![]() |
#111 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 13:59
Tecrübe Puanı: 694
![]() ![]() |
![]() çok girmek istedığımiz AB bile bizi kınadı ne bıçım bi adam bu yagıtay başsavcısı hiç kafası yhok. bu kadar olay yetmezmıs gibi (başörtüsü yasağı,operasyonlar vs gibi)bi de başımıza böyle bir olay çıkardılar ne dıyelım artık ....Başbakan bi 5 sene daha durup bunların kokünü kazıycak ya. ne yapacaklarını şaşırdılar
![]() Konu Forum Editör tarafından (16.03.2008 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 13:59
Tecrübe Puanı: 694
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Yeni Yiğido
![]() fatihada58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.07.2014 22:11
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() Yahu bir savcı benden akıllımıdır?bir savcı nedir? bir savcı en az 16 milyon insandan daha mı iyidir, daha mı zekidir, daha mı akıllıdır?Bir gerçekleri savcı mı görür yada toplasan 4-5 milyon etmeyecek partizanlarmı?Çalıştığım hastanede bir doktor hanım kardeşim benim oyum 5 köylülerin oyu 1 sayılmalı demişti şimdi durum ona döndü madem sizin aklınız yok biz kendimiz yaparız hesabı...pardon yapmak değil yıkmak daha doğru olur.Ben geçen seçimde oy kullanamadım yani akpye oy vermiş biri değilim kullansam bile başka bir partiye oy verecektim(kişiye daha doğru).Ama bu mesnetsiz,gereksiz,asılsız iddaalar yokmu,insanı çileden çıkarıyor.Yahu bana söyleyin senin cebindeki 1 ytl ile kaç ekmek alıyordun şimdi kaç ekmek alıyorsun?ben söyleyim eskişehirde yaşıyorum o zamanda 2.5 ekmek alıyordum şimdide...Bu ülkenin türbanlısıyla uğraşmaktan başka bişey görmeyenler apaçık bir yalan ve delalet içerisindeler...Bir şehir annesi düşün türbanlı(aksini görmedim zaten) oğlunu vatana şehit vermiş kızını üniversitede okutmak istiyor işe bakki kızıda türbanlı.Ne yapacaksın??????????Bu vatan için ölmeye gel kardeşim söz sahibi olmaya gelince oda ne ne güzel biz yönetiyoruzya haa!!!!!!!Şunu unutmayın bu ülke ne çektiyse atanmışlardan çekti ayrıca orda oturacak 11 kişinin IQsunun benden düşük olduğuna iddaaya girerim.Bunu ÖSSde derece yapmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum...Bide birisi yazmış doğuda kaç tane kadın özgür iradesi ile oy kullandı diye?Ben size yaşadığım bir olayı anlatayım bu yazki seçimlerde ev arkadaşımı (ki kendiside doktordur tokatlı ve alevidir) annesi aradı ve chp ye oy vermesi gerektiğini söyledi vermezse evlatlıktan reddermiş(olaya bak ya
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Yiğido
![]() ![]() MEDYABİRAJANS Şuan
![]() Son Aktivite: 25.11.2008 13:14
Tecrübe Puanı: 674
![]() |
![]() Alıntı:
Güzel arkadaşlarım bu kadar komple teorilerini nasıl üretiyosunuz? el insaf. Ben sizlere birşey söyleyeyimmi , bu ülke cumhuriyet tarihinden bu yana görmediği hizmeti gördü göremeyenlere lafım yok , çünkü onlara ağzınızla kuş tutsanız yaranamassınız.Mutlak eksik,hata ve yanlışllar var ama bunlarda işte bu zihniyet yüzünden düzelemeyen şeyler. Rabbim bu milleti bu kafadaki insanların eline düşürmesin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() albina58 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.08.2016 21:40
Tecrübe Puanı: 780
![]() |
![]() ASİTANE3458 ve MEDYABİRajans Arkadaşlar,bu benim şahsi görüşüm,ya yazıyı detaylıca okumuyorsunuz yada birkaç kelime okudukdan sonra hemen yorum yapıyorsunuz,yapdığınız yorumda ise detay var nede kendi şahsi görüşünüz.İkili laf atışması yapmayacağım sadece bizedemi vatan haini demiş arkadaş,yazımı iyice okusaydı her vatan haini dediğim liderin çıkışında öyle bir niyeti olmadığı saf duygular ile hizmet etmek isterken bir süre bu sermaye guruplarının elinde kaldığını anladıktan sonra ''U'' dönüşü yapdığını belirtmiştim.
Neyse arkadaşlar,kusura bakmayın,herşey güllük gülüstanlık,memleketimde her isteyen türk vatandaşı petrol arama yetkisine bile sahip,eğitimde zengin-fakir eşitlik ayrımı yok,emekli-dul-yetim ve gazilerimiz için daha müsait hayat şartları hazırlanıyor,gayri safi milli hasıladan eşit dağılım yapılıyor,ülkemde çiftcilik ve hayvancılıkta uluslararası standartlarda üretim yapılmakta ve köylü halkımız mahsül ve ürünün karşılığını alıyor,uzun vadede reel değerler üzerinden milli varlıklarımız olarak son beş yılda öz varlıklarımızı 10 katına çıkarttık,içerde ve dışarda tam bağımsız bir ekonomik büyüme gerçekleştiriyoruz,işgaliye vergisinden onlarca yeni vergi kanunu geçmesi,emekli ikramiyelerin,memur kesintilerinin verilmeyecek olması sadece basının şişirtmesi art niyet haberleridir,açlık-yolsuzluk-yoksulluk-işsizlik diye sorunlarımız bulunmamakla beraber,Avrupada insanlarımız eşit imkanlarda muamele görmekle beraber,evlerimizin yakılıp kovmak istemeleri allah kahretsin sadece komunist basının uydurmasıdır.Halkımın her kesiminde refaah ortamı artmışken,vatandaşımın alım gücü çoğalmış,esnafımız-üreticimiz dünya piyasalarına açılmış,yine basının uydurması sonucu dolaşan kopenhang kriterlerine göre ticaretimize kota konulmadığı gibi,anamur muzumuzdan,zeytinimize,azerbay candan diğer türki cumhuriyetlere satış serbestimiz var.K.Irak'a girmekten diğer bütün meselelere hükümet olarak cesur kararlar alarak uygulayabiliyoruz. Tüm üyelere verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Yukarıdaki yazım içinde,ömrümüz yeterse beş yıl sonra değerlendirmesini yapalım.Bu bir süreçtir benim şahsi fikrim,kiminiz zırvalıyorsunda diyebilir veya hayal alemindesinde.Nede olsa altında imzan var yazımın arkasındayım,zira bunları temmuz seçimlerinden evvel yazılı olarak yazıp yayınladığımda,istanbul akp il örgütünde avukat konumunda yetkili,üç arkadaşla muhabbetimde,DİE(devlet istatistik ensütüsü) veriler ile MB(Merkez bankası) verileriyle ortaya koyup 50 milyar doların 2006 yılında,devlet tarafından özelleştirilip,yahudilerce alınan bankalara peşkeş çekildiğini ispatladığımda, aldığım cevap maalesef şu olmuştu:''Lütfen,bizleri bunları ve bunlardan on kat fazlasınıda biliyoruz,ancak şunları seçimlerden sonra yaz bari'' oldu.( cevap verenlerden bir şahsın ismini paylaşabilirim,R.T.ERDOĞAN'ın basın danışmanı erol olçak'ın avukatı ve örgütte görevli diger meslek arkadaşlarıdır.) Kusura bakmayın lütfen kendim hakkında bir takım olgularıda paylaşarak sizler karşısında samimiyetimi anlatmak isterim.Ukalalık olarak algılamayın lütfen.İstanbulda ikamet ediyor ve kendime ait bir şirketim bulunmakla beraber aylık net 3 bin ytl gelirim var,şuan ve bundan sonraki siyasi süreçte şahsım adına hiçbir beklentim olmadığı gibi siyasi olarak hiçbir oluşuma bağlı değil,ticari olarak var olan bugün yaşadığımız süreç devamında ise daha fazla gelir imkanına sahibim zira,iki aylık kurgu kaos ortamında dolar 1.600 de sabitlenecek,ham madde başta olmak üzere bir çok sanayii mamulü ortalama %15 zam görecek.Hal böyle olduğunda eski mantık stokculukla,anayasa fırlatmadaki gibi dolar bazında dövize yatırımla milyon dolar para kazanma imkanım varken,hiçbir tşebbüsüm yok,üstüne üstlük bunun AKP nin kpatılma davası ilede alakası olmamakla beraber,olacakların kamuflesi uyduruk bir dava sürecidir.Sadece uyanık olunmasını tembihliyor ve hergeçen açlık sınırına yaklaşan halkımın allah yardımcısı olmasını temenni ediyorum.kalın sağlıcakla.
![]() |
#116 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kın duymaktan ne anlıyorlarsa anlamış değilim nereye gidiyoruz acaba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
![]() Son Aktivite: 26.05.2013 13:50
Tecrübe Puanı: 752
![]() ![]() |
![]() SATILMIŞ GAZETELERİN SATILMIŞ KÖŞE YAZARLARININ,
VATAN HAİNİ YAZARLARININ YAZILARINI KOPİŞLEMELER... CTRL C + CTRL V SİSTEMLİ ALINTILAR... OOOOOOOOOOOOOO... MAŞALLAH MAŞALLAAAHHHHHHH... YİNE BOL KESEDEN ATMALAR... İŞKEMBEDEN SALLAMALAR... ...VS...VS... YAHU FİKİRLERE SAYGILI OLMAK LAZIM AMA; HÜKÜMETE VATAN HAİNİ DAMGASINI VURMAK NE UCUZ BİR YAKLAŞIM YAHU..! BAŞKALARINI VATAN HAİNLİĞİİLE SUÇLAMA KOLAYLIĞINA GİDENLER, KENDİLERİ, VATANA NE GİBİ KATKISI OLMUŞTUR ACABA..? BUNUN SORGULANMASI GEREKMEZ Mİ...! fİKİRLERİME SAYGI DUYULACAKSA, BENİM DE BİR FİKRİM VE ÖNERİM VAR : DAHA ÖNCELERİ GÜLLÜK GÜLİSTANLIK OLAN ÜLKEMİZİ KARARTAN, ENFLASYON NEDİR HİÇ BİLMEDİĞİMİZ BİR CANAVARI BAŞIMIZA MUSALLAT EDEN, TERÖR KELİMESİNİN ANLAMINI DAHİ BİLEMEZKEN, ÜLKEYİ KANA BULAYAN, YOLSUZLUK, HORTUMCULUK, VURGUNCULUK, MAFYA, SABETAİST, MASON, EŞKIYALIK, KAPKAÇÇILIK, İRTİCA, KAVGA, KAOS, VS... BUNLARIN HİÇBİRİSİ ÜLKEMİZDE YOKKEN, BİRDEN BUNLARI HORTLATAN... - BU AKP HÜKÜMETİNİ HEMEN YIKMAK VE KAPATMAK GEREKİR...! - BU AKP ÜYELERİNİ TOPTAN İMHA ETMEK LAZIM...! - BU AKP KURUCULARINI (A.LATİF ŞENER DE DAHİL), TAKSİM MEYDANINDA DARAĞACINDA SALLANDIRMAK GEREKİR...! - BU AKP YE OY VEREN MİLYONLARCA KİŞİYİ NÜKLEER BAŞLIKLI KİMYASAL FÜZELERLE TOPLU KATLİAMA TABİİ TUTMAK GEREKİR...! - BU AKP DENEN PARTİNİN TÜM TEŞKİLAT BİNALARINI ROKETLERLE YERLE BİR ETMEK GEREKİR...! - BU AKP ...........
![]() |
#118 |
Yeni Yiğido
![]() fatihada58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.07.2014 22:11
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
![]() O zaman bu ülke iç çatışmaya gider diyen Deniz baykalın ve demekki bu ülkenin %46sı hala akıllanmamış diyen Onur öymenin ki bunlar benim hatırladıklarım!!!!!!!!!!! partiside kapatılsın ayrımcılığın daniskasını yapanların kendisini bu ülkenin eliti görenlerin partiside kapatılsın!!!!!!!!!!!!!haklı kastlara ayıranların partiside kapatılsın!!!!!!!!! ne demek istediğim anlaşılır umarım.Akıllarını başlarını toplasınlar bu ülke hukuk fakültesi okuyanların tekelinde değildir.Bu ülke benim senin bizimdir.Ülkeme hainlik edenler cezasını elbette çekeceklerdir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() sayın savcı chp üyesimi acaba adam sanki baykalın agzından alıntı yapmış gibi dava açıyor
acaba bu milleti bukadar cahil yerinemi koyuyor sayın savcı hani düşünce özgürlügü bunu chp liler yapınca düşünce akp liler yapınca laik karşıtı yazık sizlere 21. yüzyılda böyle düşünceye sahipsinizya ne diyelim bu dünyanın birde öteki dünyası var alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demiş atalarımız... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|