|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Bilgisayar ve İnternet Dünyası Bilgisayar ve internet dünyası |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Yeni Yiğido
![]() v0ld3m0rt1s Şuan
![]() Son Aktivite: 05.01.2016 23:37
Tecrübe Puanı: 566
![]() |
![]() Arkadaşlar genelde bu iş program öneriyorlar ama ben önermiyorum genelde profesyonel kişiler kaldırırlar zaten
![]() Neyse konuya giriyorum Öncelikle F8 tuşuna basılı tutarak bilgisayarınızı Güvenli modda açın "Administrator" hesabıyla giriş yapın; Şifre istemiyorsa, Başlat>Çalıştır>control userpassword2 yazıp enterlayın ve Açılan pencerede kendi kullanıcı hesabınızı seçin.Seçtikten sonra alt kısımda "Parola Sıfırla" butonu aktif hale gelecek.Ona tıklayıp parolanızı sıfırlayın. Administrator'de şifre soruyorsa, Reset tuşuna basıp bilgisayara reset atın ve yine F8 tuşu ile Windows Başlangıç Seçeneklerine gelin.Bu kez Güvenli mod yerine Komut İstemiyle Güvenli mod seçeneğiyle başlatın Windows'u... Karşına bir MS-DOS Ekranı gelecek."net user" komutu ile kullanıcıları listeleyip "net user kurtarıcı /add" komutu ile kurtarıcı adında yeni bir hesap oluşturalım ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz uzun bir yol ama güvenli olduğunu bilmek katlanmaya değerdir ![]() v0ld3m0rt1s Dalgınlıkla "control userpassword2" de hata yapmışım passwords2 olacak conrtol'den sonra gelen kısım
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Konu v0ld3m0rt1s tarafından (18.09.2009 Saat 07:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Süleymaniye camisinin gizli şifreleri | FurkaN | Arşiv | 2 | 09.05.2008 23:40 |
İşte yaşadığımız gerilimin şifreleri | fertelliyim | Arşiv | 1 | 27.03.2008 11:43 |
msnde cıkan her türlü uyuz edici soruna çözüm 80072ee6 | bulutum | Arşiv | 6 | 19.03.2008 17:52 |