Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas' a Yatırımlar ve Şirketler > Sivas' ta Yatırım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Sivas' ta Yatırım Sivasa Yatırım, Sivas Yatırım

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.04.2008, 19:17   #71
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

berat.demir Şuan berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.12.2009 06:51

Tecrübe Puanı: 0 berat.demir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Sivas'ın 2008 Rotası

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gardaş sivastan bi halt olmaz ben diyorum size

öncelikle sivaslının zihniyeti bir değişcek dedikodu ve iftira atmaktan vazcayacaklar ufak tefe rantlar için çığırtkanlık yapmıcaklar...

bunlar değişmezse bu dediklerinin hiçbiri olmaz olsada birşey olmaz
fatih sivas abu kadar hakaret edemezsin. ne demek sivastan bir HALT olmaz. sivas ta olan yatırımlardan bir haberin varsa gel yorumunu yap. eğer sivas ta yapılan yatırımlardan haberin yoksa sus ve bu foruma araştırıp yazı yazan insanların emeğine saygısızlık yapma. emeğe saygı göster. ve bir daha da sivas a hakaret etme. bu ne saygıısızlık bu ne hakaret la. bizler Sivas sevdalıları olarak Sivasın erleri yiğidoları olarak buna müsaade edemeyiz.

Sivas tan bi halt olur mu olmaz mı siz karar verin
1. Sivas a hızlı tren ihalesi 5 mayısta
2. Sivas 1. osb 180 ha.dan 420 ha.a çıktı. sebebi işadamlarının osb de yatırım talebi.
3. osb de 2002 yılında 36 olan fabrika sayısı 80 e çıktı. işçi sayısı 1200 den 4250 ye çıktı.
4. havaalanına günde 2 uçak iniyor. havaalanı yolcu potansiyeli 2000 yılında 6000 iken bugün yolcu sayısı 100 bini geçti.
5. havaalanına yeni iç ve dış terminal binası yapılacak.
6. sivas demir çelik fab.sı yeniden faaliyete geçti ve 600 kişi ekmek sahibi oldu.
7. pazar pazarı avm haziranda açılacak ve 17000 m2. kapalı alanı olacak yaklaşık 600 kişi burada istihdam edilecek.
daha çok şey sayardım gerisini daha sonraya saklim.
Taha bey ve diğer arkadaşlar yukarıdaki seviyesiz yazı için ben sizlerden özür diliyorum siz o yazıyı görmemezlikten gelip paylaşımlarınızı lütfen yapmaya devam edin. saygılarımla.
berat.demir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.04.2008, 10:34   #72
doganay
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

doganay Şuan doganay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 00:52

Tecrübe Puanı: 659 doganay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
gardaş sivastan bi halt olmaz ben diyorum size

öncelikle sivaslının zihniyeti bir değişcek dedikodu ve iftira atmaktan vazcayacaklar ufak tefe rantlar için çığırtkanlık yapmıcaklar...

bunlar değişmezse bu dediklerinin hiçbiri olmaz olsada birşey olmaz
Merhaba arkadaşlar,

Böyle bir yorumu ben kabul edemiyorum.

Bu yazıya en güzel cevabı sayın berat.demir vermiş. Sayın berat demir'e teşekkür ederim.

Şunu yazabilirim. SİVAS'ta çok şeyler olacak vede gerçekten çok güzel yatırımve atılımlar olacak. Çok insan ekmek yiyecek. Hep beraber göreceğiz. Acaba Sivas'ı ne kadar gezip yatırımları görebiliryorsunuz? Gezin ve yatırımları görün.

Saygılarımla
doganay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Alt 28.04.2008, 11:17   #73
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

doğanay abi burdaki en baba yiğidolardan biri sensin. emeklerin için sana tşk.ederim. abi sen bu tür yazılara kafayı takma. sivasımız iyi yolda. o yazıyı yazanın sivastan haberi yok. amacı ortalığı bulandırmak.
Alt 29.04.2008, 19:28   #74
FatihCan
Usta Yiğido

FatihCan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FatihCan Şuan FatihCan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 14:15

Tecrübe Puanı: 787 FatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISIFatihCan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
fatih sivas abu kadar hakaret edemezsin. ne demek sivastan bir HALT olmaz. sivas ta olan yatırımlardan bir haberin varsa gel yorumunu yap. eğer sivas ta yapılan yatırımlardan haberin yoksa sus ve bu foruma araştırıp yazı yazan insanların emeğine saygısızlık yapma. emeğe saygı göster. ve bir daha da sivas a hakaret etme. bu ne saygıısızlık bu ne hakaret la. bizler Sivas sevdalıları olarak Sivasın erleri yiğidoları olarak buna müsaade edemeyiz.

Sivas tan bi halt olur mu olmaz mı siz karar verin
1. Sivas a hızlı tren ihalesi 5 mayısta
2. Sivas 1. osb 180 ha.dan 420 ha.a çıktı. sebebi işadamlarının osb de yatırım talebi.
3. osb de 2002 yılında 36 olan fabrika sayısı 80 e çıktı. işçi sayısı 1200 den 4250 ye çıktı.
4. havaalanına günde 2 uçak iniyor. havaalanı yolcu potansiyeli 2000 yılında 6000 iken bugün yolcu sayısı 100 bini geçti.
5. havaalanına yeni iç ve dış terminal binası yapılacak.
6. sivas demir çelik fab.sı yeniden faaliyete geçti ve 600 kişi ekmek sahibi oldu.
7. pazar pazarı avm haziranda açılacak ve 17000 m2. kapalı alanı olacak yaklaşık 600 kişi burada istihdam edilecek.
daha çok şey sayardım gerisini daha sonraya saklim.
Taha bey ve diğer arkadaşlar yukarıdaki seviyesiz yazı için ben sizlerden özür diliyorum siz o yazıyı görmemezlikten gelip paylaşımlarınızı lütfen yapmaya devam edin. saygılarımla.

ben sivası senin gbii inter başından veya tv'den takip etmiyorum bizzat saivasta yaşıyorum....

ben sivastaki zihniyeti tartışmaya açıyorum tamam mı anlamıyormusun sen ?

Asıl seviyesizliği terbiyesliği sen yapıyorsun bilip bilmeden anlamadan dinlemeden atlıyorsun hemen !

Sivaslıların ziniyeti değişmediği sürece sivastan bir yol olmaz yine diyorum !
Alt 29.04.2008, 20:31   #75
58memo
Usta Yiğido

58memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58memo Şuan 58memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2014 19:31

Tecrübe Puanı: 868 58memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu verdigin bilgiler icin gönülden tsk ediyorum, emege saygi.
Alt 29.04.2008, 20:37   #76
58memo
Usta Yiğido

58memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58memo Şuan 58memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2014 19:31

Tecrübe Puanı: 868 58memo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fatih kardes, sivastan bir halt olmaz demek sana yakismiyo. Ve arkadadaslar bunu tartisirken lütfen biraz birbirimizin düsüncelerine ve bildiklerine saygi duyalim bu terbiyesizlik yapio ne biliyim bunu yapio uygun deil. Konuya gelince sivastan bi halt olmaz bence dogru deil, sivasimiz giddikce güzellesiyo ve duydugumua da göre iyi yatirimlar yapio, selamlar saygilarimi sunarim.
Alt 29.04.2008, 20:42   #77
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4549 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: Sivas'ın 2008 Rotası

Sivasta her gecen gün fabrikaların acılması bizleri fazlasıyla memnun etmektedir temennimiz Sivasımızda işsiz insanın kalmaması
Alt 29.04.2008, 21:55   #78
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
ben sivası senin gbii inter başından veya tv'den takip etmiyorum bizzat saivasta yaşıyorum....

ben sivastaki zihniyeti tartışmaya açıyorum tamam mı anlamıyormusun sen ?

Asıl seviyesizliği terbiyesliği sen yapıyorsun bilip bilmeden anlamadan dinlemeden atlıyorsun hemen !

Sivaslıların ziniyeti değişmediği sürece sivastan bir yol olmaz yine diyorum !
sen nerden çıkarıyorsun benim sivası internetten takip ettiğimi. sivastaki zihniyeti tartışmaya açmak istiyorsan aç. sen sivastan bi halt olmaz diyemezsin. ben sana rakamlarla ispatlarla konuşuyorum. sivasta nelerin değiştiğini rakamlarla ispatlıyorum. ben konuşmuyorum rakamlar konuşuyor. sen hala sivastan bir halt olmaz diyorsun. böyle konuşamazsın sen.
senin konuştuğun lafın sivaslının zihniyetiyle uzaktan yakından ilgisi yok. sen tartışma açmıyorsun hakaret ediyorsun ve bu konuda yazı yazan arkadaşlar olarak buna izin vermiyecez.
öyle farazi laflarla burda konuşma. sivastan bi halt olmaz demen açıkça kanıma dokundu. burda yazı yazanları karşına alma. bu sana tavsiyemdir.
Alt 30.04.2008, 17:37   #79
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

SİVAS BELEDİYE BAŞKANININ ÖRNEK AÇIKLAMASI VE SİVASIN DEĞİŞEN ZİHNİYETİ

Sivas’ta eskiden şunu söylerlerdi. Bir insan zenginlik noktasında belli bir düzeye geldikten sonra Sivas’ı terk etmek zorunda kalır derlerdi. Gerçektende çokta yadırganacak bir yaklaşım değildi. Çünkü biz Sivas’ın her alandaki sorunlarını 3-5 tane ekonomik durumu iyi olan insanların üzerinden çözmeye çalışırdık. Her zaman onların katkı sunmasını beklerdik. Ama hamdolsun artık bu anlayışın büyük ölçüde değiştiğini görüyoruz. Onun için biz Sivas’taki zengin sayısının artmasını istiyoruz. Sivas’taki zengin sayısı ne kadar artarsa Sivas’taki sorunlarda o oranda azalacaktır” dedi.
Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Mustafa Sarılar ve TSO Başkan Vekili Musa Emmioğlu da OSB’de çok sayıda kişinin istihdam edildiğini, bu sayının ilerleyen yıllarda daha da artmasını istediklerini belirttiler.
Konuşmaların ardından OSB’de istihdama katkı sağlayan 94 iş adamına Vali Yardımcısı Mete Buhara ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile diğer yetkililer tarafından plaketleri verildi. İş adamlarına ayrıca belediye tarafından özel yapılmış süs ibrik hediye edildi.
Yemeğe AK Parti İl Başkanı Zeki Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, belediye başkan yardımcıları ile Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren 94 firmanın sahipleri, müdürleri ve temsilcileri katıldı.
Alt 30.04.2008, 19:57   #80
berat.demir
Yasaklı
NO AVATAR

bu arada sivas osb de 94 firma faaliyete başlamış. herkese duyurulur. ben yüreğimle sivasta yaşıyorum.
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)