![]() |
#81 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() EMİRGİL Şuan
![]() Son Aktivite: 08.12.2008 19:45
Tecrübe Puanı: 641
![]() |
![]() Sevgili fertelli kardeşim sadece maşallah denir bu kadar fıkraya derlense sanırım bi fikra kitabı ortaya çıkar!!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Zamanın birinde istanbul'da pastanelerinde teftişe giden Müdürün biri pasta ustasına sormuş.
- Bu pastalara hangi yağ kullanıyorsunuz? Ustada: - Sana kouyuruz demiş efendim. ßunun üzerine müdürde : 'O zaman bende bütün pastacılara söyleyimde sana koysunlar ![]() 80'Li yılların sonu..Bir Beşiktaş BoLuspor maçı sırasında hakem Beşiktaş'ın net 2 gölünü vermez,Boluspor'a havadan bir penaltı verir.Maç çığrından çıkmıştır.Beşiktaş'lılar neredeyse sahayı terk etmeyi düşünürLer.BoLuspor 2. GöLüde atar.Metin Tekin Santrayı yapmaz bekler.Hakem düdüğü bir daha çalar, ama Metin hala topa dokunmaz. Hakem: Metin neden başlamıyorsun bak kart çıkarırım.! Metin cevap verir: Hocam sahanıza geçinde başlayalım. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İzciliğin ilkelerini anlatmaya çalışıyordu:
-Bakın çocuklar, dedi. Bir izci, her gün, hiç olmazsa bir kez birine yardımcı olmalıdır. Hastalara...Yaşlılara...Muhtaç lara... Her sabah okula geldiğiniz zaman size bir gün önce nasıl bir iyilik yaptığınızı soracağım. Tamam mı? Ertesi sabah oymak beyi çocukları toplayıp sordu : -Söyleyin bakalım... Dün ne gibi bir iyilik yaptınız? Bütün çocuklar, hep bir ağızdan : -Yaşlı bir kadının karşıdan karşıya geçmesine yardım ettik efendim. Adamcağız şaşırdı : -Hepiniz mi? -Evet efendim, hepimiz birden. -Neden? Çocuklardan biri cevap verdi : -Kadın karşıdan karşıya geçmek istemiyordu, ondan efendim! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Navigator
![]() Hakim sanığa sormuş:
-Uluslararası kaçakçılık suçu ile suçlanıyorsun. Tüm deliller aleyhine. Söyleyecek bir şeyin var mı? Sanık boynunu bükmüş ve, -Aman hakim bey, demiş.. Ben Fenerbahçeliyim. Uluslararası ne gibi bir faaliyetim olabilir ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Navigator
![]() Adamın biri kendini fare zannettiği için akıl hastanesine düşmüş. Tedavisi bittikten sonra doktor sormuş. Simdi sen bir fare misin yoksa insan mi?
Deli : - Fare olur mu doktor bey ben bir insanim. Doktor : - O zaman artık gidebilirsin iyileştin artık. Deli kapıdan çıkmış ve imdaaaaaat diye bağırarak tekrar içeri girmiş doktor 'ne oldu' demiş... Deli : - Bir kedi gördüm de ondan korktum. - Sen hani artık kendini bir fare zannetmiyordun. - Ben fare olmadığımı biliyorum da kedi nerden bilsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Navigator
![]() Birgün bi akıl hastanesinin doktoru 2 hastayı yanına çağırır. 1. deliye oğlum git öbür odaya ben varmıyım yokmuyum bak der deli tamam der. 2. deliye ise al şu 1 lirayı git bana en lüks arabayı al gel der. deli peki der 2 deli çıkışta buluşurlar. 1. deli:
-Ya bizim bu doktor kafayı yemiş. Bi de bize deli derler. Bugün bana git öbür odada ben varmıyım diye bak dedi halbuki yanı başında telefon vardı.2. deli: -YA ya banada 1 liraya araba almamı söyledi bugün pazar arabayı nerden bulcam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Navigator
![]() Erzurum'lu bir hanım telaşla koşarak belediye otobüsünü durdurmaya uğraşıyor. Halk ıslıklıyor. Şoför acı bir frenle duruyor.
Kadın: -Gardaş bu otubus İlice'ye gidir mi? Şoförün canı burnunda, araba dolu, zor durmuş, kızgınlıkla -Heyir baci, getmez! Kadın: -Vış! eleyse niye durdun! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Navigator
![]() Dünyanin Sekli Ögretmen Ali ye sordu, - Oglum dünyanin sekli nasildir? Daire mi? Elips mi? - Valla o kadarini bilmiyorum ama babam dünyanin karmakarisik oldugunu söylemisti hocam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Navigator
![]() Erzurumlunun biri büyük bir çukura düşer başlar bağırmaya
- çimse yokmu çimse yokmu beni kurtaracak çimse yokmu? İmdada bir melek yetişir ve derki seni üç şartla oradan çıkarırım - bir içkiyi iki kumarı üç karı kız ayağını bırakacan Bizim erzurumlu düşünür tekrar başlar bağırmaya - Başka çimse yokmu, başka çimse yokmu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Navigator
![]() Kayseri`li bir adamın bir çocuğu varmış.
Bir gün çocuk babasından 500 bin istemiş. Babası da ne 400 bin mi ne yapacaksın 300 bini,200 bin yetmez mi, al şu 100 bini der ve 50 bin lira verir. Çocuk sinsi sinsi gülmeye başlar. Babası da merak eder ve sorar: -Niye gülüyorsun evladım. Çocukta bana zaten 50 bin lazımda bilerek 500 bin istedim der. Babasıda cevap verir; -Ulan sahte 50 bin vermeseydim kazıklayacaktın beni der. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|