22.04.2009, 18:02 | #71 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 867
|
Cevap: YanLızLıGıMın İsYaNı
Gördün mü bak bizden ötesi de varmış
Yaşananların hepsi meğer birer yalanmış Kaderimde bu da mı vardı Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer, Kör olsun bu gözler görmeyim bir daha... Yar Ellerin nerde Ya beni de götür Ya da gitme Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle... Geceler uykusuz geçer oldu ömrümde Anılar birer birer batırır hançeri kalbime Kaderimde bu da mı vardı Sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer Kör olsun bu gözler görmeyim bir daha... Yar Ellerin nerde Ya beni de götür Ya da gitme Bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki Ölürüm hasretinle |
24.04.2009, 22:16 | #72 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5468
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] " Bilir misin Nefesinde baharların soluduğunu ? Bilir misin her gece Yetim kuşların yüregine dolduğunu ? Bilir misin her gözyaşınla Topraktan yeni filizler doğduğunu ? Uzaklar da bir canın Senin her gülüşünde Hayata sımsıkı tutunduğunu Bilir misin ey yar.." [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
24.04.2009, 22:45 | #73 |
Usta Yiğido
gönül3458 Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 21:54
Tecrübe Puanı: 709
|
Aç kapıyı yalnızlık
aç kapıyı yalnızlık,ben geldim hayır,ağlamadım,gözlerim yaşlı değil cephedeydim,kurtaramadım yenilmekliği gece yarısı uyumuştur sokaklar çoktan bir sen varsın işte,bir de benim hayaletim... bakma öyle,al elimden valizlerimi bir şey yok içlerinde;balık kokusu sinmiş 3 beş kazak kırık bir ayna,bir kaç tel siyah saç... soğuk burası,yağmur kokuyor geceleri uyku tutmaz insanı burda bak,yıldızları görmem lazım benim dolunayda;çıldırırım yıkarım üzerine bu mahzeri kaçamazsın... morarmış çatlamış ellerim soğuktan görmüyor musun? varsa sıcak bir çorba getir bana tuzlu yoksa uğraşma aç değilim saat yok duvarlarda,o kadar yalın yaşamak gün ışığı da yok,karanlık ruhun gibi yakın sana... yalnızlık kapat kapıyı! şuraya,şu soğuk taşların üzerine bir yatak ser bana uyumak istiyorum, unutmak istiyorum, unutulmak istiyorum.
24.04.2009, 23:01 | #74 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Benim odam Davetsiz misafir gecelerime düşlerim, Gündüzün onları reddedişinin hırçınlığıyla, Gözlerimin gizemi asılı duvarlarımda, Gamzelerimin solgun isyanı camlarımda, Hayallerimin esintisi, ayak ucumda Masum bir çocuk hıçkırığı boğazımda, Bekleyişin, özleyişin karıştığı an da, Yanlızlığımın imzası atılıyor odama, Gözümden kıvılcım ateş akıyor bir damla.. Gece bitmek bilmiyor benim odamda Lanetin rengi yine başucumda, Masumluğunu kanıtlayamayan mahkum isyanında, Siyahın asaletini yaşıyorum yine, Asil fakat acımasızca.. Asıyorum düşlerimi duvarlarıma, Kirpiklerimi çakıyorum vidalarla, Yüreğimi kilitleyip, susuyorum... Çekiyorum ayaklarımı kasıklarıma, Ben sevmenin bedelini ödüyorum, Herkezin laneti olan Siyahımla, Benim odamda... Düşlerimdeki Seninle... Alinti. |
24.04.2009, 23:33 | #75 |
Usta Yiğido
ukba Şuan
Son Aktivite: 28.11.2015 17:33
Tecrübe Puanı: 682
|
Sevmek kimine göre ölmek ,
Ölmek kimine göre sevmek Ama asıl gerçek ölümüne sevenler asla ölmezler… Yalnız sen değildin,en haini sendin, Kaderim ya ben hep hainleri sevdim. Al işte hepsini buraya serdim. Söylesene hangi kurşun senindi? Hala unutmadım ihanetini, Kalbimin kıyamet alametini, Vereyim de al git emanetini Söylesene hangi kurşun senindi? Kalbimi alev alev yakan mı? Hala yarasından kanlar akan mı? Biraz önce şu sırtımdan çıkan mı? Söylesene hangi kurşun senindi hangi kurşun? Bir sende gelmedim ben bu hale, Şu hain aşkların hepsi benimdi, Tanıyıpta bulamadın mı hala, Söylesene hangi kurşun senindi hangi kurşun? Hala unutmadım ihanetini Kalbimin kıyamet alametini Vereyim de al git emanetini Söylesene hangi kurşun senindi? Ne kurşunlar çıktı bilsen bu tenden Ne aldınsa helali hoş olsun benden Yazıktır ama acı olursam senden söylesen hangi kurşun senindi Gün ve gün öldürüp dirilten mi? Akıl alıp çıldırtıpta delirten mi? Alın artık şu canımı dedirten mi? Söylesene hangi kurşun senindi? Sen benim en beter halimsin artık, Nasıl olsa gözümde hainsin artık, Gördüğüm en büyük zalimsin artık, Söylesene hangi kurşun senindi? Arada bir çıkartıpta bakarsın, Olur ya boynuna belki kolye yaparsın, Hainler gününde onu takarsın, Söylesene hangi kurşun,hangi kurşun senindi? Hala unutmadım ihanetini Kalbimin kıyamet alametini Vereyim de al git emanetini Söylesene hangi kurşun senindi? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu ukba tarafından (25.04.2009 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.. |
24.04.2009, 23:50 | #76 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Yalnızlığa İsyanım
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Tutunamadım Hayata Gerçek Bir sevda gibi Gülüşlere yüzümü yakıştıramadım nedensiz bir acı gibi Ayrılığı Hep aklımda yaşadım Nedeni olmayan Her gözyaşım için Sevdiğimden vazgeçtim Sana gitme diyemedim,demeye cesaret edemedim Haklıydın,Sevdalarını arkana atmaya kararlıydın. Sen Gittiğin Gün Hayatım zehir Oldu Bana bu acı çok koydu Senden Kopamam Demiştim,Ama yine de kopamadım Kalbim Sende kaldı Be gülüm Dönmeni bekleyeceğim sonsuza kadar Tenim Bir başka Tenin olsa bile Bekleyeceğim Çünkü,Çünkü Evet Çünkü Ben seni Ölümüne içimde yaşadım,Ve yaşamaya da Mahkumum Çaresiz ağlasam da,Sensiz Bu alemde cehennem ateşi gibi yansam da Bakma çektiğim acılara,Hakkımca çekiyorum ama Nedendir nedendir Çok ağlıyorum Ne olur Dön Geri desem Döneceğini bilsem Hiç Düşünmem Dön Dön ne olur derdim... ÇARESİZİM ŞİMDİ BU YALAN HAYATTA sensiz bu dört duvar arasında çürümeye mahkumum Tutunamadım Sensizliğe,Tutunamadım yalnızlığa,Tutanamadım Be kader Sevdasızlıga Varmı itirazın Bu bendeki mapusluğa,Varmı kaderime isyanıma Ve gidiyorum Hayatı Bırakıp Seni De bırakıp Gidiyorum Sevgilim Giderken de Elimde Bir silah Beynimde Bir kurşun VE KALBİMDE SENİN ESERİNLE VEDA EDİYORUM |
25.04.2009, 20:11 | #77 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
|
aşkın acısı sana,yarası bana kalsın neden deme sen yarayı taşıyamazsın bırak yarası bana,acısı sana kalsın sen acıyı bir kadehte yada sigara dumanında olmadı bir kadının kollarında kendini avutarak unutursun ama unutma ki önemli olan o yarayı taşımaktır o yüzden ben yarasına talibim sana acısını bırakıyorum sevgilim. her bitişin ardında kalan güldür yara kabuk bağlar sanılır oysa baktığın heran o yaranın ağırlığını taşırsın sol yanında ğöğsüme gül yapar,başımı dik tutar onurla taşırım o yarayı yeter ki sen üzülme sevgilim. gülerim canım yanmıyormuş gibi,herkes beni mutlu mesut sanar sansınlar sırf o yara iyileşmesin kabuk bağlamasın diye kaşırım yaramın üstünü dedim ya cam değil can kırıldı sevgilim geride ise bu büyük kapanmayan yara kaldı. yürekliyim bak en acı olana sahip çıktım acıya değil yaraya yaram kanıyor dokunma |
26.04.2009, 10:02 | #78 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
UNUTMAK YOK Bunca zamandır nerede olduğumu soracak olursan "Oldu bir şeyler" demeliyim oturmalıyım bir taşa kararan dünyada, kendini yemiş bitirmiş bir nehirde. Korumasını bilmiyorum yitirdiklerini kuşların Geride bıraktığım denizi ya da çığlığını kızkardeşimin. Nedir bu toprağın zenginliği? Gün neden günle kapanıyor? Neden karanlık gece çalkalanıyor ağzımda? Ve ölüm neden? Nereden geldiğimi sormayacak mısın? Anlatayım sana; Kırık şeyleri Acılı kapları Sık sık tozlanan koca sığırları ve tutulu kalbimi. Bunlar ne belleğimizde uyanan sarı güvercinler, ne de anılardır kuşaktan kuşağa akan. Ağlayan yüzlerdir bunlar, Parmaklardır gırtlağımızdaki, ve toprağa düşen yapraklardır. Yiten günün karanlığıdır. Yeşertir kaleleri hüzünlü kanımızdaki. İşte menekşeler ve işte kırlangıçlar, Sevdiğim her şey Tatlı mesajlar veren günbegün açıkta zaman tatlılığı artan. Kaçamayız biz; Dişlerimizin arasından: Neden kemiriyor boşa giden zaman sessizlik kabuğunu? Ne yanıt vereceğimi bilmiyorum. O kadar çok ki ölümüz Ve o kadar çok ki kızıl güneş önünde setler Ve o kadar çok ki çarpık kabuklu başlar Ve o kadar çok ki öpücüklerimizi engelleyenler Ve o kadar çok ki unutmak istediklerim. pablo neruda |
26.04.2009, 10:19 | #79 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4528
|
DENİZ KIZI
deniz kızı, biliyorum yüreğinde okyanusların derinliği var. biliyorum gözlerinde saklıyorsun en ıssız sahillerin, en ıssız sevişmelerini. hayal olma düşlerim için, gerçek ol ve sadece benim ol. elini çekme ellerimden. deniz kızı, biliyorum uzaklarımdasın, belkide yanı başımda uzanmış düşlerimi düşlersin. yüreğinde olmak ve sana dokunmak istiyorum. deniz kızı neden sana bu kadar yakınımda hala uzaktan sevebiliyorum sadece bilmiyorum. deniz kızı hadi dön okyanuslarına, üşüdün değilmi, hissedebiliyorum. içimdeki umut, gözlerimdeki bulut seni seviyorum alıntı
26.04.2009, 10:42 | #80 |
Usta Yiğido
MeLody58 Şuan
|
Unutmadım seni! "Ey Yalnızlık Ne yazilmali ki silinip gitmesin, ne söylenmeli ki unutulup bitmesin. Sessizlikle bağlayan bir hikaye bu. Eger bagladigi gibi bitecekse sonu, yasanan her ne varsa sil, gitsin.Hayallerde gerçek gibi yasarken seni, umutlarda bitti bir zaman, sevgiler de. Seni seviyorum çünkü ne zaman siir okusam, misralarindan sen akiyorsun, gözlerimden yaslar süzülüp resmine damliyor, sessizlik sarariyor içimde, susuyorum. Tam buldum dedigin anda kaybetmek nedir bilir misin? Atilmisligi hissettigin oldu mu? Hayaliyle yasamayi ezberledin mi? Delicesine sevdigin ama onun seni sevmedigini ögrendigin o ani hiç yasadin mi? Onun eksik yanlarini bile sevebildin mi ? Terkedilice ilk defa görüyormus gibi baktinmi? Elvedasiz ayriliklar acitti mi içini? Göz kapaklarina inat, uyumadigin oldu mu gecelerce? Sadece mum isiginin aydinlattigi odanda onu düsündügün oldu mu saatlerce? Ellerin onsuz kaldiginda üsüdün mü? Duyuyorum susuyorsun, yine susuyorsun, tipki o zamanki gibi söylemiyorsun. Seni seviyorum çünkü hergün biraz daha tükenirken hersey, benligim sesizce inliyor ben susuyorum. Bir an elinden tutuyorum, biran sonra belkide tamamen elimden kayip gitmis oluyorsun, anlayamiyorum.Yine sensiz kaliyor kollarim, yine islaniyor gözlerim. Yasamam için tek nedenimdin sen. Fakat binlerce sebep vardi seni sevmem için. Seni seviyorum çünkü yasanacak bütün imkansizliklarda sen varsin. Biryerlerim aciyor durmaksizin. Sessizligin çok sey söylese de bazen susmanda incitir beni. Bilirim, belkide en iyi ben bilirim ki, susmasini bilmek, bildigini söylemekten daha zor. Bir uçurum gibi derinlesen sessizlik, bizi birbirimizden ayirdi bile. Yenildik dostlugumuza, zamana, yalnizliga, yenildik iste! Sinsice sardi sessizlik, böyle birdenbire, ansizin... ve ben hala unutmam gerektigini söyleyenlere inanmiyorum. Hissettiklerimi söylemektense dost kalmayi, seni sensiz yasamaktansa susmayi tercih ederim. Senin beni sevme fikri bile beni mutlu edebilecek kadar güzel ve asil! Seni seviyorum çünkü sen benim siyah beyaz dünyami renklendiren o çok az seyden birisin. Sensiz her andan korktum, korkuyorum. Alip gitme ellerini, alip gitme gülüslerimi, ***ürme düslerimi. Sen benden gittin gideli öyle biktim ki sensiz kendimden. Seni seviyorum çünkü hala birseyler var vazgeçemedigim. Ben herkes için siir yazmazdim, bu hep tuhaf gelmisti. Fakat simdi senin için siir yazmamak tuhaf geliyor. Bu yillarca sürecek ve de hiç dinmeyecekmis gibi düsünürken görüyorum ki anlamini yitiren birseyler var aramizda. Seni seviyorum çünkü tam herseyden vazgeçmistim ki, karanligimin perdesini yirtti ellerin. Ama yine direndik sessizlige, hala konusulmadan kalan öyle çok sey varki! "Sustugun yerde birseyler kiriliyor" Nasil söyleyecegini sende bilmiyorsun besbelli.. Susman gerekiyor diye susuyorsun belkide, dostlugumuz için.. Kalbim sendeyken her adimda, aklim sendeyken her dakika, unutmadim, unutamadim iste! Konu MeLody58 tarafından (26.04.2009 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|