![]() |
#41 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 15:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kavgam
son kavgam dın benim yaşamaı bilmekten çok korktum ızdırap etim bu sensizliğe karanlıklar çöktü üzerime seni bekliyorum son nehirde orası bizim yanlızlık şehrimiz işte kış geldi gene sen gittin kar yağıyor üzerime donmuş bir vaziyete ayaklarım donmuş hisedemiyorum kendimi kolarım tutmuyor avuçlarım yanıyor. akşam oldu gene ben yinede yanlızım sevgilim seni bekliyorum şelalede bekliyorum ki ne çare gelen yok giden yok bi haber bile veren yok ;; üşüyorum ne olursunuz bana yardım ediniz - görüyorum ki ırmaklar bile sana darılmış şevkat in sahib i ne olsun sen de benim son kavgamsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() küçülür müsün?
Gururumu kırıp kapansam dizine, Yüz sürebilsem ayağının izine, Kulak ver,seviyorum diyen sesime Yanıma gelip seviyorum desen, Küçülür müsün be! |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Nefesimsin
Sen bir çiçek değilsin ki ; sonbahar geldiğinde dal dal kuruyacaksın sen bir gün değilsin ki ; gece olunca karanlığa karışacaksın sen bir şiir değilsin ki ; son satırında sonra noktayla sonlanasın sen nesin biliyor musun? Yasadıkça seninle devam edip seninle biten içimdeki nefessin sen.. Ve biliyorsun ki ben nefessiz yaşayamam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Aşkı İknâ
Geliyorum ama geldiğim zaman gittiğimi Düşlüyorum ama düşlediğim zaman seni İşte bu vakit ne gitmek, ne de düşlemek hayatı.. Çocuk olmak mutlu olmak için sebeb aramamak Yaratıcı, gözlemci, sorgulayıcı ve heyecanlı İşte çocuk olmak bu ya Çocuksu yanları ön plana çıkarıp sana ihtiyacı olmadığının görmek hayatın.. Lâkim Kerem oldum, büyüdüm ve en önemlisi aşık olduğumu sandığımda bugün ise gerçek bir aşık olduğumu gördüm.. Ying ve Yang, karanlık ve aydınlık eskiye dayanır sembolünde Çin ilkesinin Geliyordum,ying Düşlüyordum,yang Felsefesinde çürüdüm Tao'nun Her geldiğimi sandığımda sevgili, bir önce ki gelişleri silmişsin. Ve bir gün gelir; sende benden gidersin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Aşk
Beyler, (bey) liklerini kaybettiğinde Hudut kalmayınca savunulacak Girilmez denilen mahal kuşatıldığında Direniş sona yaklaştığını anımsatıyordu Korkunun bir eş anlamı yoktu Esaretin kıskaçında, yürek Ve hükümdarın Ne demeli gözyaşlarına Bir şeyleri anlatıyor olmalı Teslimiyete hayır mı? Her zaman olduğu gibi Anlayamadık kimsenin yaşlarını... Ve kimin, şaşarak (A) şık olduğunu Aslında hiç bir şey bilmeyerek Asilleştiriyorduk, bilmediğimizi bilerek... Doğmak ve ölmek arasında ki Bir kere yaşana bilen Ve diğerlerinde 'O'ndan sonra 'O'na benzeyenleri aratan gözler ve hisler Hükümdar hücresinde, sarayın sütunlarını aratan, 'O'na benzer şeyler işte Hayat her insan için bir dram ve herkezden biraz alıntı hepsi birbirini andıran... Yaşama dair bir çizgi Ve bu çizgiye, bir virgül koyma hakkı Yarım nefeslik, AŞK insan olmanın tek farklı yanı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Yiğido
![]() ![]() Tuuba1012 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.03.2010 13:03
Tecrübe Puanı: 608
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() cok guzel emeginize sağlık............
![]() |
#47 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() HAYKIR
HAYKIR SABAHLARA KADAR UYKUSUZUM KİMSE NEDENİNİ SORMADI GECELERİ HEP AĞLADIM KİMSE BENİMLE AĞLAMADI HERGÜN MUTSUZDUM KİMSE DERDİME ÇAĞRE BULMADI ÖLÜMÜ DÜŞÜNDÜM KİMSE DUR YAPMA OLMAZ DEYİP YANIMDA KALMADI. HATALARIMA BAKTIM KİMSE ŞURADA HAKLI MISIN DİYE SORMADI AMA BEN ÖYLE MİYİM...BİRTANEM BEN ÖYLEMİYİM Kİ SANA SEVGİYİ TATTIRAN İNSAN BEN ÖYLEMİYİM... HAYKIR TÜM DÜNYAYA SEN BUNU BENİ BİTİREN İNSAN HAYKIR HAYKIR DAĞLARA SEN HAYKIR TAŞLARA BENİ HAYKIR TÜM İNSANLARA............. HAYKIR BENİM GİBİ BİR MELEĞİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() BEN
KUŞ OLUP UÇMAYA KARAR VERİRSEN SENİNLE GELMEYE HAZIRIM BEN ÖLÜME GİTMEYE KARAR VERİRSEN SENİNLE SOĞUK SUYU DÜŞMEYE HAZIRIM BEN YALAN SÖYLEMEYE KARAR VERİRİSEN CEZASINI SENİNLE ÇEKMEYE HAZIRIM BEN EĞER BAŞKASINA AŞIK OLURSAN SEN SEN MUTLU OL DİYE SUSMAYA HAZIRIM BEN.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM
SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM TUTKI CILDIRDIM TUTKI ÖLÜYORUM SON NEFESIMDE BILE SENI SEVIYORUM |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() gözlerimin içine bakabilir misin! ‘’
Dayanabilir misin hüznüme? Ellerin değebilir mi yanaklarıma Sahi senin de titrer mi ellerin Korkar mısın boğulmaktan nefessiz kalmaktan? Hafızamdan kazıyabilir misin bütün masalları Masal kahramanlarını öldürebilir misin Yeniden doğabilir miyiz ? Hayata sil baştan birlikte çığlık atabilir miyiz Caka satabilir miyiz kadere ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |