Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.08.2008, 00:19   #11
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1320 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Sivas'a hayran kaldılar

birkez daha gelirlerse sivas sevdalısı olurlar..iddiaya bile girerim buna
Alt 10.08.2008, 00:26   #12
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
birkez daha gelirlerse sivas sevdalısı olurlar..iddiaya bile girerim buna
Sempati diyelim sevda ağır iş her yürek kaldıramaz Sivas sedasını....
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2008, 00:29   #13
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1320 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

bu japonlar ona da çare bulur hocam sen merak etme..
Alt 10.08.2008, 00:33   #14
FurkaN
Editör

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

FurkaN Şuan FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 22:58

Tecrübe Puanı: 10 FurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDIFurkaN TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bu japonlar ona da çare bulur hocam sen merak etme..
Yok hocam bu derdin devası yokmuş direkt adamı Sivas'a bağlıyormuş Tıp çaresiz, teknoloji çaresiz Eyvah ki ne eyvah...
Dilin süsü söz!"

...İMZALARDA SİYASİ SİMGELER YASAKTIR...

BeNi An, bEnİ aRa, AmA bEnSiZ yÜrÜ...
FurkaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.08.2008, 00:43   #15
LaEdri
Usta Yiğido

olsun ben razıyım bu sevdaya bir ömür yaşamaya
Alt 10.08.2008, 00:52   #16
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 678 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Sivas'a hayran kaldılar

Alıntı:
GÜMÜŞKARTAL Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ÇOK ABARTMIŞLAR YADA HABERİ YAPAN ABARTMIŞ. SİVAS TA HAYRAN KALACAK NE VAR ALLAH AŞKINA. HADİ GÜZEL Bİ ŞEHİR DİYELİM. AMA O KADARDA ABARTMAYIN.
Baksana senin göremediğin şeyleri görmüşler demekki o yüzden hayran kalmışlar...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2008, 17:26   #17
GÜMÜŞKARTAL
Yeni Yiğido

GÜMÜŞKARTAL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GÜMÜŞKARTAL Şuan GÜMÜŞKARTAL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.11.2008 12:35

Tecrübe Puanı: 0 GÜMÜŞKARTAL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Baksana senin göremediğin şeyleri görmüşler demekki o yüzden hayran kalmışlar...
Vaayyy beee ne gözmüş benim göremediğimi görmüşler. çekik gözlülerya ondan heralde biraz büzük baktıkları için net göremedilier demekki. 35 senedir sivastayım benim göremediğimi görmelerini söylemen çok komik. Duygusal davranma kardeşim gerçekçi ol o kadar çok memleket gezdim. hiç memleket görmeyen biri değilim. yada sen sivastan hiç çıkmadın heralde çoğu sivaslı gibi. diğer şehirler özellikle sahil kentleriyle karşılaştırısan sivasta heniz hiçbirşey yok dyebiliriz. Sivasın çehresi yeni yeni değişmeye başladı. 1-2 yıldır. Bu hizmetleride geri kafalı kabuğunu kırmamış çogu sivaslı boşa harcanan para olarak değerlendirip eleştiriyorlar. Aslında böyle insanlara hizmet götürmeyeceksin. Otursunlar ahır gibi bi yerde. o zamanda hizmet yok derler. anlamak zor böle insanları.

neyse sivasa vizyon sahibi kentleşmeyi bilen bir başkan geldi artık. diğer başkanlar gibi kuru kalabalık değil yenilik ve değişim getiriyor. yeni çağı ve getirdiğin yeniliklerden, farklılıklardan anlamayanlara rağmen devam başkan. haaaaa ayrıca terminalin satılmasındada sonuna kadar destekliyorum.

herkese sevgi ve saygılar
GÜMÜŞKARTAL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2008, 18:40   #18
güleyşa_58
Yiğido

güleyşa_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

güleyşa_58 Şuan güleyşa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 22:00

Tecrübe Puanı: 687 güleyşa_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgüleyşa_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKgüleyşa_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bence siz de gözlerinizi biraz çekik yapıp etrafa bir kez daha dikkatli bakın. Dediğiniz gibi SİVASIMIZ güzelleşiyor ve güzelleşmeye devam ediyor. Ne demek bu insanlara hizmet etmeyeceksin?... Ortada harcanan bir emek var ve emeğin sonucunda oldukça başarılı eserler ortaya çıkıyor. Ve halkın büyük bir kısmı bundan oldukça memnun. O beğenmeyenler ise, işte sizin gibi başka memleket gördüklerini zannedip SİVASIMIZA kapalı gözle baktıkları için. Ayrıca bir SİVASLI olarak ahır gibi yerler demeniz hiç de hoş değil. Sahil kentleriyle karşılaştırma zaten yapamazsın. Sivas'ta deniz var da biz mi görmedik? Sivas'a deniz gelince oralarla da karşılaştırırız inşallah?..

Ne diyeyim elin Japon'u görmüş, bizim SİVASLI?...

BİR NAMAZLIK SALTANATIN OLACAK O TAHT MİSALİ MUSALLA TAŞINDA...
güleyşa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2008, 18:49   #19
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43

Tecrübe Puanı: 678 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
GÜMÜŞKARTAL Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Vaayyy beee ne gözmüş benim göremediğimi görmüşler. çekik gözlülerya ondan heralde biraz büzük baktıkları için net göremedilier demekki. 35 senedir sivastayım benim göremediğimi görmelerini söylemen çok komik. Duygusal davranma kardeşim gerçekçi ol o kadar çok memleket gezdim. hiç memleket görmeyen biri değilim. yada sen sivastan hiç çıkmadın heralde çoğu sivaslı gibi. diğer şehirler özellikle sahil kentleriyle karşılaştırısan sivasta heniz hiçbirşey yok dyebiliriz. Sivasın çehresi yeni yeni değişmeye başladı. 1-2 yıldır. Bu hizmetleride geri kafalı kabuğunu kırmamış çogu sivaslı boşa harcanan para olarak değerlendirip eleştiriyorlar. Aslında böyle insanlara hizmet götürmeyeceksin. Otursunlar ahır gibi bi yerde. o zamanda hizmet yok derler. anlamak zor böle insanları.

neyse sivasa vizyon sahibi kentleşmeyi bilen bir başkan geldi artık. diğer başkanlar gibi kuru kalabalık değil yenilik ve değişim getiriyor. yeni çağı ve getirdiğin yeniliklerden, farklılıklardan anlamayanlara rağmen devam başkan. haaaaa ayrıca terminalin satılmasındada sonuna kadar destekliyorum.

herkese sevgi ve saygılar

Ben de onu söylüyorum işte senin 35 senede göremediğini adamlar bir günde görmüşler.Adamlar sivasa sadece gelişmişlik açısından bakmıyorlar senin gibi.Kültür açısından, insanlarının sıcaklığı açısından,hayat tarzı açısından vs...Sivas evet sanayi bakımından çok gelişmiş bir şehir değil ama diğer yönlerden senle her iddiasına varım ki sivas çok şehirden daha gelişmiş ve kalkınmıştır....
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.08.2008, 18:57   #20
GÜMÜŞKARTAL
Yeni Yiğido

GÜMÜŞKARTAL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GÜMÜŞKARTAL Şuan GÜMÜŞKARTAL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.11.2008 12:35

Tecrübe Puanı: 0 GÜMÜŞKARTAL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden --->: Sivas'a hayran kaldılar

Alıntı:
yakamozz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben de onu söylüyorum işte senin 35 senede göremediğini adamlar bir günde görmüşler.Adamlar sivasa sadece gelişmişlik açısından bakmıyorlar senin gibi.Kültür açısından, insanlarının sıcaklığı açısından,hayat tarzı açısından vs...Sivas evet sanayi bakımından çok gelişmiş bir şehir değil ama diğer yönlerden senle her iddiasına varım ki sivas çok şehirden daha gelişmiş ve kalkınmıştır....
Alıntı:
güleyşa_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bence siz de gözlerinizi biraz çekik yapıp etrafa bir kez daha dikkatli bakın. Dediğiniz gibi SİVASIMIZ güzelleşiyor ve güzelleşmeye devam ediyor. Ne demek bu insanlara hizmet etmeyeceksin?... Ortada harcanan bir emek var ve emeğin sonucunda oldukça başarılı eserler ortaya çıkıyor. Ve halkın büyük bir kısmı bundan oldukça memnun. O beğenmeyenler ise, işte sizin gibi başka memleket gördüklerini zannedip SİVASIMIZA kapalı gözle baktıkları için. Ayrıca bir SİVASLI olarak ahır gibi yerler demeniz hiç de hoş değil. Sahil kentleriyle karşılaştırma zaten yapamazsın. Sivas'ta deniz var da biz mi görmedik? Sivas'a deniz gelince oralarla da karşılaştırırız inşallah?..

Ne diyeyim elin Japon'u görmüş, bizim SİVASLI?...

GÜMÜŞKARTAL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)