Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.07.2009, 02:36   #11
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3319 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: UYGURLAR BİR BİR YERE DÜŞERKEN EY SUSANLAR....

birseyler yazmak istiyorum ama utaniyorum sadece yazmakmi elimdn geliyor kendimden utaniyorum aksam tv de vahseti gorup birsey yapamiyizmi diyen cocugumdan utainiyorum bir asker icin bir ulkeyi yerl bir eden bir avuc yahidiler kadar olamadigiz icin utaniyorum mazlumlarin masumlarin imdatina kosan fatihlkerden yavuzlardan utaiyorum dostumuzu dusmanimizi bilmedigimizden utaniyorum bbiz ne hale geldik beyler balkanlarda kafkaslarda simdide orta asyada sirf musluman ve turk olduklari icin sindirme ve yok etme ve vahsete girismislerdir kisacasi oguzlarin fatihlein torunlariyiz sozde nerede tepkimiz nerede haykirisimiz insanliktan nasibini almamis bu surungenleri en azindan boykot edelim uyanalim millet olarak uyanalim onlar yuzyillardir uymadilar biz uyutulduk tarihini kimligini bilmeyen bir toplum tarihten silinmeye mahkudur bu zulumler bizi uyandirsn artik bizim bizden baska dostumuz yok anlayin artik en onemlisi icimizdeki cinlileri gorelim artik bizi mayinlayanlari dinamitleyenleri gorelim artik allah onlarin yardimcisi olsun
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2009, 10:20   #12
bzafer
Yiğido

bzafer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bzafer Şuan bzafer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.12.2013 15:35

Tecrübe Puanı: 622 bzafer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EĞER BENİM SOYUMU KURUTMAYA KALKIŞAN ÇİNİN MALLARINI ALIRSAM,ÇOCUKLARIMA KALİTESİZ SAĞLIKSIZ ÇİN OYUNCAKLARI ALIRSAM BUNDAN BÖYLE YAPTIKLARIM BANA HARAM OLSUNNN.

BU GÜN TÜRKİYE KAMU_SEN OLARAK MEYDANDA ÇİN ZULMÜNÜ SAAT 12.DE PROTESTO EDİYORUZ .12 DE MEYDANDAYIZ.ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN.

kim geldi 100 kişi ancak eyvallah...

kim geldi 100 kişi ancak eyvallah...

Konu bzafer tarafından (09.07.2009 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
bzafer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2009, 14:43   #13
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

bu vahşeti yapanları rabbime havale ediyor ve lanetliyorum
Alt 09.07.2009, 16:29   #14
Alperen.
Yiğido

Alperen. - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alperen. Şuan Alperen. isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2009 18:16

Tecrübe Puanı: 612 Alperen. FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zalimin adı değişsede Mazlum yine aynı yine biziz...Yıllardır Doğu Türksitan da verilen bağımsızlık mücadelesi bugün hat safhaya gelmiş,Çin Orta Asya ya açılmak için 35 milyon Müslüman Türk Uygurunu katliama tabi tutmuştur,yaklaşık 60 yıldır bu zulüm sürmekte,bugün Türk İslam alemin geldiği noktada tepki verilmekten öteye gidilmiyor,Amerika,İsrail,Rusy a,Ab,Çin Dünyanın kalbi Orta Asyayı ele geçirmek için burdaki Müslüman Türkleri gerek asimile ederek gerek katlederek bir korku imparatorluğu yaşatma içerisinde,buna artık dur demenin vakti geldi,bugün Doğu Türkistan da uygulanan vahşet yarın bize uygulanacak şayet ayağa kalkmazsak,çünki bu güçlerin tek hedefi Müslüman Türk ülkeleridir.Bugün yapabileceğimiz çok şey var en başta bilinçlenmek toplumu bilinçlendirmek bilhassa gençliği,bilinçli bir toplum geçmişini unutmayan kültürünü örfünü adetini unutmayan bir toplum geleceğini sağlam temeller üzerine kurar...bu bilinçte hareket eder olaylara bu açıdan bakarsak yapılan bu zulümlere bir nebze olsun dur diyebiliriz,umutsuz olmayın yarınlar Allahın izniyle bizim olacaktır...
Alt 09.07.2009, 21:28   #15
zbeedy
Yeni Yiğido

zbeedy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zbeedy Şuan zbeedy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.07.2009 17:37

Tecrübe Puanı: 0 zbeedy isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Yazık oluyor oradaki Müslüman ve Türk kardeşlerimize. ALLAH yardımcıları olsun.
Bizlerse sadece izleyebiliyoruz (üzülerek içimiz parçalanarak :( )
zbeedy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2009, 23:02   #16
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 805 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Allah yardımcılari olsun direnislerinde güc ve sabir nasip etsin... :-(
Alt 09.07.2009, 23:04   #17
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1357 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

zamanlar farklı mekanlar farklı oyuncular farklı ama roller hep aynı..
dün bosna da sırplar boşnak kardeşlerimize siyonistler filistinli kardeşlerimize ,bugün çinler soydaşımız yoldaşımız uygurlara zulüm yapıyor..
peki sonuç ne?bi kaç kınama mesajı bikaç protesto bikaç gösyaşı... hepsi bu kadar ölen yine öldüğüyle kalacak ama kimse de çıkıp bu zulmün hesabını sormayacak...
Alt 10.07.2009, 00:48   #18
Türk Kızı_58
Yiğido

Türk Kızı_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Türk Kızı_58 Şuan Türk Kızı_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.12.2009 19:25

Tecrübe Puanı: 593 Türk Kızı_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Türk'ün dermanı Türk'tür.Biz orda can çekişen kardeşlerimizin yarasına merhem olmazsak dünyanın umrunda olmaz.Bizim bizden başka dostumuz yok.

Ey Gökbayrak,o eşsiz maviliğinden kanlar süzülüyor şimdi.Anayurdumun topraklarında secdeye kapanarak can vermek isterdim.Allah Uygur Türkleri'nin yardımcısı olsun.

YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YER: SİVAS ;)
Türk Kızı_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2009, 11:56   #19
bzafer
Yiğido

bzafer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bzafer Şuan bzafer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.12.2013 15:35

Tecrübe Puanı: 622 bzafer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kızlarımız zorla geneleve satılıyor
Sincan'da yaşanan katliamın perde arkasında uygulanan Çin işkencesi çıktı..

10 Temmuz 2009 / 10:17

Konu bzafer tarafından (10.07.2009 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
bzafer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.07.2009, 12:10   #20
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4550 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Uygur Türkleri’ne balta ile vuruyorlar

Polisin sessiz kaldığı olaylarda ellerinde baltalar ile yerlerde yatan yaralılara vuruyorlar. Bu vahteşe bu katliama dur diyecek sanırım kimse yok.

Sincan Özerk Bölgesi’nde önceki gün patlak verip onlarca Uygur Türkü’nün, ‘çoğu kafalarına tek kurşun sıkılarak’ öldürülmesiyle süren olaylar durulmuyor.

Doğu Türkistan’ın (Şincan) başkenti Urumçi’de çıkan olaylarda resmi Çin medyasına göre en az 150 kişinin öldüğü, 800 kişinin yaralandı. Fakat bölgeden gelen haberler ve Uygur kaynaklarına göre ise rakamlar çok daha kabarık. Uygur kaynakları enaz 500 kişinin hayatını kaybettiğini, 200′e yakın kişinin yaralandığını ve 2000′e yakın kişinin de gözaltına alındığını belirtiyor.
çinde katliam

Olayların çıkmasının üzerinden 3 gün geçmesine rağmen bölgede sular durulmuyor. Ordu ve polisin desteğini alan Han Çinlisi olan binlerce Çinli Urumçi’de, “Uygurları yok edin”, “Şimdi sizin acı çekme zamanınız” ve “Birlik kuvvettir” sloganları atıldı. , kasap bıçakları, demir çubuklar, kürekler ve tahta sopalarla yürüdüler.

Onlarca Uygur’a saldıran gözü dönmüş caniler terör estirirken ordu ve polisin saldırganlara müdahale etmediği gelen bilgiler arasında.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)