![]() |
#71 | |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() Son Aktivite: 22.12.2009 06:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Alıntı:
Sivas tan bi halt olur mu olmaz mı siz karar verin 1. Sivas a hızlı tren ihalesi 5 mayısta 2. Sivas 1. osb 180 ha.dan 420 ha.a çıktı. sebebi işadamlarının osb de yatırım talebi. 3. osb de 2002 yılında 36 olan fabrika sayısı 80 e çıktı. işçi sayısı 1200 den 4250 ye çıktı. 4. havaalanına günde 2 uçak iniyor. havaalanı yolcu potansiyeli 2000 yılında 6000 iken bugün yolcu sayısı 100 bini geçti. 5. havaalanına yeni iç ve dış terminal binası yapılacak. 6. sivas demir çelik fab.sı yeniden faaliyete geçti ve 600 kişi ekmek sahibi oldu. 7. pazar pazarı avm haziranda açılacak ve 17000 m2. kapalı alanı olacak yaklaşık 600 kişi burada istihdam edilecek. daha çok şey sayardım gerisini daha sonraya saklim. Taha bey ve diğer arkadaşlar yukarıdaki seviyesiz yazı için ben sizlerden özür diliyorum siz o yazıyı görmemezlikten gelip paylaşımlarınızı lütfen yapmaya devam edin. saygılarımla. |
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() doganay Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 00:52
Tecrübe Puanı: 659
![]() |
![]() Alıntı:
Böyle bir yorumu ben kabul edemiyorum. Bu yazıya en güzel cevabı sayın berat.demir vermiş. Sayın berat demir'e teşekkür ederim. Şunu yazabilirim. SİVAS'ta çok şeyler olacak vede gerçekten çok güzel yatırımve atılımlar olacak. Çok insan ekmek yiyecek. Hep beraber göreceğiz. Acaba Sivas'ı ne kadar gezip yatırımları görebiliryorsunuz? Gezin ve yatırımları görün. Saygılarımla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() |
![]() doğanay abi burdaki en baba yiğidolardan biri sensin. emeklerin için sana tşk.ederim. abi sen bu tür yazılara kafayı takma. sivasımız iyi yolda. o yazıyı yazanın sivastan haberi yok. amacı ortalığı bulandırmak.
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() FatihCan Şuan
![]() Son Aktivite: 03.07.2009 14:15
Tecrübe Puanı: 787
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ben sivası senin gbii inter başından veya tv'den takip etmiyorum bizzat saivasta yaşıyorum.... ben sivastaki zihniyeti tartışmaya açıyorum tamam mı anlamıyormusun sen ? Asıl seviyesizliği terbiyesliği sen yapıyorsun bilip bilmeden anlamadan dinlemeden atlıyorsun hemen ! Sivaslıların ziniyeti değişmediği sürece sivastan bir yol olmaz yine diyorum !
![]() |
![]() |
#75 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
![]() Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 868
![]() |
![]() Bu verdigin bilgiler icin gönülden tsk ediyorum, emege saygi.
_______________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58memo Şuan
![]() Son Aktivite: 30.01.2014 19:31
Tecrübe Puanı: 868
![]() |
![]() Fatih kardes, sivastan bir halt olmaz demek sana yakismiyo. Ve arkadadaslar bunu tartisirken lütfen biraz birbirimizin düsüncelerine ve bildiklerine saygi duyalim bu terbiyesizlik yapio ne biliyim bunu yapio uygun deil. Konuya gelince sivastan bi halt olmaz bence dogru deil, sivasimiz giddikce güzellesiyo ve duydugumua da göre iyi yatirimlar yapio, selamlar saygilarimi sunarim.
________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4549
![]() |
![]() Sivasta her gecen gün fabrikaların acılması bizleri fazlasıyla memnun etmektedir temennimiz Sivasımızda işsiz insanın kalmaması
![]() |
#78 | |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
senin konuştuğun lafın sivaslının zihniyetiyle uzaktan yakından ilgisi yok. sen tartışma açmıyorsun hakaret ediyorsun ve bu konuda yazı yazan arkadaşlar olarak buna izin vermiyecez. öyle farazi laflarla burda konuşma. sivastan bi halt olmaz demen açıkça kanıma dokundu. burda yazı yazanları karşına alma. bu sana tavsiyemdir. |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() |
![]() SİVAS BELEDİYE BAŞKANININ ÖRNEK AÇIKLAMASI VE SİVASIN DEĞİŞEN ZİHNİYETİ
Sivas’ta eskiden şunu söylerlerdi. Bir insan zenginlik noktasında belli bir düzeye geldikten sonra Sivas’ı terk etmek zorunda kalır derlerdi. Gerçektende çokta yadırganacak bir yaklaşım değildi. Çünkü biz Sivas’ın her alandaki sorunlarını 3-5 tane ekonomik durumu iyi olan insanların üzerinden çözmeye çalışırdık. Her zaman onların katkı sunmasını beklerdik. Ama hamdolsun artık bu anlayışın büyük ölçüde değiştiğini görüyoruz. Onun için biz Sivas’taki zengin sayısının artmasını istiyoruz. Sivas’taki zengin sayısı ne kadar artarsa Sivas’taki sorunlarda o oranda azalacaktır” dedi. Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Mustafa Sarılar ve TSO Başkan Vekili Musa Emmioğlu da OSB’de çok sayıda kişinin istihdam edildiğini, bu sayının ilerleyen yıllarda daha da artmasını istediklerini belirttiler. Konuşmaların ardından OSB’de istihdama katkı sağlayan 94 iş adamına Vali Yardımcısı Mete Buhara ve Belediye Başkanı Sami Aydın ile diğer yetkililer tarafından plaketleri verildi. İş adamlarına ayrıca belediye tarafından özel yapılmış süs ibrik hediye edildi. Yemeğe AK Parti İl Başkanı Zeki Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, belediye başkan yardımcıları ile Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren 94 firmanın sahipleri, müdürleri ve temsilcileri katıldı. |
![]() |
![]() |
#80 |
Yasaklı
![]() berat.demir Şuan
![]() |
![]() bu arada sivas osb de 94 firma faaliyete başlamış. herkese duyurulur. ben yüreğimle sivasta yaşıyorum.
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|