![]() |
#261 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Aşk kim ruha gıdadır, ne yenir ne yutulur Bir demir leblebidir çiğneyene aşk olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() atlantis Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2009 12:03
Tecrübe Puanı: 594
![]() |
![]() arkadaşlar duygularınızı paylaşmanız çok güzel.
elinize ve yüreğinize sağlık. Aşk ulaşılması ve yaşanması çok zor duygudur. herkes kendine göre yaşar.kimseninki birbirine benzemez. ama hala kaldımı bu aşkları yaşayanlar. nedense günübirlik ilişkilerden ibaret dünya. keşke bu şiirdeki duyguları yaşasak. ve ayrılığın hasretinde yansak. yürek demek sevgi demek,bazıları yüreğini kullanmayı bilmez. seni beni aşk diye aldatır,ozaman anlarım kalleş duygular nedir nasıldır diye. sevgi tek başına mutluluktur.karşılığını beklersen acıda onunla beraber gelir.bunlara katlanma güçün varsa aşkı davet etmelisin kardeşim keşkelerle yaşamaktansa,acılarla dolu bir aşka razı olmakmı gerek. aşk özgürlüktür,beklmeden seversin,sabırla sevilmeyi beklersin,oda olmassa yüreğindeki ateşi kor olarak saklarsın. gerçekten aşksa bu korda olsa,arada sıcaklığını hissedirsin ölene kadar. bitmez bitemez sakın bekleme kardeşim. sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir parçanı bırakıyorum Dokunduğum her yerde Parmak izlerim gibisin Sevdiğim ellerimde Yaprak yaprak döküldüğüm İlmek ilmek söküldüğüm Düğüm düğüm çözüldüğüm Seni çok seviyorum Gitme desen ölüyorum Sende hep kayboluyorum Gözlerin güze dönmüş Bakışınla kuruyorum Umut umut sarıldıgım Çocuk çocuk darıldığım Fidan fidan kırıldığım Seni çok seviyorum......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] **Eğer** O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Dayanılması o kadar da zor değildir büyük ayrılıklar bile en güzel yerde başlatılsaydı eğer. Utanılacak bir şey değildir ağlamak yürekten süzülüp geliyorsa gözyaşı eğer Yüz kızartıcı bir suç değildir hırsızlık çalınan birinin kalbiyse eğer. Korkulacak bir yanı yoktur aşkların insan bütün derilerden soyunabilseydi eğer. O kadar da yürek burkmazdı alışılmış bir ses hiçbir zaman duyulmasaydı eğer. Daha çabuk unuturdu belki su sızdırmayan sarılmalar kara sevdayla sarıp sarmalanmasalardı eğer. Belirsizliğe yelken açardı iri ela gözler zamanla öylesine delice bakmasalardı eğer. Çabuk unutulurdu ıslak bir öpücüğün yakıcı tadı belki de kalp göğüs kafesine o kadar yüklenmeseydi eğer. Yerini başka şeyler alabilirdi uzun gece sohbetlerinin son sigara yudum yudum paylaşılmasaydı eğer. Düşlere bile kar yağmazdı hiçbir zaman meydan savaşlarında korkular aşkı ağır yaralamasaydı eğer. Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer. Rengi bile solardı düşlerdeki saçların zamanla tanımsız kokuları yastıklara yapışıp kalmasaydı eğer. O büyük o görkemli son ölüm bile anlamını yitirirdi yaşanılası her şey yaşanmış olsaydı eğer. O kadar da çekilmez olmazdı yalnızlıklar son umut ışığı da sönmemiş olsaydı eğer. Bu kadar da ısıtmazdı belki de bahar güneşleri her kaybedişin ardından hayat yeniden başlamasaydı eğer. Kahvaltıdan da önce sigaraya sarılmak şart olmazdı belki de dev bir özlem dalgası meydan okumasaydı eğer. Anılarda kalırdı belki de zamanla ince bel namussuz çay bile ince belli bardaktan verilmeseydi eğer. Uykusuzluklar yıkıp geçmezdi kısacık kestirmelerin ardından dokunulası ipek ten bir o kadar uzakta olmasaydı eğer. Issız bir yuva bile cennete dönüşebilirdi belki de sıcak bir gülüşle ısıtılsaydı eğer. Yoksul düşmezdi yıllanmış şarap tadındaki şiirler böylesine kulağına okunacak biri olsaydı eğer. İnanmak mümkün olmazdı her aşkın bağrında bir ayrılık gizlendiğine belki de kartvizitinde `onca ayrılığın birinci dereceden failidir` denmeseydi eğer. Gerçekten boynunu bükmezdi papatyalar ihanetinden onlar da payını almasaydı eğer. Issızlığa teslim olmazdı sahiller Kendi belirsiz sahillerinde amaçsız gezintilerle avunmaya kalkmamış olsaydın eğer. Sen gittikten sonra yalnız kalacağım. Yalnız kalmaktan korkmuyorum da ya canım ellerini tutmak isterse... Evet Sevgili Kim özlerdi avuç içlerinin ter kokusunu kim uzanmak isterdi ince parmaklarına mazilerinde görkemli bir yaşanmışlığa tanıklık etmiş olmasalardı eğer!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bendeki hasretin
Hasretinde bazen yagmur olup Geçecegin yollara gül tohumu ekiyorum Sen ise ; Ayaklarinla yüregime bassan bile Yüregimin acidigini düsünme Ben,her adim attiginda Yüregimden öptügünü farzederim Hasretin çöker hüzün bulutlarima Yüregine düsen her damla, Kurumus güllerin yüreklerine " hayat " olur Ben, sana agladikça Güllerin daha güzel açar Bilirim Ben, sevdana yandikça Baharlar hep gülüslerinde konaklar Hissederim Yüregin, aldigim nefes olmusken Topraga sarilan sarmasik gibi Geceye uzanan isik gibi Hasretinde bile " sana " sariliyorum. Aldirmiyorum hasret yagmurlarina Yoklugunda bile yasatiyorum seni Sakin üzülme SeN; BeN; SeNi SeVDiKÇe NeFeS ALIYoR, SeNi ÖzLeDiKÇe YaŞıYoRuM...
![]() |
#268 |
Usta Yiğido
![]() Seni intihar ettim..
Deli dolu geçtik ateş hatlarından Sevgim korkuyla beraber büyüdü içimde Sevdikçe korktum, korktukça daha çok sevdim Ergeç birbirini boğacaktı bu duygular biliyordum Neden sonra farkına varıyor insan Ayağına takılan tüm taşları Yoluna kendi döşediğini.. Senin yarınlara inancın benden yüklüydü Daha cesaretliydin. Planı çatılmamış yarınlara ektiğin umutlar Er geç açacaktı biliyordun. Deli sevdalı çocuk ruhumun Nicelerinin uğruna kıyametler kopardığı Değersiz değerlere sırt dönmüş güvenli saflığında Bir sonsuzluk buldun kendine. Ve hayatımızın resimlerini çizdin duvarlarımıza Sonra yeşil bir kente ılık bir yaz gecesine astın beni Sevdalı ömrümün dakikası beş para etmedi Ödedim cümlelerim seni taşımaktan yorgun düştü Son sözün ve son anın efendisi olmaya bilenmiş yüreğine yenildim Geçmişten nefes alıp, geçmişe nefes verdim Anılar kemirdi yüreğimi Felç oldu hislerim. Zamanın çoktan dibe çöktüğü kum saatimin belinden Tek bir saniye bile süzülmüyordu Ters çevirmeye cesaretim yoktu Çünkü yeniden başlayacak bir hayatın korkağı olmuştum Aşkların sonrasında hüzün vardır. Ya sen hüznü boğarsın ya da hüzün seni boğar Ama birisi kanatlarını kırarsa eğer Yaralı kuş rolüne soyunacağına Yürümeyi denemelisin Hayata dönmelisin Bunları düşünebilmek bile kendime dönüşümdü Ve sonunu infaz ediyordu içimde O gece yüreğimden sa çıksaydın eğer Ölen ben olurdum. O gece hayatın lekesiz bir anında Seni intihar ettim.. Şimdi katil benim. Artık güncemde bir boşluksun Yavaş yavaş taze anıların altına gömülüyorsun Ve sana ait sandığım her şeyin Aslında benim olduğunu anlıyorum Hiçbir duygunun tek ilhamı değilsin Kendimi keşfettikçe seni kaybediyorum.. Ve ufkuma sensizligi korkusuzca geriyorum...
![]() |
#269 |
Usta Yiğido
![]() Keşkelerimde Yoksun
Tutunulabilir olamadın bende, keşkelerimde bile... Tutunamadım yol boyu Ne taşa, ne çamura Nefese dair olan her tomurcuk Filiz vermedi nefsimde Sen ki mesafemin karelerinde bile değilken Keşkelerimde bile barınamadın O kadar uzaktaydım ki Umut kaçtı Kapılar kilitli artık Keşkeler başka seferlerde Benim açamadığım Kıramadığım ötelerde
![]() |
#270 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gerçeğe Selam… gözler sorar yüreğe: ‘kıskanırım seni!’ der, ‘benim göremediğimi nasıl görebilirsin sen? ‘ yanıtlar yürek gülümseyerek: ’senin göremediğin zaten bir tek ben…’ Aziz Yavuzdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 14 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
berat kandiliniz mübarek olsun.... | kronik | Özel Günler | 35 | 22.08.2008 00:41 |
NURUNUZ AYN OLSUN !!! … Aşk Olsun!!! | Esengül | Arşiv | 0 | 22.07.2008 16:11 |
SELAM OLSUN HEPİNİZE(şiir) | AKÇAMAGRALI58 | Şiirler | 2 | 27.06.2008 17:46 |
BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN | Sabiha Serin | Özel Günler | 3 | 15.06.2008 17:41 |
Bayram Mesajları :) | arikarinkuchi | Özel Günler | 2 | 20.12.2007 18:09 |