|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
04.01.2009, 15:03 | #1 |
Yeni Yiğido
SitemkarAşık Şuan
Son Aktivite: 15.05.2012 10:39
Tecrübe Puanı: 674
|
FİLİSTİN İÇİN ŞİİRLER-SİYONİST İSRAİLE TEPKİ
DOSTLUGUMDAN UTANDIM
Damarımda kan dondu gördüğüm o vahşetle Çoluk çocuk demeden ölüm saçan velete Filistine zulmeden kıyım yapan namertle Dost olup baş koydugum yastıgımdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Cesetler param parça savrulurken yerlere Binbir lanet okurum, siyonist İsrail’e Kan akar oluk,oluk yormadan hayırrı şerre Gezip tozdugum yere bastıgımdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Savunmasız insana salarken cemselerin Camiye bomba atan boynu kalın ensenin İman yok inancı yok,vay ananı ben senin Resmin çizip duvara astıgımdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Zulum yapanlar zulme maruz kalır yaşamaz Edep haya yok onda yüreklerde taşımaz Böyle soysuz milleti kessen baştan başı az Dostum deyip dost sanıp bozdugumdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Masum kanı dökerek kan emiyor baksana Kardeş kanı akıyor şimşek olup çaksana Gazze katliamına bir mumda sen yaksana Soysuzların yanında dostlugumdan utandım Suskun kalan dilimin sustugundan utandım Bekir ALİM 04.01.2009 Not :Bu Şiiri 2008 Yılı Aralık Ay’ı nın son günlerinde Siyonist İsrail’in Masum savunmasız Filistin halkına yaptıgı zulüm ve soykırım uygulamasıyla. Dünya devletlerinin bu soykırıma sadece seyirci kalarak utanç verici insanlık ayıbına ortak olmaları sebebiyle böylesi bir vahşete duyarsız kaldıkları bir dönemde bu şiiri yazmaya çalışdım.
04.01.2009, 15:48 | #2 |
Usta Yiğido
sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 812
|
Cevap: FİLİSTİN İÇİN ŞİİRLER-SİYONİST İSRAİLE TEPKİ
Emeğinize, yüreğinize sağlık abi. Çok güzel bir paylaşım. Sadece suskun kalan dillerden utanmıyorum. Cihad etmesi gereken bedenlerden de utanıyorum.
04.01.2009, 15:54 | #3 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 862
|
!!! BENİM ADIM FİLİSTİN !!!
ADI TÜM MEYDANLARDA YAZILAN FİLİSTİN BENİ SARAN VE KUŞATAN FİLİSTİN RUHUMUN EN DERİNLİKLERINE İŞLEYEN FİLİSTİN TOPRAKLARININ BENİ TANIDIGI BENİMDE ONU TANIDIGIM FİLİSTİN ONU DEĞİL BENİ PARÇALAYIN DEDİDIM VATANIM GEÇMİŞTEN BENİ HER AN ÇAĞIRAN SELAHATTIN BENİ BİNLERCE ESIRI VE MAHKUMUYLA HER ZAMAN YARDİMA ÇAĞIRAN MESCİD-İ AKSA ÜMMETİN İLK KIBLESI SİYONİSTLERİ KAHREDEN EDANLA PARAM PARÇA ET !! SİYONİSTLERİN RUHUNU SONDUREN AKŞAM GOKYÜZÜNU FİLİSTİN BAYRAĞIYLA DONAT !!! FİLİSTİNİM....FİLİSTİNİM...FİL İSTİNİM !!! |
04.01.2009, 16:01 | #4 |
Usta Yiğido
Merkez_Alperen Şuan
Son Aktivite: 11.09.2012 12:23
Tecrübe Puanı: 651
|
FİLİSTİNLİ KIZIN ŞİİRİ
Baba! Diyorlar ki sen suçlusun. Baba! Sen suçlu değilsin... Baba! Neden tutukladılar seni? Baba! Seni benden neden esirgediler? Beni bir defa bile öpmeden, Annemin gözyaşlarını silmeden. Anne! Her sabah yanaklarında gözyaşı görüyorum. Filistin herşeye lâyık değil mi? Hergün güneşe sesleniyorum... Anne! Babamı birkez daha görebilecek miyim? Yoksa, kıyamete kadar bir daha göremiyecek miyim? Yoksa, annemin gözyaşları kıyamete kadar akacak mı? Baba, neredesin! Neredesin! Baba, neredesin! Neredesin! Topraklarımız işgal ediliyor. Filistin çiçekleri koparılıyor. Babamı hiç öpmedim, Güneş doğduğundan beri. Bayramlar bayramı, şenlikler şenliği kovalıyor. Şehid üstüne şehid düşüyor... Babam demir parmaklıklar arkasında! Kölelerin tutulduğu duvarların ötesinde. O gün ne zaman? Parmakların kırılacağı gün ne zaman? Her sabah çocuklarını öpen babalar! Çok şey mi istiyorum? Çok şey mi istiyorum? Ey ezilmiş çocukluğum Ben Filistin'in çiçeğiyim Ve babam demir parmaklıklar arkasında. Babamı istiyorum... Babamı istiyorum... Babamı istiyorum...
04.01.2009, 16:34 | #5 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 862
|
Allah yardımcıları olsun zor durum inşallah O israilin Allah belasını Verecek Görecez :((:(:(
|
09.01.2009, 21:49 | #6 |
Yeni Yiğido
kayaturan58 Şuan
Son Aktivite: 31.07.2016 22:15
Tecrübe Puanı: 598
|
Üstadım,ne yazık ki utanması gerekenler utanmıyor elimizden dua etmeden ve her platformda Siyonist İsrail'i kınamaktaktan ne yazık ki bir şey gelmiyor.
Bu güzel şiirinden dolayı başta sizi Bekir Hocam ve bu konuda şiir ve makale yazan herkesi tebrik ediyorum. Buda benden üstadım; FİLİSTİN KAN KOKUYOR Siyonist, vahşet zulüm sergiliyor Gazze’de Hani insan hakkını savunanlar nerede Filistinli çocuğun parçaları her yerde Yürek buna dayanmaz her taraf kan kokuyor. Hiç bir dinde yeri yok Yahudiler yapıyor Tanklar, uçaklar, toplar, binaları yıkıyor Çoluk çocuk ölürken Hahamları bakıyor Atılan her füzeden Filistin kan kusuyor. Silahtaki mermiye sapanla atılan taş Anaların gözünden eksik olmuyor ki yaş Bu davaya adamış kurban olsun diyor baş Tankların paletinden caddeler kan kusuyor. Coniler cani olmuş Müslüman kanı içer Elin atmış tetiğe, seride tarar biçer Daha henüz beşikte dünyaya geldi göçer Siyonist’in zulmünden her taraf kan kokuyor. Filistinli sahipsiz ne çileli millettir Vatanında tutsaktır özgürlüğe hasrettir Zulme karşı direnen milletlere örnektir. Osmanlıdan sonrası buralar kan kokuyor. Arş-ı Âlaya çıktı İslam’ın peygamberi Kudüs her dinde kutsal, İslam da ayrı yeri Şimdi orayı işgal etmiş küffarın biri Gel gör ki sokaklara, her yana kan kusuyor. Nerede dini dili aynı ırktan olanlar Açken orda kardeşi hani kimmiş soranlar Türk’ten başka bir devlet var mı tavır alanlar Kayaturan bu zalim her yana kan kusuyor Hani insan hakları sahte batı susuyor. (27.12.2008 Saat : 23.56) |
09.01.2009, 22:06 | #7 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52
Tecrübe Puanı: 652
|
teşekkürler sayın değerli abim ..... avrupadakiler türklere gelince hep haklı çıkarlar niye biliyormusunuz efendim ermeni soykırımı yaptınızda falanda filanda bizim yalaka yazarlarda avrupaya destek verir nobel ödülü alır ve kıvançlaa gurur duyar aferim çocuğum aferin sana çok nobel ödüllerine şimdi orhan pamuk avrupada gelsinde şimdi filistine destek versin verebiliyormu bi bakalımmmm
|
09.01.2009, 22:07 | #8 |
Usta Yiğido
ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52
Tecrübe Puanı: 652
|
türkün türkten başka dost olmaz dostum yabancı dost olsada çıkar için dost görünürrr
|
12.01.2009, 22:29 | #9 |
Yeni Yiğido
Layda Şuan
Son Aktivite: 22.12.2009 23:33
Tecrübe Puanı: 0
|
Buda benim eserimdir..Sizlerle paylaşmak istedim..
İNSANLIĞA MEKTUP Bir ülke ki yağmalanmış, harabeye dönmüş Kimbilir yaşayabilenler ne haldedir İnsanını bırak, toprağı bile ölmüş İşte o yer Filistindir... Filistindir bu acılara mecbur İnsanlık dramı yaşanır orada Sende evinde bu filmi izle dur Mazlumlar kaynarken arada.. Hiç düşünmezsin ne haldeler Televizyon karşısında ah vah yaparsın Bak nasıl unutursun aradan birgün geçer Zavallı hayatın akışına dalarsın... Yediğin önünde, yemediğin arkandadır Sen acıyı, sefaleti nerden bilirsin? Bir elinde coca cola, bir elinde kumandadır Orada acıları çekerken Filistin... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|