zaman bir gün Hoca gene kürsüye çıkar; şöyle bir öksürdükten sonra, aynı nakaratı okur. Cemaat da daha önce öğütleyip, anlaştıkları için: “Kimimiz biliyoruz, kimimiz bilmiyoruz Hoca’m”, derler. Hoca da: “Öyle ise, ne diye vaktinizi çalıp da işten, güçten edeyim sizi; bilenler bilmeyenlere öğretsin!” deyip tası, tarağı toplar.
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1044
![]() ![]() ![]() |
![]() PEDER
Oldukça seçkin görünüşlü bir bayan uçakla İsviçreden dönmekteydi. Yanında oturmakta olan rahibe "Özür dilerim peder, sizden bir iyilik isteyebilir miyim?" diye sordu. Rahip "Elbette kızım, senin için ne yapabilirim?" diye cevapladı. Kadın açıkladı: "İşte problemim; kendime yeni bir epilasyon aleti aldım ve buna oldukça yüklü bir para saydım. Sanırım limitlerin oldukça üzerine çıktı ve gümrükte elimden alırlar diye korkuyorum. Acaba gümrükten geçişte bunu cübbenizin altına saklayabilir misiniz?" Rahip "Tabi ki yapabilirim evladım ama biliyorsunuz ki ben yalan söyleyemem." diye yanıtladı Kadın "Çok temiz ve dürüst bir yüz ifadeniz var peder, eminim ki size soru filan sormazlar" dedi ve pahalı epilasyon aletini pedere verdi. Uçak havaalanına vardı. Peder gümrükten geçeceği sırada görevli "Peder, bildireceğiniz herhangi bir yükünüz var mı?" diye sordu. Bunun üzerine Peder "Başımdan kuşağıma kadarki bölümde açıklayacağım herhangi birşey yok, evladım" dedi Bu yanıtı garip bulan görevli "Peki kuşağınızın altında kalan bölümde neyiniz var?" diye sordu. Peder yanıtladı: "Kadınların kullanımı için dizayn edilmiş mükemmel, küçük bir alet var, ancak şimdiye kadar hiç kullanılmadı!!" Görevli kahkahadan kırılarak: "Tamam peder geçebilirsin, sıradaki!.."
![]() |
#69 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() MATEMATiK
Matematikten sürekli zayıf notlar alan Temel'i, ailesi bir faydası olur düşüncesiyle Katolik okuluna gönderir. Bakarlar ki Temel hep tam not almaya başlar... Sebebini merak edip sene sonunda Temel'e sorarlar: "Ne değişti?" Temel cevap verir: "Daha ilk günden artı işaretine çivilenmiş adamı görünce durumun ciddiyetini anladım . "
![]() |
#70 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() |
![]() DÜN GECE
Adamın biri hastalanıyor. O gün canı, işe gitmek istemiyor.İçinden Allah'a şöyle bir dua edeceği tutuyor: -"Allah'ım, her gün işe gidip 8 uzun saat boyunca evim ve eşimin rahatı için çalışıyorum. Eşim ise sadece oturuyor. Ne olur, bir gün benim yerime geçip, ne kadar zor bir hayat yaşadığımı görmesini sağla." Hikaye bu ya, birdenbire adamın dileği yerine geliyor. Ertesi sabah, karısının bedeninde uyanıyor.Hemen yataktan fırlıyor.Eşinin kahvaltısını hazırlıyor.Çocuklarını uyandırıyor.Elbiselerini hazırlıyor.Onların da kahvaltılarını yaptırıyor. Beslenme çantalarını hazırlıyor.Çocukları okula götürüyor.Eve dönüp, evi toparlıyor.Yıkanacak bulaşıkları ve çamaşırları hallediyor.Temizleyiciye götürülecek olanları eline alıp telefon faturasını ödemek için bankaya gidip sıraya giriyor. Faturayı ödedikten ve temizlikçiye uğradıktan sonra, akşam yemeği için alışverişe gidiyor. Eli kolu dolu bir vaziyette eve dönüyor.Bu arada öğlen oluyor.Evi süpürmeye başlıyor.Eşyaların tozunu alıyor.Mutfağı siliyor.Çocuklarının okuldan gelince yiyeceği keki pişiriyor.Eee artık çocukları okuldan alma zamanı da geliyor. Yolda onlarla sohbet ediyor. Okulda olanlar konusunda akıl fikir veriyor.Eve geldiklerinde derslerini kontrol edip, çalışma masalarına oturmalarını sağlıyor.Süt ve kek getiriyor. Bu arada yıkadığı çamaşırları ütülemesi gerekiyor. Ütü bittiğinde ancak akşam yemeğini hazırlayacak kadar vaktinin kaldığını fark ediyor.Hemen patatesleri soymaya başlıyor. Salata malzemelerini yıkıyor.Pilav için pirinci ıslatıyor. Etleri çıkartıp, fırın için hazırlıyor.Kocası eve geldiğinde, onu sofraya tabakları yerleştirirken buluyor.Akşam yemeğinden sonra, önce eşinin kahvesini pişiriyor.Masayı topluyor ve bulaşıkları hallediyor. Eşinin ve çocuklarının ertesi gün giyeceği kıyafetleri kontrol ettikten sonra çocukları yatırıyor. Onlara hikaye okuyor.Televizyon seyretmeye ve biraz da gazete okumaya salona dönüyor ki, eşi onu yatak odasına çağırıyor.Ne de olsa ,adamcağız bütün gün onlar için çalışıp, yoruldu, şimdi rahatlaması ve gevşemesi gerekiyor.Bu da zaten onun görevi. Ertesi sabah uyandığında hemen Allah'a yalvarmaya başlıyor : -"Allah'ım özür dilerim. Ben ne dediğimi bilmiyormuşum. Karımın hayatını rahat zannetmekle ne halt ettiğimi şimdi anladım. Lütfen beni eski halime döndür." bir melek aracılığıyla cvp cevap geliyor : -"Evet, dersini aldığını görüyoruz. Herşeyi değiştireceğim ama maalesef 9 ay beklemek zorundasın, çünkü dün gece hamile kaldın."
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|