|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.02.2008, 18:54 | #1 |
Usta Yiğido
FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Üyelik Tarihi: 01.10.2005
Yaş: 41
Mesajlar: 572
Tecrübe Puanı: 765
|
Pazı (Pezik) mıhlaması
Malzemeler: 1 kg pazı, 4 soğan, 4 yumurta, 2 çorba kaşığı sıvı yağ, tuz,karabiber,nane
Pazılar çok az suda haşlanır... sıkılarak suyu iyice alınır... soğanlar küçük küçük doğranır... yağ ile penbeleşene kadar kavrulur ve pazılar ilave edilerek tuz ve karabiberi de eklenir... biraz karıştırılarak üzerine yumurtalar tek tek kırılır. kapağı kapatılır, yumurtalar pişince servis yapılır. Afiyet olsun |
20.10.2008, 13:35 | #2 |
Usta Yiğido
tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Üyelik Tarihi: 31.07.2008
Yaş: 42
Mesajlar: 2.699
Tecrübe Puanı: 870
|
--->: Pazı (Pezik) mıhlaması
__________________
İnsanın bir yarısı nedense hep eksik
ve o eksiği tamamlayayım derken, var olan aşınıyor zamanla... |
28.12.2008, 22:40 | #3 |
Yeni Yiğido
buhuya Şuan
Son Aktivite: 16.01.2012 07:39
Üyelik Tarihi: 05.12.2007
Yaş: 42
Mesajlar: 13
Tecrübe Puanı: 0
|
Cevap: Pazı (Pezik) mıhlaması
olsada yesek paylaşım için tşkler
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|