![]() |
#381 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() doganay Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 01:52
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() Bu açacağım forum, Sivas'ta yatırım bölümünde olacaktır.
bilgi ve paylaşımda bulunalım lütfen. Saygılarımla
![]() |
#382 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() noray Şuan
![]() Son Aktivite: 10.03.2009 12:24
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Yazici grubunun baskani Servet Yazici'nin,Sivas'li oldugu icin hic bir suphe olmasin,Sivas'a yapmis oldugu yatirimlarindan vede sivas'liligla gururlandigi icinde,bu pirlanta kalpli kardesimi huzurunusta sevgiyle selamlarim.AYRICA BUTUN SIVAS'LI KARDESLERIMEDE SAYGILAR SELAMLAR.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 795
![]() |
![]() Alıntı:
Özellikle emek yoğun bir sektörde faaliyet gösteren Sivaslı bir firmamızın ilimize yatırım yapacak olması ve yaklaşık 200 insanımıza istihdam sağlayacak olması güzel bir gelişme. Sivasımızın gelişen sanayisine bu güzel yatırım hayırlı olsun. Yatırım yapan işadamlarımızın Allah yardımcısı olsun. Başarılar, bol kazançlar diliyorum...
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Siv-Yum çıtayı yükselti
SİVAS - Yumurta üretimini modern tesislerde, gerçekleştirdiklerini belirten Süleyman Nazlım, yumurta temininde güvenle hizmet alınabilecek firmalar arasında yer aldıklarını kaydetti. Taze yumurta üretimini yıllardır modern tesislerde gerçekleştirdiklerini belirten Sivas Yumurta (Siv-Yum) Sahibi Süleyman Nazlım, böylesine önemli sağlıklı bir gıda maddesi olan yumurtayı güvenle temin edebilinecek tek adres olduklarını söyledi. Yılda 3 milyon adet yumurta ürettiklerini kaydeden Nazlım, "Sivas piyasasındaki en büyük üreticilerden biriyiz, geri dönüşümlü karton kutular kullanılmaktayız, ürettiğimiz yumurtaları 6'lı, 10'lu ve 12'li kapaklı viollerde ve 15'li 30'lu shrinkli viol ambalajlarda tüm Sivas'a, cevre illere ve ilçelerine servis aracımızla dağıtıyoruz" dedi. Siv-Yum markası olarak Sivas ve ilçelerine günlük taze yumurta dağıtımı yaptıkların ifadeden Nazlım, "Doğallık içimizde sloganımızla tüketicilere en tazesini, en doğalını kısacası en güvenilir olanını ulaştırmanın haklı gururunu yaşamaktayız" ifadesini kullandı. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ayrıca aşağıdaki adresten firmanın web sitesini ziyaret edip detaylı bilgi edinebilirsiniz: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Web sitesine girdikten sonra 'hakkımızda' kısmında tanıtım vidyosu var izleyebilirsiniz!
![]() |
#385 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4531
![]() |
![]() Sivasımızın girişimci iş adamlarına başarılar dilerim
![]() |
#386 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Sivasımızda gıda sektöründe faaliyet gösteren ve alanında ilimizin öncü firmalarından birisi olan Hakan Baklava'nın web sitesi aşağıdadır. Kendilerine başarılar diliyorum. Umarım şehrimizde güzel, nezih mekanlarda hizmet etmeye devam ederler ve hizmet kalitesini daha da artırırlar. Tıklayıp detaylı bilgi edinebilirsiniz:
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#387 | ||
Yiğido
![]() ![]() alix_özdemir Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2011 02:07
Tecrübe Puanı: 709
![]() |
![]() Sivaslılar olarak tabiki Sivas'ta üretilen ürünleri tercih ediyor. Ancak sadece Sivas'a değil, Bölgeye hatta Türkiye'ye açılmak gereknektedir artık. Yıllarca marketlerde Sivas'ta üretilen ürün bulamadık; hala da sayı yeterli değil. Ayrıca diğer şehirlerde Sivas ürünü yok denecek kadar az. Sivas'tan çok küçük şehirlerin malları burada satılırken biz niye ürünleri ihraç edemiyoruz. Siv-Yum bunu kısmen gerçekleştirmiş. Umarım çıtayı olabildiğince yükseltirler. Bence en kısa zamanda diğer yerli üreticilerde bu çalışmalara başlamalılar.
Alıntı:
Alıntı:
;) ;) HAYATINIZDAN ÜÇ BÜYÜĞÜ SİLİN ;) ;) Konu alix_özdemir tarafından (20.03.2009 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() doganay Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 01:52
Tecrübe Puanı: 642
![]() |
![]() Merhaba arkadaşlar;
Uzun zamandır siteyi takip edemiyordum. İş seyahat ve yogunlugu nedeniyle buraya yazı yazmayı aksattım. Kusuruma bakmayın. Takip etmeye çalıştım ama, yazı yazamadım. İnşaallah yeniden yazı yazmaya başlayaccağız . Sivasta yaşayan dostlarıma bir sorum olacak, yardım ederseniz sevinirim. Sivas OSB de Aktif Automotive isminde bir firma vardı. Son bir iki aydır. İş yogunlugu nedeniyle iiletişim kopuklugum oldu. Bu firmaya bir iş için görüşmek istediğimde firmanın bende bulunan telefon numarası evap vermiyor. Acaba bu firmanın telefonları mı değişti. Yoksa firma kapandı mı (firmanın sahibini iyi tanıyorum. ama kendisine de ulaşamadım)? Bu firma hakkında bilgisi olan arkadaş varsa aktarabilir mi? Telefon numarasını bilen arkadaşım bana yazarsa memnun olurum. Onlarla yapacağım görüşmeye göre Sivas'a yeniden gelip ziyaretlerim olacaktır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla
![]() |
#389 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() vesaninsaat Şuan
![]() Son Aktivite: 11.05.2012 17:32
![]() |
![]() YAPI PROJE VE UYGULAMA KONULARINDA A'DAN Z'YE TÜM KALEMLERDE HİZMETİNİZDEYİZ..
TEKLİFLERİNİZİ DEĞERLENDİRMEDEN ÖNCE LÜTFEN İRTİBATA GEÇİNİZ.. İMALATÇI TEDARİKÇİ PORTFÖYÜMÜZ VE PROFESYONEL TAŞERON EKİBİMİZ İLE SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ.. VELİ ÖZDEMİR / İNŞAAT MÜHENDİSİ G.S.M : 0 532 548 03 92 ANKARA VESAN İNŞAAT İNŞAAT TEKNOLOJİLERİ MERKEZİ Yaptığımız inşaatlarda kalite, hız ve ekonomi ön plandadır. Müşteri memnuniyeti ve güven firmamızın temel politikasıdır. Temel Hedef Politikamız Yaptığımız inşaatlarda kalite, hız ve ekonomi ön plandadır. Müşteri memnuniyeti ve güven firmamızın temel politikasıdır. Firma Sahibi Veli ÖZDEMİR İnş. Müh. Firmamızın Faaliyet Sahası Anahtar teslimi her türlü üst yapı inşaatları tadilat ve dekorasyon işleri ile Yol, sanat yapıları, köprüler, ile her türlü Altyapı inşaatları, Sulama kanalları ve içme suyu işleridir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Yeni Yiğido
![]() SivasRehberim Şuan
![]() Son Aktivite: 13.04.2011 21:10
![]() |
![]() teşekkürler bilgilendirmeler için.
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|