13.09.2008, 12:58 | #201 |
Tecrübeli Yiğido
yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 644
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni. Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim. Tıkandığım o an, Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte, Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim. Ellerim boşlukta, ben darda kaldım. Ellerim buz gibi, ben harda kaldım. Bir senfoni vardı kulağımda çalınan, bitti artık hepsi... Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme. Bakış açım belli oldu yine. Geride kalan, ardından bakar gidenlerin. Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim. Dağlara çarptım her esişimde. Yollara küfrettim her gidişinde. Demiştim sana hatırlarsan: “Önemli olan ‘zamana bırakmak’ değil, ‘zamanla bırakmamak’tir..” Şimdi bana, geçen o zamanın Unutulmaz sancısı kalır Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim... |
13.09.2008, 13:23 | #202 |
Tecrübeli Yiğido
yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 644
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
SENİ DÜŞÜNÜYORUM
Seni düşünüyorum yine; Sabah saatin beşinde. Sensizliği yaşıyorum, Sensiz, ama seninle. Seni düşünüyorum yine; Rüyalarımdasın güzeliz ikimizde. Uyanmışım ama gözlerim kapalı, Uyanmak istemiyorum seni göreyim diye. Açmıyorum gözlerimi korkuyorum. Ya görmessem şimdi diyorum. Belki gelmişsindir, Biliyorum yoksun yine yoksun işte. Anladım artık dönemeyeceğini. Anladım beni sewmeyeceğini Anladım başkasıylasın şimdi Başka kollarda başka tenlerde SENİ DÜŞÜNÜYORUM YİNE GECEMİ AYDINLATAN GÖZLERİNİ BİRDE!!!!..... artık düş kurmak bile istemiyorum... |
14.09.2008, 22:12 | #203 |
Yasaklı
Esengül Şuan
Son Aktivite: 03.09.2010 00:31
Tecrübe Puanı: 0
|
. . . Seni Seviyorum . . .
Seni seviyorum... Gecelerin uzamasından anladım bunu seni düşünürken.. Uykumun bölünmesinden anladım devamlı, senin hayalinle.. Yüreğimdeki mistik kokudan, Kadere kahırlı, küfürlü konuşmamdan Sana kırılmamdan, kızmamdan anladım! Seni seviyorum... Seni düşünürken toroslara çıkmamdan anladım Seni göremediğim dakikalat balçıklara batmamdan Bir tütsü yakmamdan...sonra bir sigara...ve ardından zamanı,içimde sen... Ve sonra senaryolar yazmamdan anladım sayısız,bu aşk üstüne... Seni seviyorum... Umarsızca hayallerimi sıfırlamamdan anladım senden önceki... Yalnızlığı sevdiğimi anladığımdan anladım, herkesten soyutlanıp Kendimle kalmak istediğimden ama içimde hep sen olduğundan herkesten habersiz Ve çıkıp bir izci gibi sahneye,seni keşfetmek istediğimden anladım... Grinin daha gri,beyazın daha beyaz olduğunu anladığımdan anladım... Öyle boş boş bakmanın çok ta saçma birşey olmadığını görmemden, önceden sandığım gibi... Kıyıdaki deniz kabuğundan gelen hışırtının, artık benim için anlamlı bir melodiye dönmesinden Tek kişilik ayak izlerim olsa da,aslında iki kişi olduğumuzu bilmemden anladım... Senin ayak izlerin yüreğimin ucunda... Seni seviyorum İçimde bir yığın olusturan harflerin anlamlı bir hale gelmesinden anladım,seninle birlikte Senin olduğun cümlelerenokta koyamamamdan Ve kapatıp gözlerimde düsündüğümde seni...içimde uyuyan meleğin uyanmasından anladım... Seni seviyorum... Bana beni sevdiğini söylediğinde,tüm evrenin avuçlarıma sunulmasından anladım...!!! FATOŞ YILDIZ ATİK |
14.09.2008, 22:27 | #204 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4526
|
-->: . . . Seni Seviyorum . . .
şahane şiirinizi beğenerek okudum emeğinize sağlık
14.09.2008, 22:34 | #205 |
Yiğido
sivas_sevdamiz Şuan
Son Aktivite: 22.09.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 677
|
--->: . . . Seni Seviyorum . . .
Seni Seviyorum
Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmaya gör Ateşlere yandığının resmidir Âşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin âlemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmaya gör Ateşlere yandığının resmidir Âşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin âlemde ne mevsimidir Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gök mavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahzun çekilen için, Yemeden içmeden kesilen için Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin her şeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum İyi ki doğdun İyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum |
14.09.2008, 22:37 | #206 |
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 13:33
Tecrübe Puanı: 0
|
Güzel emeğine yüreğine sağlık can tşk ederim gerçekten harikaydı bende ALTUNTAŞ Ağama katılmadan edemiyorum büyük haz ve mutluluk duyarak okudum
|
14.09.2008, 22:44 | #207 |
Yiğido
xwst Şuan
Son Aktivite: 23.01.2010 19:43
Tecrübe Puanı: 637
|
Bilmiyorum,bildigim hic bi sey yok aslında,ne zaman oldu ki?
Ve biz kaldık geriye,bir tek biz.Sen ve ben olan,biz...Evet kandırıldık,kabul ediyorum yenildik de.Ezildik,parçalandık ve ağladık,ağlamayı bilmekse büyük başarı çünkü insandık.Boyun eğmedik,ne sen ne ben...Biz yani,sen ve ben olan biz...Ama karşı da çıkmadık ne garip...Bu yüzden,belki bu yüzden.Belkisi yok hatta bu yüzden ben sendim sense ben. Sen ağlasan ben kanardım.Susardım ölümüne,çıldırtan bi sessizlikle susardım ki bazen susmak da yetmez.Sözlerse anlamını yitireli asırlar olmuş,yorgun yılları yalnız susuşumuzla geride bırakmışız. Seyduna olup Şahrud'un ardından mı ağlmadık seninle,yoksa Mahzuni olup halkımız için mi? Pir Sultan olup dar ağaçlarına gitmedik mi ŞAH diye,hak diye,can diye... Hayır onurumuz yerinde hala memleket yüreklim,o kadar kolay kaybolmuyor o iki yüzlü sevdalar uğruna.Kutsaldır bizim yalnızlığımız unutma.Biz biziz,sen ve ben...Ve üzülme gülüşü yaralım...Bu vurulmuşluğumuza,sersemlğimize ,berduşluğumuza...Ve üzülme,umudumsun hala.Bunca akıttığımız kana,gözyaşına ve kutsanmış yalnızlığımıza rağmen bırakmadım yüreğini...Hala umudumsun... *XWST*
14.09.2008, 23:16 | #208 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1363
|
çok güzel cümleler...................
14.09.2008, 23:32 | #209 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4526
|
-->: . . . Seni Seviyorum . . .
Bir kenara mahzun çekilen için, Yemeden içmeden kesilen için Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Bu güzel şiirinizi zevkle okudum emeğinize sağlık
14.09.2008, 23:45 | #210 |
Yiğido
didem58 Şuan
Son Aktivite: 23.09.2009 14:49
Tecrübe Puanı: 609
|
Cevap: . . . Seni Seviyorum . . .
Her Şey Sende Gizli
Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. .......... .......... Can Yücel
|