Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.03.2008, 21:18   #331
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 21:43

Tecrübe Puanı: 654 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

slm arkadaşlar o bakıyomda biz olmasakda arkadaşlar sagolsun burayı boş bırakmıyorsunuz benim pc de sorun vardı o yüzden nete giremedim sagolun yoklugumu hisseden arkadaşlar olmuş beni düşündüğünüz için teşekkür ederim,
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2008, 21:28   #332
i.yigit
Tecrübeli Yiğido

i.yigit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

i.yigit Şuan i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.01.2010 21:43

Tecrübe Puanı: 654 i.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOKi.yigit FAZLA SÖZE GEREK YOK

bakıyorumda kişiler baya plomegi girmiş gerek yok bi geçim derdi almış başını gidiyor boşverin arkadaşlar biz ekmekegimize bakalım.erol sivasta durumlar nasıl senin dükkana gidip gelen olur söylüyormusun böyle bi yer var ziyeret edin diye o taraf ta sana güveniyorum köylülerimizi yönlendir buraya bu tarafta ise gördüklerimize söylüyoruz inş burada çogalacagız HADİ HAYIRLISI HERKESE SELAM
i.yigit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2008, 21:30   #333
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1105 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart -->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

arkadaşlar acil olmadığı müddetçe diğer konulara biraz ara verelim gece gündüz okuyalım fatiha larımızı az kaldı 18 mart ŞEHİTLERİMİZ BİZDEN DUA BEKLİYORLAR
BİRAZ GAYRET LÜTFEN!!!

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2008, 09:36   #334
iozgur
Yiğido

iozgur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iozgur Şuan iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2013 09:37

Tecrübe Puanı: 730 iozgur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Erolcuğum seni severim bilirsin sen kızdığın zaman hoşuma gidiyor.Tam siyaset adamısın ama genede şükür etmiyorsun helal olsun.Şunu anlayamadın eflasyon ortamında kazandığın parayı kazanamassın bunu unut .Bizim HASANI'DA yanına aldıysan seni kimse tutamaz oda düzenin adamı.Bozacının şahidi şıracı olunca anla gersini...
iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2008, 09:48   #335
iozgur
Yiğido

iozgur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

iozgur Şuan iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.07.2013 09:37

Tecrübe Puanı: 730 iozgur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Akadaşlar ÇANAKKALE'YE HEP BAREBER BİR MİNİBÜS AYARLAYIP GİDE BİLİRİZ HEMDE KAYNAŞMA OLUR NE DERSİNİZ.
iozgur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2008, 11:20   #336
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 19:45

Tecrübe Puanı: 640 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Herkese selamlar ilhan kardeşim merakta bıraktın bizi neyse geldin önemli bi şey yokmuş!Amacımız polemige girmek degil güncel yaşadıgımız TÜRKİYE gerçeklerine parmak basmaktı.Sonuçta tabiki hepimizin gayesi ekmek davası ve amacı ama ne olursa olsun yaşanan olaylarada tepkisiz kalmamak gerekiyor diye düşündügüm için yazdım.Başka bi amacımız yok...
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2008, 11:27   #337
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 19:45

Tecrübe Puanı: 640 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Erol merhaba yine herzamanki gibi döktürmüşün kardeşim!Hasan arslanla akraba oldugumuzu yeni duyuyorum bende tanımıyorum kendisini inşallah sivasa gelince tanışırız.2 gün önce nurettin abinin yanındaydım söylemedim aklıma gelmedi ama sanırım zamanı olmaz sürekli yurt dışına gidiyor zaman ayırmasının zor oldugunu düşünüyorum!Bizim tevfige gelince söylesemde zor yazar burda senin dışında tanıdıg hiç kimse yok.
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2008, 11:58   #338
Bawo
Yasaklı
NO AVATAR

Bawo Şuan Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.08.2008 11:12

Tecrübe Puanı: 0 Bawo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
iozgur Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Erolcuğum seni severim bilirsin sen kızdığın zaman hoşuma gidiyor.Tam siyaset adamısın ama genede şükür etmiyorsun helal olsun.Şunu anlayamadın eflasyon ortamında kazandığın parayı kazanamassın bunu unut .Bizim HASANI'DA yanına aldıysan seni kimse tutamaz oda düzenin adamı.Bozacının şahidi şıracı olunca anla gersini...
hocam sen alibeyköy igdaş tamısın.
Bawo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2008, 20:56   #339
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10

Tecrübe Puanı: 637 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cümleten hayırlı akşamlar erol abi dedem halama geçti bugün yarın gelir geziyor valla iyi çok şükür yaramaz birşey yok hatta pazar günü ÇANAKKALEYE ŞEHİTLİGİ ezmeye gitmişler halamlarla şişli belediyesi götürmüş saglıgı sıhatı iyi şükür selamın başım üstüne amcamda iyi sebo çalışıyo yaramaz birşey yok pazar günü beraberdik söyledim onada evde internet yok dedi teknede çalışıyor tekneye gidince girerim diye söyledi zanedersem teknede bodrumda o yüzden bi süre giremez mehmet abimde tuzlada tersanede çalışıyor onun işi baya yogun erol abi kolay kolay boşta kalmıyor birazda zor iş en ufak bi ihmale gelmez sabah 6da çıkıyo evden akşam 11de falan anca eve geliyorum diyo yani fazla zamanı yok boş ama genede söylerim tabi
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2008, 21:09   #340
emirgil
Yiğido

emirgil - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emirgil Şuan emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.11.2008 00:10

Tecrübe Puanı: 637 emirgil FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ibrahim abi ben teklifine varım abi bana uyar valla hemde süper olur varya ne zamandır gitmek istiyorum hatta eger olursa münübüste var bilal amca var tanırsın sarıgazide oturuyor periza halanın oglu diyeyim ben eniyisi onun münübüsü var ona söyleriz artık üç aşşa beş yukarı ayarlarız bilal amca iyidir yeterki biz toplanalım arabayıda bulduk hadin bakalım görelim tutkunlugu cirin köylüleri şöyle bi toplanalım da yakınlaşalım bi ya kaynaşalım bi nasıl dernek kurucaz biz degilmi abiler...münübüs öneriydi sadece illaki o olcak degil toplanalım da gerisi kolay
emirgil isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 11 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 11 Misafir)