|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2014 19:16
Tecrübe Puanı: 823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() REYTİNG KURBANI KADINLARIMIZ
Benim ak yüzlü analarım, bacılarım, kızlarım Gördükçe ekran karşısında sizi yürekten sızlarım Böyle mi olacaktı hali ülkemiz kadını, der yanarım Ah reyting kurbanı kadınlarımız! Ne zaman uyanacaksınız bu gaflet uykusundan Kafanızı kaldıracaksınız şu televizyon kutusundan Yarınları düşünün çalışın siz de ülkemiz için candan Ah reyting kurbanı kadınlarımız! Kurtuluş Savaşında, Milli Mücadele için Sırtında yavrusuyla kağnısını çekerek Cepheye mermi taşıyan kahraman kadınlarımızı Örnek alınız Ah reyting kurbanı kadınlarımız! İlk milletvekillerimizden Sivas’lı Hatice Sabiha Gürkay’ı İlk bayan subaylarımızdan Muzaffer Sever, Gürışık Gürpınar’ı İlk bayan pilotumuz Sabiha Gökçen ve daha birçoklarını Örnek alınız Ah reyting kurbanı kadınlarımız! Cephane taşırken donarak ölen Şerife Bacı’yı Vatan savunmasında gazi ve şehit olan analarımızı Kara Fatma, Tayyar Rahmiye, Halide Edip Adıvar’ı Örnek alınız Ah reyting kurbanı kadınlarımız! İşte gerçek Türk kadınlarımız, onurumuz onlar Şükran borçluyuz hepsine, nur içinde yatsınlar Kadınlarımız onların kemiklerini sızlatmasınlar Ah reyting kurbanı kadınlarımız! Siz ise oturursunuz kara kutunun karşısında Mutfakta yangın tüter tencerende olmayan aşında Torunların ah edecek sonra mezarının başında Ah reyting kurbanı kadınlarımız! SABİHA SERİN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sabiha hanım,
Elinize yüreğinize sağlık, çok güzel tebrikler. Gün olarak güzel bir güne denk getirmişiniz çok anlam ifade ediyor. Teşekkürler.
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 15:55
Tecrübe Puanı: 1339
![]() |
![]() sabiha hanım gerçekten sizi beğenerek takip ediyorum ellerinize sağlık
malesef çok özür dileyerek utanarak sıkılarak yazıyorum bu cümleyi ama kadınlarımız artık et teşhircilerinin de metaı olmaya başladı...ekranlarda gazetelerde nedir o görüntüler ...Türkün kültürüne örfüne ahlakına hiç yakışıyor mu?
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() asud-e Şuan
![]() Son Aktivite: 20.12.2009 16:18
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Sabiha hanım güzel bir konuya değinmişsiniz. Bizim toplumumuzda çocukları yetiştimek genellikle annelerin işidir ve bunları değiştirmek de bizim elimizde. Herşeyden önce kadınlara eğitim eğitim eğitim diyorum ben...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2207
![]() |
![]() tv ye çıkanın hayatını kurtardıgı düşünülen bi toplumun bireyi olarak bu duruma üzülüyorum.bence reyting kurbanı kadınlar ve abiler hep varolacaktır.hemde benliğini yitirerek degerlerini sıfıra indirgeyerek!
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() İşte gerçek Türk kadınlarımız, onurumuz onlar
Şükran borçluyuz hepsine, nur içinde yatsınlar Kadınlarımız onların kemiklerini sızlatmasınlar Ah reyting kurbanı kadınlarımız! Yüregine, kalemine saglik Sabiha abla, yine mükemmel bir esere imza attiniz. Toplumsal mesaj iceren yeni calismaniz icin sizi tebrik ederim. Kadinimizi bu duruma düsürenler utansin, ama o durumda olanlar azinlikta, sizin gibi yürekli türk kadinlari oldugu sürece bu vatan ve nesil hep ayakta olacaktir. Saygilarimla
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
"ÖFKEMİN KURBANI OLDUM" | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 3 | 16.08.2007 23:24 |
O DA KENE KURBANI OLDU! | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 4 | 27.05.2007 03:06 |