Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.04.2010, 23:04   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 983 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Bunun içinde Kayseri'ye bağlıyız

Sivas'ta sürücü değerlendirme merkezi yok.

Sivas’ta sürücü davranışları geliştirme eğitim merkezi, teknik eksikliklerini tamamlayamadığı ve işi yürütmediği gerekçesi ile kapandı. Şöforler ve Otomobilciler Odası’nın üst katında hizmet veren psikoteknik değerlendirme merkezi ise, “ sürücülerin belirli bir ücret karşılığında psikolog ve doktor gözetiminden ve psikoteknik değerlendirme testinden geçmeden psikoteknik raporu aldıkları tespit edildiği için” emniyet müdürlüğünün düzenlediği operasyon sonrasında kapandı. Bu merkezlerin yerine ise yenileri açılmadığı için Sivas’ta bu eğitimleri almaları gereken sürücüler çevre illerdeki merkezlere gitmek zorunda kaldı.
Çeşitli trafik cezalarından dolayı ilkinde 6 ay ikincisinde 12 ikinci kez ehliyetine el konulan ve araç kullanmaları yasaklanan sürücüler, yeniden ehliyetlerine kavuşabilmek için bir yıl içinde sürücü davranışı eğitimi almak zorunda.
Eğitim programı süresi en az 24 saat olduğundan, program günde en fazla 6 saat haftada 1 gün olmak şartı ile en az 4 haftada tamamlanıyor. Bu nedenle çalışan sürücüler iş yerinden haftada bir gün izin almak ve en yakın il olan Kayseri’ye gitmek zorunda kalıyor. Söz konusu eğitimlere tabii olan sürücüler çevre illere gitmenin zorluğunu yaşadıkları için Sivas’ta her iki merkezin de bir an önce açılmasını ve mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Konu hakkında açıklama yapan Sağlık İl Müdürü Vakkas Özmercan, bu eğitimleri verebilecek psikologların olmasına rağmen özel şirketlerin teknik alt yapı ve fiziki mekan sıkıntısı nedeniyle eğitim merkezi açmadıklarını söyledi. Kendilerine gelecek müraacatları değerlendirip merkezlerin açılması için gerekeni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Özmercan, sürücülerin mağduriyetinin giderilmesi için özel şirketlerin harekete geçmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 27.04.2010, 14:45   #2
burak5866
Usta Yiğido

burak5866 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak5866 Şuan burak5866 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.08.2021 15:47

Tecrübe Puanı: 870 burak5866 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bunun içinde Kayseri'ye bağlıyız

kapatın yenisinide açmayın sonra millet sürekli git gel yapsın.bu sivslılaradan adam olmaz.ehliyet aldım ben gçen sene her yerde 100 milyon sivasta 600 milyondu bende gittim başka yerden aldım onun için bile git gel yaptım.ne olurdu yani ucuz olsaydı da hem sivaslı kazanırdı hemde ben kazanırıdm.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)