Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.04.2009, 00:49   #51
ramazan_d
Usta Yiğido

ramazan_d - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ramazan_d Şuan ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52

Tecrübe Puanı: 690 ramazan_d FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'a cöken 29 Mart bulutlari

30 / 11 / 2007 16:40
İstanbul'dan Isparta'ya giderken, Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Çukurören ve Yenitepe köyleri arasındaki Türbetepe mevkisine düşen uçağın enkazına ulaşıldı.

Isparta muhabiri Hatice Özdemir, jandarma ekipleriyle birlikte uçağın enkazına ilk ulaşanlar arasında yer aldı. Muhabir Özdemir, uçağın büyük ölçüde hasarlı olduğunu belirterek, gözlemlerini şöyle aktardı:

“Uçağın enkazına ulaştık. Enkaz Türbetepe'deki orman gözetleme kulesine yakın bir yerde. Cesetler ortalıklarda görünüyor. Eşyalar ve uçağın parçaları dağılmış vaziyette. Uçağın ön ve arka tarafı parçalanmış. Kanat uçları kırık, cesetler ve uçak parçaları geniş bir alana yayılmış. Cesetlerin kimileri koltuklarla birlikte duruyor. Jandarma ekipleri enkazı güvenlik çemberine almaya başladı. Çevredeki köylerde yaşayan vatandaşlar da enkaz bölgesine geldi. Jandarma, sivil vatandaşları enkaza yaklaştırmıyor. İlk gözlemlerime göre kazadan kurtulan yok. Cesetler torbalara konulmaya başlandı.”

İşte dakika dakika kaza

Isparta yakınlarında 56 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazası, saat saat şöyle gelişti.

Saat 23.20

İstanbul-Isparta seferini yapacak olan Atlasjet Havayolları adına uçan World Focus Havayollarına ait MD 83 tipi yolcu uçağı Priştina'dan İstanbul'a gecikmeli olarak geldi.

Saat 01.18

Uçak Isparta'ya inmek üzere alçalmaya başladı.

Saat 01.36

Süleyman Demirel Havalimanı'na inişe geçen uçak meydanda görüldükten sonra radardan kayboldu.

Saat 02.03

Arama kurtarma çalışmaları başlatıldı

Saat 02.38

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait arama kurtarma helikopterleri havalandı.

Saat 03.00

Isparta ve Antalya'da kriz masası oluşturuldu, bölgedeki köylerin muhtarları da uyarıldı.

Saat 06.05

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterler, MD83 tipi yolcu uçağının, Keçiborlu'nun Çukurören ve Kılıç köyleri yakınlarında 1800 metre yükseklikteki Türbe Mevkii'nde enkazı gördü.

Saat 06.10

Jandarma ve kurtarma ekipleri bölgeye hareket etti.

Saat 06.30

Kurtarma helikopteri uçak enkazının bulunduğu bölgeye inerek kurtulan yolcu olup olmadığı yönünde araştırma başlattı.

Saat 07.00

AtlasJet Havayolları CEO'su Tuncay Doğaner yaptığı açıklamada kurtarma helikopterinin enkazın yanına indiğini ve kurtulan yolcu olmadığı bilgisini verdi.

bana göre uçaklara bilgisayarlardan sabotajjjjj ihtimali geliyoorrrr çünküüüü no uçaktaaa çok önemliiiiii türk bilim adamları vardııı dış ülkelerden sabotajjjj ihtimaliiii olurmu sizce hani denizli valisi recep yazıcıoğlu flimi vardııııı bir amerikalı iş adamı şöyle bir sözle başlıyor ben şu türklerin en çok şu huyunu seviyorum bir olayı çok çabuk unutuyorlar diye bir sözü vardıı .........çünküüüü bizler çok uyanık olmamızzz gerekiyorrr

arkadaşlar adalet kalkınma partisi bu oylardan bir ders alsın ve dersine çalışsın eğerki bu oylardan bir sonuç almaz ise gelecek genel seçimde çok oy kaybedecektir bir an önce aklını başına alıp .....ekonomi ile ilgili işler becermesi gerekiyor bu gibi işler hayata geçmezz isee gelecek seçimde yüzde 26 altına ksein düşecektirrrr

Konu ramazan_d tarafından (01.04.2009 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
ramazan_d isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2009, 15:25   #52
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22

Tecrübe Puanı: 816 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
sivaslıavukat Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şehirleri , bize oy vermezseniz size hizmet gelmesine engel oluruz diye tehdit eden zihniyet memleketimde sandığa gömülmüştür.Bu olayda rahmetli büyüğümüzün vefatının etkisi tartışılmaz ancak ülkemizin düşürüldüğü ekonomik durumda bu sonuçta etkilidir.

Sürekli savunulmaya çalışılan iktidar partisi sadece memleketimde değil , manisa urfa antalya ve sair illerde pek çok ilçede hatta ülkemiz genelinde gereken cevabı almış ve almaya devam edecektir.

.

Yapmayin, tehdit de nerden cikti...? bunun vebalini kim tasiyabilir ?!

Sanirim Tr den baska hic biyerde baska örnegi yoktur ki bi parti en ykain rakini ikiye katlasin, bazilari veya kamuoyu tarafindan "sandiga gömüldü" ilan edilsin.

Neyse...

Lütfen...Sivasin son secimdeki vefali durusundan bahsediyorsak, 7 yildir hizmet vermis calismis, (begenin veya begenmeyin)eski Baskan Sami Aydin´a hos olmayan seyler yazarak bozmayin.
Alt 01.04.2009, 15:34   #53
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4561 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
sivaslıavukat Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili hemşehrimin , canım kardeşimin tahliline katılmamak elde değil . Görebildiğim kadarı ile delinin birinin kuyuya attığı taş kırk akıllı tarafından çıkarılamıyor.

Son derece faşizan , son derece ön yargılı ve subjektif görüşler içeren bu yazı ile milleti ve memleketimi bölmek amaçlanmıştır.

Şehirleri , bize oy vermezseniz size hizmet gelmesine engel oluruz diye tehdit eden zihniyet memleketimde sandığa gömülmüştür.Bu olayda rahmetli büyüğümüzün vefatının etkisi tartışılmaz ancak ülkemizin düşürüldüğü ekonomik durumda bu sonuçta etkilidir.

Sürekli savunulmaya çalışılan iktidar partisi sadece memleketimde değil , manisa urfa antalya ve sair illerde pek çok ilçede hatta ülkemiz genelinde gereken cevabı almış ve almaya devam edecektir.

Yeni başkanımıza görevinde başarılar diler , saygılarımı sunarım. Görevini layıkı ile yerine getireceğinden en ufak şüphem yoktur. Tabi seçim öncesi tehditlerindeki gibi hizmet verilmesine engel olunmaz ise.

Vefat eden tüm hemşehrilerime Allah rahmet eylesin , toprakları bol olsun. Yukarıda bir yazıda okuduğum cümleyi genişleterek tekrarlamak isterim , devletin ordusu polisi ve devletin helikopteri ile değil kiraladığı helikopter ile küçük de olsa büyük de olsa bir ilçeden ilden oy alabilmek için uğraşılmıştır. Sırf bu emek bile takdire teşekkür değer .
Size katılıyorum avukat bey bu secimde akp boyunun ölcüsünü aldı
Alt 01.04.2009, 15:40   #54
ZALIM_58
Yiğido
NO AVATAR

ZALIM_58 Şuan ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2011 19:32

Tecrübe Puanı: 728 ZALIM_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASLIM_58 SEN PROKOVATÖRDEN BAŞKA BİŞİ DEİLSİN SEN KİMSEYA LAF SÖYLEYEMEZSİN BU YURTTA SADECE AKP YOK NEDEN Bİ DOGUDA DİYARBAKIRI ALAMADINIZ NEDEN Bİ BATMANI ALMADI GİDİN ORALARI ARAŞTIRIN SİVAS HALKI KİMSYA İHANET ETMEZ EDENİ AFFETMEZ SAMİ AYDIN SİVAS A İHANET ETTİ BENİM MECLİSTE 17 TANE DOSYAM YOK SAMİ AYDIN IN DOSYASI VAR GİTSİN BUNU ARAŞTIRSIN
ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2009, 17:07   #55
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55

Tecrübe Puanı: 767 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Size katılıyorum avukat bey bu secimde akp boyunun ölcüsünü aldı
evet abi halk her zaman kişilerin boyunun ölçüsünü verir...............tıpkı bundan önce olduğu gibi..........evet akp nin oyu azaldığı zaman boyunun ölçüsünü aldı oluyo..........fakat akp oylarını yükselttiği zaman o boy ölçüsünü veren halka hakaretler yağıyo............koyun,bidon kafalı,dağdaki çoban,göbeğini kaşıyan adam vb.gibi..........evet 2007 seçimlerinden sonra akp karşıtları halka bu benzetmeleri yapmıştı...........ama şimdi hiç sesleri çıkmıyo.........ve ozaman hakaret ettikleri halka şimdi methiyeler düzüyorlar
Alt 01.04.2009, 18:28   #56
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1368 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

altuntaş abi yanılmıyorsam koyu akp liydin..
yanlış mı hatırlıyorum...yoksa biri senin nikini mi çaldı
Alt 01.04.2009, 18:31   #57
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
altuntaş abi yanılmıyorsam koyu akp liydin..
yanlış mı hatırlıyorum...yoksa biri senin nikini mi çaldı
valla gardaş bu sitede bazen büyük şaşkınlıklar yaşıyorum bu gün böyle konuşan yarın tam tersi değişik konuşuyo ama takip ettiğim kadarıyla altuntaş abimiz akp li değildi veya ben yanılıyorumdur............
Alt 01.04.2009, 18:45   #58
sinx58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sinx58 Şuan sinx58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2009 18:50

Tecrübe Puanı: 0 sinx58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşım istanbulda yaşıyor olabilirsin yılın 15 günü gelip sivasın sefasını sürüyor olabilirsin,ama yazı kışı 12 ay biz bu memlekette yaşıyoruz,benim düşüncelerim değil %50 oyla sami aydını postaladı bu millet ,bu niye gücünüze gidiyor anlamamak elde değil,alevisi sünnisi her kesim doğan ürgübe oy verdi,hiç gördünmü doğan ürgübü 2 dk oturup konuştunnmu,yada 1 dk sami aydınla göz göze gelipte kasıntı kasıntı yürümesini gördünmü,5 sene önce sami aydını görseniz süt dökmüş kuzu gibiydi,ama iktidar eline geçince neler neler yaptığı herkesin malumu,ben sami aydının şahsına kin beslemiyorum tanımam etmem,ama müteahhitlerle işbirliği içinde yolunmuş kaza çevirmedi mi,istasyon caddesinin kaldırımlarını 50 kere değiştirmedimi,cıbıllar parkını dümdüz etmedimi,kışın gelseydin keşke de görseydin yolların rezaletini,ben taşımacılık yapıyorum,istanbulda ankarada 2 yılda bir yaptırılan ön takımı burda 6 ayda bir yaptırıyoruz,mecburmuyuz kardeşim,ak-su yapmış park yapmış bahçe yapmış,bunu seçilmiş yapmadımı ,çanka yapmadımı,belediyenin asli görevlerini halka bir lütuf gibi gören dengesizler yüzünden bu halk bu hale geldi,su parası almıyormu,çöp parası almıyormu,tanıdığımız bir arkadaş evin önündeki asfaltta su borusu patlıyor diye,1 milyar fatura yollamadımı,tabela vergilerini %100 arttırarak su parasını %100 arttırarak,hayvan pazarı esnafına yollarınızda çukur olmayacak sularınız bağlanacak v.s v.s diyerek kandıran namus borcumdur diye yeminler edip oy istiyen sami aydın değilmiydi,şener şenin ilyas salmanla filminde cami yaptırma derneğini soyup soğana çevirip sonrada kaçma sahnesini hatırlarsınız değilmi,süper bir bahane oldu sami aydın için işte,zengindi değildi,insanoğlu paraya tamah ederse nemrutlukta zirveye çıkar ,el-insaf benim kimseyle alıp veremedğim yok,dün samiciydimde bugün çıkarım için ürgüpcü oldugumda yok,zaten öylelerini bu halk biliyor sen istanbuldan bilmiyor olabilirsin,zaten onlarda NAMUSSUZ ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ insanlar...
sinx58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2009, 18:47   #59
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2236 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben kendi şahsıma akp yi birtek davosta takdir ettim onun dışında çok pasif bir yönetim anlayışı var.yerel seçimlerin faturası bakanlara kesiliyor.bakanlar bakmadı ama başta başbakan bakmadı
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.04.2009, 18:57   #60
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
sinx58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaşım istanbulda yaşıyor olabilirsin yılın 15 günü gelip sivasın sefasını sürüyor olabilirsin,ama yazı kışı 12 ay biz bu memlekette yaşıyoruz,benim düşüncelerim değil %50 oyla sami aydını postaladı bu millet ,bu niye gücünüze gidiyor anlamamak elde değil,alevisi sünnisi her kesim doğan ürgübe oy verdi,hiç gördünmü doğan ürgübü 2 dk oturup konuştunnmu,yada 1 dk sami aydınla göz göze gelipte kasıntı kasıntı yürümesini gördünmü,5 sene önce sami aydını görseniz süt dökmüş kuzu gibiydi,ama iktidar eline geçince neler neler yaptığı herkesin malumu,ben sami aydının şahsına kin beslemiyorum tanımam etmem,ama müteahhitlerle işbirliği içinde yolunmuş kaza çevirmedi mi,istasyon caddesinin kaldırımlarını 50 kere değiştirmedimi,cıbıllar parkını dümdüz etmedimi,kışın gelseydin keşke de görseydin yolların rezaletini,ben taşımacılık yapıyorum,istanbulda ankarada 2 yılda bir yaptırılan ön takımı burda 6 ayda bir yaptırıyoruz,mecburmuyuz kardeşim,ak-su yapmış park yapmış bahçe yapmış,bunu seçilmiş yapmadımı ,çanka yapmadımı,belediyenin asli görevlerini halka bir lütuf gibi gören dengesizler yüzünden bu halk bu hale geldi,su parası almıyormu,çöp parası almıyormu,tanıdığımız bir arkadaş evin önündeki asfaltta su borusu patlıyor diye,1 milyar fatura yollamadımı,tabela vergilerini %100 arttırarak su parasını %100 arttırarak,hayvan pazarı esnafına yollarınızda çukur olmayacak sularınız bağlanacak v.s v.s diyerek kandıran namus borcumdur diye yeminler edip oy istiyen sami aydın değilmiydi,şener şenin ilyas salmanla filminde cami yaptırma derneğini soyup soğana çevirip sonrada kaçma sahnesini hatırlarsınız değilmi,süper bir bahane oldu sami aydın için işte,zengindi değildi,insanoğlu paraya tamah ederse nemrutlukta zirveye çıkar ,el-insaf benim kimseyle alıp veremedğim yok,dün samiciydimde bugün çıkarım için ürgüpcü oldugumda yok,zaten öylelerini bu halk biliyor sen istanbuldan bilmiyor olabilirsin,zaten onlarda NAMUSSUZ ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ insanlar...
bu yazıyı benim için yazdıysan ben senin daha önce hiç yorumunu okuduğumu hatırlamıyorum sitedede yenisin dolayısıyla benim bi önceki yazdığım yazımla senin bi alakan yok gardaş...........senin bahsettiğin konu ile ilgili olarak ben bu topiçe daha önce bi yazı yazdım onu okursan ne demek istediğimi anlayacaksın........

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)