Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.07.2009, 12:12   #31
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 14:12

Tecrübe Puanı: 1116 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Deniz Baykal Sivas'a Geliyor

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Deniz Baykal'ın bir yeri ziyaret etmesinin bu kadar komedi yanının olacağını tahmin etmemiştim, herkes kendince skeçler hazırlamış, Anamuhalefet Partisinin Lideri İlimizde bazı yerleri ziyaret etmesi, neden bu kadar komik geldi bazılarına anlayamadım, İnsan evine gelen misafiriyle hiç alay edip dalga geçermi? Ben bunu misafirperverliğimizle hiç bağdaştıramadım, İsterse yedi yabancı olsun bir misafir gelmişse onu en iyi şekilde karşılamak, ağırlamak olmalı ilkemiz.
Sayın Arif abicim misafirperverlik konusunda doğru söylüyorsunuz ama sizinde hemşerilerinizin dile getirdiği düşüncelerini skeç olarak görüp yorumlamanız biraz ayıp olmuyormu? Sonuçta herkes sizinle aynı düşüncede olamaz ayrıca tartışma konularını bir iki espiri ile yumuşatmaya çalışmak skeç değildir...
BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2009, 12:22   #32
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4553 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Arkadaşlar tartışırken kendimize yakışır bir seviyede tartışalım Hayatım boyunca chp oy vermedim.Bu demek değilki chp kötü parti.Ülkemizde ulu önder atatürkün kurduğu bir siyasi parti,Severiz sevmeyiz o ayrı bir konu ancak o partininde seveni var nasılki kendi liderimize saygısızlık yapılınca hazmedemiyorsak karşı tarafıda aynı gözle görmeliyiz onlara görede Türkiyenin en iyi partisi chp olabilir bizler buna saygı göstermeliyiz hep aynı pencereden bakarsak demokrasinin ne önemi kalıyor bence sayın baykal ana muhallefet partisinin lideri olarak istediğini yapar kendi bileceği bir iş ister sivasa gelir isterse gelmez buda bizleri kötü sözler içeren kelimeler kullanmamız için bir sebep olmamalıdır bence sivasa gelip sivasımızın sorunlarını meclise taşısaydı daha iyi olurdu ama taktir kendisinin.Bizler gel kim olursan ol yine gel diyen hz mevlananın torunlarıyız,Hoş görülü olmalıyız,Dünya büyük herkese yer var sayın baykalada diğer liderlerede yer var
Alt 11.07.2009, 20:08   #33
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

burda kimsenın büyük önder ATATÜRKün kurdugu parti hakkında agzına gelenı söylemeye hakkı yok.şu an lider denız baykal ve herkes saygı duymak zorunda.sevmeyebilirsiniz ama saygı duyacaksınız. önce sız toprak satanlara katile sayın dıyenlere bakınız.
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2009, 21:52   #34
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

benim yorumum kısa olacak o hiç ikdidar olamadıki hep muhalefet hep muhalefet gelirse nedeğişir gine muhalefet gelirse gelir saygı duyarız gider dinleriz sivas misafirperverdir MUHSİN BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ BİRSÖZ VARDI DERDİKİ ARKADAŞLAR DİNLEMEKTE KAÇMAYIN KİM OLURSA OLSUN DİNLENKİ YORUM YAPA BİLESİNİZ.bizde gider dileriz.
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2009, 22:55   #35
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 14:12

Tecrübe Puanı: 1116 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
dilruba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
burda kimsenın büyük önder ATATÜRKün kurdugu parti hakkında agzına gelenı söylemeye hakkı yok.şu an lider denız baykal ve herkes saygı duymak zorunda.sevmeyebilirsiniz ama saygı duyacaksınız. önce sız toprak satanlara katile sayın dıyenlere bakınız.
Öncelikle şunu belirteyim Deniz Baykal yalnızca kendi partisinin lideri bizim değil ve hiçkimse ona saygı duymak zorunda değil. Siz düşüncelerinizi burada nasıl dile getiriyorsanız bizlerde aynen o şekilde dile getiririz ve bunada (hakaret içermediği sürece) HİÇ KİMSE ENGEL OLAMAZ... Ayrıca konunun ATATÜRKLE hiçbir ilgisi yok herşeye ATATÜRK'ün ismini alet etmeyin. Kimsenin ATATÜRK'ün kurduğu parti hakkında ağzına geleni söylemeye hakkı yokta, Deniz Baykalın YÜCE ALLAH'ın emrettiği başörtüsü hakkında söylemeye varmıdır??? Siz sevebilirsiniz ama sevmeyenede zorla sevdiremezsiniz... Bu yüzden buradaki herkesin sizin fikrinizi savunmasını beklemeyin lütfen...
BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2009, 23:12   #36
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 10:20

Tecrübe Puanı: 1361 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gelsin bakalım...deniz baykalda gelsin............
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2009, 08:16   #37
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

günlerdir takip ediyorumda bu konuyu konu başlığından nekadar uzaklaştık ben bunun farkına vardım
Alt 12.07.2009, 08:46   #38
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 785 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
günlerdir takip ediyorumda bu konuyu konu başlığından nekadar uzaklaştık ben bunun farkına vardım
Çok haklısın beyefendi, konu bırakılmış şahsi kişilere sataşmaya başlanmış, hiçte ağıza alınmayacak hoş olmayan kelimeler söylenmiş. Konunun özü bir ziyaret. İster hoşgeldin deyin ister demeyin şahsi bir mesele. Herkes herkesi elbetteki zorla sevdircecek yada nefret ettirilecek değilya, bunun özünde, hoşgörüsüzlük, tahammüllsüzlük, birazda karşı fikirlere saygı duyulmadığı görülüyor.

Biri gelir diğeri gider, gelene hoşgeldin gidene güle glel denir, olmadık şey için burada birbirinizin kalbini kırmaya ne gerek var.

daha hoşgörülü forumlar dileğiyle.
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2009, 18:23   #39
besyo_cu
Usta Yiğido

besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

besyo_cu Şuan besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.11.2015 22:13

Tecrübe Puanı: 1032 besyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYORbesyo_cu SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Arkadaşlar konuyu kendi şahsi çatışmalarınız doğrultusunda epey dağıtmışsınız. Deniz beyi seversiniz sevmezsiniz orası tabiki size kalmış ancak sevmediğinizi göstermek için ağır ithamlarda bulunmak hakaret etmek herşeyden önce bizlere , Sivaslılığa yakışmaz. İlimize iyi niyetle gelen , amacı zarar vermek olmayan herkese kapımız ardına kadar açıktır...

Son olarak bazı arkadaşlarım yönetici abilerimize agır sözler yazmışlar. Ben üzüldum gercekten tüm yönetici abilerimiz , kardeşlerimiz , ablalarımız bu işi başarı ile yapıyorlar ve bir çok yöneticimiz ise bizden yaşca baya büyük nerdeyse evlatları yaşındayız. Herşeyden önce büyüklerimize saygımız olması gerek.

Arif abiyi kutlarım kendisine yakışır nitelikte ve olgunlukta yorumlara cevap yazdığı için.
Alt 12.07.2009, 19:24   #40
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2204 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivasimiz, Büyük liderlerden olan Deniz Baykal.i iyi karşılayacağına eminim...
Yanlış anlamaya mahal verdiğim için kusura bakmayın

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)