![]() |
#861 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Siyah Mı Hâlâ Gözlerin
sel artığı sevdamın ödünç gözyaşlarıyla bu gün de bir gemi batırdım avuçlarımda ve hiç bir mezara sığdıramadığım kalbimi kırıp,kiraya verdim b i r a ğ b a l ı k ç ı s ı n a… şimdi;uyur gezer sancımla uzaklara süslenmiş uzun bir yalnızlık giydim ben buralı değilim! kardeş ölüsüyle yaşayan güllerin gözyaşları sabah kokar sevgilim... içimi dökmeye gittiğim göller ne bilsin! sende bir kış bulsaydım kendime çığ olup üstüme devrilecektim... küflü bir ekmek gibi öptüğüm 'unutmak' ta hiç taraf olmadı bana gamzemde hüsran acımı sevdim ve haksız yağmurlara tutuldum düşüp gittim peşimden bir daha izime rastlayamadım... ahh! sevgilim...canım katilim! senin de yalnızlığa komşu bir evin vardır gün gelir gider de,sarılır kendine yitiğin kadar yanar/yaktığın orman boyu susarsın... bunu ben;ağlamaktan dönen bir annenin dövdüğü dizlerinden/yolduğu saçlarından ardımdan konuşan çatal yollardan mutsuz çalılardan ve dua etmeyi çoktan unutmuş ellerimden biliyorum uzaklar yakın senden sürüldüm yaslı palaskalarla içimde telli duvaklı bir palandöken... ahh! sevgilim...akşam ağrım! kirpiğinden düşmeyi bekleyen damladan kısa olsa da ömrüm bir göz açıp kapamaca gözlerinde son bir defa uyumak istiyorum siyah mı hâlâ gözlerin |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevmek yok bundan sonra
Bağlanmak yok Sevmek yok bundan sonra Aldanmak yok Off ağlamak yok Zamansız ağlayıp üzülürdün ya Seni düşünür uyumazdım ya O eski halimden eser kalmadı Her güzel şey gibi bu da yaşandı Unuttum seni bak herşey bitti Acılar bıraksın artık peşimi Sevmek yok bundan sonra Bağlanmak yok Sevmek yok bundan sonra Aldanmak yok Off ağlamak yok |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 645
![]() ![]() |
![]() *SEN YOKSUN*
sensizliğin sabahındayım şimdi her yer sensiz sanki hiç gün doğmamış üzerime hiç doğmamış güneş yüreğim suskun yüreğim çaresiz ağlıyor bendeki sessizliğe sensizliğin sabahındayım şimdi senden geriye hasretler kalıyor sonu olmayan hülyalar bir türlü bitmeyen gece bir türlü bitmeyen yol hep gün batımları hep karanlıklar sensizliğin sabahındayım şimdi bir boşluk var yüreğimde SEN YOKSUN DİYE
![]() |
#864 |
Navigator
![]() SENİ SEVİYORUM
Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel Her baharda gece gündüz her saniye Seni seviyorum Seni seviyorum Seviyorum seni diyebilmek ne güzel Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Çünküsü yok nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, dakikalar zaman üstü Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerinin duyuyorum yüreğimde Ve hasretin içimde Seni seviyorum Sesinin duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak Hiç kapatmamak telefonu Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe Bir kere sevdaya tutulmayagör Ateşlere yandığının resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden Sokaklarda koşar adım yürümek Tanıdık tanımadık herkese selam vermek Merhaba ülkemin güzel insanları Hepinize hepinize merhaba Sizi de seviyorum Yağmuru, denizi, kokusunu toprağın Gökmavisinde güvercinleri, martıları Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bin dallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum Seni seviyorum Bir kenara mahsun çekilen içim Yemeden içmeden kesilen içim Sensiz/yarsız uykuyu haram bilen için Ayrılık ölümün diğer ismidir Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin herşeyi seviyorum Türkülerini memleketinin Feneri ve kara kartalı senin için Davamızı ve şiiri sende seviyorum Seni seviyorum İyi ki doğdun İyi ki varsın Doğum günün kutlu olsun Seni çok seviyorum Seni çok seviyorum Yaşamaksa seni sevmek Ben hiç ölmedim Seni seviyorum Sebnem KISAPARMAK |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() ***ARKANA BAKMADAN GEL***
BİR YÜREK Kİ İÇİN İÇİN KANIYOR, BİR SEVDA Kİ ALEV ALEV YANIYOR, SENSİZ BU DÜNYA BANA DAR GELİYOR. GELECEKSEN ARKANA BAKMADAN GEL. YILLARCA NE YAPTIMSA OLMUYOR,, SEVDİM AMA,SEVGİM SANA YETMİYOR, SEN YOKKEN YANIMDA İÇİM TİTRİYOR. GELECEKSEN ARKANA BAKMADAN GEL. GEÇMİYOR GÜNLERİM SENSİZ BAHAR OLMUYOR, BİTMİYOR ÖZLEMİM,KADER BANA GÜLMÜYOR, GÖNÜL SENDEN BAŞKASINI SEVMİYOR. GELECEKSEN ARKANA BAKMADAN GEL. KARANKIK DÜNYAMA IŞIK OLMAYA KANAYAN KALBİME MERHEM OLMAYA, HAYAT YOLUNDA YOLDAŞ OLMAYA GELECEKSEN ARKANA BAKMADAN GEL.
![]() |
#866 |
Navigator
![]() Korkarak Yaşıyorsan !!
Öyle bir hayat yaşadım ki; Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki, Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de. Bazıları seyrederken hayatı en önden Kendime bir sahne buldum oynadım. Öyle bir rol vermişler ki; Okudum, okudum anlamadım. Öyle bir hayat yaşadım ki; Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan anladım. Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım, hem güldüm halime. Sonra dedim ki, Söz ver kendine! Denizleri seviyorsan, Dalgaları da seveceksin. Sevilmek istiyorsan, Önce sevmeyi bileceksin. Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, Yalnızca; hayatı seyredersin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() |
![]() SENİ SEVİYORUM
sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ SEVİYORUM
![]() |
#868 |
Navigator
![]() Öyle kolay değildir hayatıma girmek
Öyle kolay değildir hayatıma girmek.. ve rüyalarıma girmek çok zorlar insanı.. Sevilmesi zor bir insanımdır.. öyle kolay kolay da alamazsın beni hayatına.. soğuğumdur, cehennem sıcaklığında da olsan senide buz keser sözlerim.. ben öyle kolay kolay sevemem, sevdirmem de kendimi.. ....soğuk ile aynı cümle içinde geçer adım.. konuşursam kalp kırarım.. Cesaret ister karşımda durupta sevilmek.. tokat yemiş gibi olursun sevgimden.. mutlu olmasınıda bilmem mesela.. acılardır benim yoldaşım... ...konuşursam mutluluğunu alırım.. Emek ister, sabır ister beni sevmek... öyle her istediğinide yaptırmam.. dediğim dediktir mesela.. kızarsam soğuk olurum,ruhsuz olurum... ne biçim bir insan ile aynı cümlede sıfatım olur adım.. konuşursam ayrılırım... ....beni sevmek, ben olmak ister aslında.. ama bir rüya görürsün, bir melek gelir dünyana... herşey değişir, ne sen, sen olursun.. ne ben, ben... beni sevmek.. yanımda olmayı istemektir.. sadık olmayı istemektir.. yalandan uzak olmayı istemektir... her daim sevmek, sevilmek istemektir.. beni sevmek, mutlu olmayı istemektir... ....aşk ile özlem ile aynı cümlede geçer adım.. konuşursam çocuk olur ağlarım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() sen giderken
sen giderken gözlerimin gördün mü yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü sen giderken karanfiller sıralıydı. içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün mü ellerimin saçlarımı nasıl yolduğunu gördün mü sen giderken karanfiller sıralıydı içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı sen giderken bahar mıydı? nergisle çiçek var mıydı. iki nefes alıp vermek yaşam bu kadar mıydı.sen giderken |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() »Ayrılık«
Ayrılık Ayrıldım; Kalbim kan ağlıyor Gözyaşlarım sel aldı hayatımı Satırlarımda seni düşünüyorum Sensizlik,sessizlik Yanlızlık hüzün oldu içimde Rüyalarımın sırma saçlı prensesisin Satırlarım ayrılığı söyler, Gönlüm seni ister Sensizlik kalbimde bir yara oldu artık SEVMEK VARKEN AYRILIK NİYE |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |