Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Diğer Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.06.2009, 00:54   #421
AntalyaLEE
Yeni Yiğido
NO AVATAR

AntalyaLEE Şuan AntalyaLEE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2009 19:56

Tecrübe Puanı: 0 AntalyaLEE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ASKER

merhaba arkadaşlar bende agustos 18 19 gibi gidiyorum ulaştırma olara 5 piyade eğitim tugayı 1. piyade er eğitim tabur komutanlığı ulaştırma olarak agustosda başka gidecekarkadaşlar vasa tanışalım ali_cetinkaya@msn.com
AntalyaLEE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009, 13:52   #422
n3co
Yeni Yiğido
NO AVATAR

n3co Şuan n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.08.2016 11:34

Tecrübe Puanı: 0 n3co FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fatihhoca Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
arkadaşlar benim yazı laptopun azizliğine uğramış dediğim anlaşılmıyor özür dilerim cegceg rumuzlu arkadaş sağolsun bu sayfayı açmış bizde 88 3 tertipler faal hale getirdik gidiyor biz bu sayfa sayesinde 20 arkadaş daha acemi birliğine girmeden tanıştık son yemeğimizi birlikte yiyip teslim olduk kimimiz 1 yada 2 3 veya 4 bölüklere düştük ama sağolsunlar orada da gene görüştük ve hatta şimdi usta birliklerimizde de cepten veya çarşıya çıkınca msn de görüşmeye devam ediyoruz.sivas halkı çok sıcak kanlı insanlar adanada çok rahat bir askerlik yapıyorum ama keşke sivas ta kalabilseydim diye hep konuşuıyorum.takım assubayım sivaslıydı sivas ta hala kendisi ile görüşüyoruz.tüm sivaslılara sevgi saygı ve hürmetlerimle......

Şafak 167 BAŞKA YOK FATİH HOCAM ...

Waybe ne günLerdi o sivas, o dershane o iştima alanı (: özledim valla. Fatih Hocam TorunLar geldi be. İlk sayfada askere gidiyorum dedim şimdi ise torunlar geldi diyorum nerden nereye ... (:

Agrı'ya Düşen biri olursa benLe iletişime geçsin..

AngaraLı Suskun İtfaiye Şöförü.
n3co isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009, 15:16   #423
sivaslii58
Usta Yiğido
NO AVATAR

sivaslii58 Şuan sivaslii58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.10.2009 20:05

Tecrübe Puanı: 624 sivaslii58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bütün askerlerimiz güle güle gitsin güle güle gelir insallahhh.........

Benimde 3 tane erkek kardesim var.....Daha onlari yolcu edecem..Eminim cok zordur ama ALLAH hepimize sabir versin....
sivaslii58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 15:21   #424
ultraaslankoray
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ultraaslankoray Şuan ultraaslankoray isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.07.2009 10:40

Tecrübe Puanı: 0 ultraaslankoray FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

merhabalar ben 8 temmuzda silüsümü alıyorum 10 da birliğime teslim olacağımda sivasın askerliği hakkında bilgi alabilir miyim arkadaşlar 5. piyade er eğitim tugayı 1. er eğitim tabur komutanlığı sivas merkez ULAŞTIRMA ilginize şimdiden tşk ederim ...

Alıntı:
AntalyaLEE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
merhaba arkadaşlar bende agustos 18 19 gibi gidiyorum ulaştırma olara 5 piyade eğitim tugayı 1. piyade er eğitim tabur komutanlığı ulaştırma olarak agustosda başka gidecekarkadaşlar vasa tanışalım ali_cetinkaya@msn.com
hemşerim ben senden önce gidiyorum ama oraya geldiğinde tanışırız ben 89/2 b grubu gidiyorum 10 temmuzda birliğime teslim olacağım ulaştırma...

Konu ultraaslankoray tarafından (30.06.2009 Saat 15:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
ultraaslankoray isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 15:43   #425
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

güle güle gidin kardeşlerim hayırlı teskereler dileğim
Alt 30.06.2009, 17:42   #426
ultraaslankoray
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ultraaslankoray Şuan ultraaslankoray isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.07.2009 10:40

Tecrübe Puanı: 0 ultraaslankoray FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

saolasın allah razı olsun kardeşim ...
ultraaslankoray isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009, 21:17   #427
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Geeel 12 Ağustos geeel..
Alt 01.07.2009, 18:29   #428
hakan albayrak
Yeni Yiğido
NO AVATAR

hakan albayrak Şuan hakan albayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.07.2009 10:24

Tecrübe Puanı: 0 hakan albayrak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM ...

89/2 B TRABZON'dan geliyorum Sivasım

TrabzoN-Sivas Maçında Ordaydım Sivaslılar Bizi kolbastilen karşıladılar Yemeğe götürdüler Ölene kadar Sivaslılar gardasımdır

5.piyade Bölüğü Temeltepeye gidiyormuşuz PROBLEM YOK TÜRK BAYRAĞI sallansın Heryerde askerlik yaparız Ulaştırma geliyorum Gidecek olan arkadaşlarlan buluşalım öyle teslim Olalım ... exinctstar@hotmail.com 10 temmuzda Temeltepeye düşen teslim olacak olan arkadaşlar eklesin tanışalım

Tuning Modifiye İşiyle Uğraşıyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] wep adresimizdir burdan Bakabilirsiniz SivasLı olan Olmayan Tüm kardeşlerime yardım ederim Ölümüne Modifiye bizim İşimiz Sıkıntı yaşıycağınız her konuda Yeterki Modifiye Olsun Çözeriz hallederiz Marketimiz Trabzon / Havaalanı ÖZTÜRK TUNİNG SİVASLI 2-3 KARDEŞİMİN ARABASINI YAPTIK çok kral arkadaşlıklar edindik Son bulmaması dileğiyle

yani Her virajda yanımız vardır
hakan albayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 14:31   #429
yousooff
Yeni Yiğido
NO AVATAR

yousooff Şuan yousooff isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.07.2009 14:32

Tecrübe Puanı: 0 yousooff FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ultraaslankoray Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
merhabalar ben 8 temmuzda silüsümü alıyorum 10 da birliğime teslim olacağımda sivasın askerliği hakkında bilgi alabilir miyim arkadaşlar 5. piyade er eğitim tugayı 1. er eğitim tabur komutanlığı sivas merkez ULAŞTIRMA ilginize şimdiden tşk ederim ...

hemşerim ben senden önce gidiyorum ama oraya geldiğinde tanışırız ben 89/2 b grubu gidiyorum 10 temmuzda birliğime teslim olacağım ulaştırma...
selam koray kardeşim bende 5. piyade er eğitim tugayı 1. er eğitim tabur komutanlığındayım ulaştırma ismim yusuf orda karşılarız kardeşim. msn mr.handsome_86@hotmail.com eklersen konuşuruz.
yousooff isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2009, 14:41   #430
seten65
Usta Yiğido

seten65 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seten65 Şuan seten65 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 13:09

Tecrübe Puanı: 1275 seten65 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allaha emanet olun askerlerim ogullarım ...........

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)