Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 15.06.2009, 18:51   #21
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4524 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: İETT neden zam yaptığını açıkladı

Zammın iyisini sizden duydum, şaka mı yapıyorsunuz yoksa dalga mı geçiyorsunuz, teslimiyetçi hemşehrilerim.
Alt 15.06.2009, 19:01   #22
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2199 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

işe işyerinin servisiyle gittigim halde şu kriz ortamında zama karşıyım.gerci metrobüsle hergün gidip normal diyen var oda ayrı mesele.
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 19:13   #23
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayın abim iett yaptığı açıklamayla öho ve iett otobüslerinin tümünde para uygulamasını kaldırıyor. böylece otobüslerde normal bilet fiyatının üzerinde para alan kişiler insanları daha fazla istismar edemeyecek.
Sonuçta kamuda veya belediyede bir kişinin maaşına zam gelince iyi ama hizmet sektöründe zam yapılınca kötü mü? bunu anlayamadım doğrusu. Ayrıca bir biletle istanbul gibi bir şehirde avcılardan kadıköye yolculuk yapabiliyorsunuz. Bir araçla kadıköy avcılar yapmak istesen en az 20-30 lira masraf eder insan. şimdi bu çok mu pahalı? Ayrıca on dakikalık yol için ücret çok ise bence 10 dakikalık mesafede otobüse binme gereği yokki 10 dakika yürümek çokmu zor. hiç değilse para cebinizde kalır. neyse...

Zaten otobüslerde parayla yolculuk yapanlar 1.5 lira ödüyordu. öğrencilerde 1 lira işte böylece haksız kazanç sağlayan öho ve iett şoförleri ortadan kalkacak. Bu zam yerinde ve doğrudur. birilerinin insanların sırtından para kazanmasını engelleyecektir ve kazanç direk iett kasasına hizmet için gidecektir.
Erdal kardeşim sizin söylediğinize bakınca sanki herkes otobüsün içinde şoförden akbil alıp basıyor gibi görünüyor aslında hiçte öyle değil onu sadece acil binenler yapıyor halk otobüsleride zaten normal üçret alıyor bence arac içinde akbil alıp basma % 5 gecmez bunu büyütmenin mantığı yok belediye calışanlarının maaşına zam yapılıyorsaki elbette yapılmalıdır devlette her sene belediyenin gelirini yükseltiyor zamlı para alıyor belediye boşmu duruyor kendi gelirlerini her sene katılarak zamlandırıyor onu esnaflara soralım emlak vergisi veren vatandaşa soralım binlerce gelir kalemi var saymakla bitmez sanki herkes avcılardan kadıköye geliyrmuş gibi hesap ve planlarınızı bunun üzerine yapıyorsunuz evet bu hat çok güzel oldu ama öyle sizin dediğiniz gibi avcılara gidenler diğerlerinin yanında çok küçük kalır sakın yanlış anlama ben yapılan hizmeti taktir ediyorum ancak burda söz konusu olan dar gelirli insanlar Yazık değil mi dar gelirli vatandaşlara kadir topbaş efendi.Bu yaptığınız büyük kul hakkı yapmayın etmeyin, buradan İstanbullu'yu da uyarıyorum! Yahu kardeşim sus pus oturmayın evinizde tepki gösterin. Herşeyi okeylersek biz nasıl yaşayacaz İstanbul'da bu zam örgütüyle kadir efendi sen önce kendine ceki düzen ver önce sen tasarruf yap şu reklamlara verdiğiniz paralar bir tane daha boğaz köprüsü yapar sizin raklama ne ihtiyacınız var bırakın sizi biz taktir edelim sizin reklam paranız bu sene garibanlardan alacağınız zammın kim bilir kac katı ömrü 15 gün olan laleleri yurt dışından ithal ederek milyon dolarları harcamazsan bu zammı yapmazdın benim anlamadığım özel halk otobüsleri ayda yerine göre değişir en az kazanan 30-40 bin lira iett nasıl zarar ediyor oda bir celişki Aylik mavi kart ogrenci olmayanlar icin 120 ytl. asgari ucret 550ytl. istanbulda en az 3 milyon mavi kartli var. bunlar insan degilmi? hergun ustuste yolculuk yapacakalar maaslarinin 1/4 unu iett alacak.IBB nin butcesi merkezbankasina borc verecek duzeyde kimse kimseyi kandirmasin yine diyorumTOPLUMLAR LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİRLER

Not: Ayrıca bu işe siyaseti asla karıştırmayalım ben herkesin siyasi görüşüne saygılıyım
Alt 15.06.2009, 19:28   #24
bahar5834
Usta Yiğido

bahar5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bahar5834 Şuan bahar5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.05.2010 00:10

Tecrübe Puanı: 1259 bahar5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sadece yerinde buldum sevinmedim arti metrübüs yokken hem ulaşim zordu hemde 3 araş değiştirıyomdum ama şimdi metobüsle çok rahat gidiyoruz ve aktama yaptında tekrar akbil basmiyorsun ama indi bindi hesaplarsdan merobüs guzel o açindan yerinde buldum yapilan zammi...
Alt 15.06.2009, 20:42   #25
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Zammın iyisini sizden duydum, şaka mı yapıyorsunuz yoksa dalga mı geçiyorsunuz, teslimiyetçi hemşehrilerim.
Başka söze gerek varmı
Alt 15.06.2009, 20:46   #26
bahar5834
Usta Yiğido

vala isterse olsun başka sözünüz olsa ne olur ?
Alt 15.06.2009, 20:59   #27
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4524 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Zıtlaşmalarla bir yere varamazsınız, yapıcı ve akılcı yorumlar yapmak daha isabetli olur bence. Olsa ne olur falan gibi dayılıklar sadece boşa zaman harcamaktır. Ben bu tür tartışmalarda yokum.
Alt 15.06.2009, 21:10   #28
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
bahar5834 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
vala isterse olsun başka sözünüz olsa ne olur ?
gönül hanım eskiye döndünüz yine sizi tanımadıgımız sanıyorsunuz ama tanıyoruz.siz oldugunuzu biliyoruz yani biz saf degiliz
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 21:11   #29
bahar5834
Usta Yiğido

ben kimseyle zıtlaşma olsun anlamında yazmadim ama siz öyle anladıysanız öyle olsun olsa ne olur derken yapilan bir zammi gerimi çecekler hayır ben sadece ulaşim çok kolay oldu dıyer yazılarımı takıp ettıyesenı eger ne demek istedimi anlarsınız sayın sandalli iyi akşamlar

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gönül hanım eskiye döndünüz yine sizi tanımadıgımız sanıyorsunuz ama tanıyoruz.siz oldugunuzu biliyoruz yani biz saf degiliz
saf oldunuzu kim söyledi barikat kardeş ben öyle bir ifade kulanmadim bunu söylemkele neyı ima etmek istedinn tam açarmisin

Konu bahar5834 tarafından (15.06.2009 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
bahar5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2009, 21:16   #30
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
bahar5834 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben kimseyle zıtlaşma olsun anlamında yazmadim ama siz öyle anladıysanız öyle olsun olsa ne olur derken yapilan bir zammi gerimi çecekler hayır ben sadece ulaşim çok kolay oldu dıyer yazılarımı takıp ettıyesenı eger ne demek istedimi anlarsınız sayın sandalli iyi akşamlar

saf oldunuzu kim söyledi barikat kardeş ben öyle bir ifade kulanmadim bunu söylemkele neyı ima etmek istedinn tam açarmisin
neyi ifade edecem gayet acık.gönül3458 banlandı ama sen ikinci nickinle giriyorsun artık.ama senin sen oldugunu biliyoruz.çok iyi biliyoruz hemde.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)