![]() |
#1701 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tulina Şuan
![]() Son Aktivite: 27.03.2011 19:17
Tecrübe Puanı: 986
![]() |
![]() Çokta biriktin sen
Köpürdü Buz mavi rengine lodosu çalıp Alıp gidesi var beni Yakamoz seslerine çığlığımı katıp. Sussam beni yiyeceğim içimde Bağırsam mavinin bakirliğini. Hadi otur da şimdi Aşkın kelamını yaz kumsala Seni yaz… Kurşun kalem kırık Kayaya vurmuş üç beş nemli kâğıt. Hafızama karalasam harfleri Aklım sende yitik. Çokta biriktin sen… Martı kulaklarına söylesem kafiyeleri Çekip gidecek bir simit peşinde. Sandalcıda zil zurna sarhoş Dinlemez ki, dinlese de sarmaz onu bu aşk muhabbeti Sokacak gırtlağıma zorla Koca bir şişe şarabı O ağlayacak Ben efkârını çizeceğim maviye. Ne sarhoş olmak istiyorum Ne sandal ile oynaşmak Tüketmem bir kolyoza Yüreğimde biriken binlerce harfi. Çokta biriktin. Avuçlarımla yazsam kumsala Gurup zamanı şimdi, ay gölgelerinde gözükmez ki Yıldızlara nöbet tuttursam Dalgalar Şimali dinlemez ki. Korkum var Yutacak yakamoz sana dair şiirleri. Nereye karalasam ki Sensiz çıplağım şu koca kumsalda. Ne kalem var Ne parşömen Çokta biriktin sen…
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı tulina'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1702 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GÖRMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK.
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1703 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SIVAS YOLLARINDA
Sıvas yollarında geceleri Katar katar kağnılar gider Tekerleri meşeden. Ağız dil vermeyen köylüler Odun mu, tuz mu, hasta mı götürürler? Ağır ağır kağnılar gider Sıvas yollarında geceleri. Ne, yıldızlar kaynaşır gökyüzünde, Ne, sevdayla dolar taşar gönüller, Bir rüzgâr eser ki bıçak gibi El ayak şişer. Sıvas yollarında geceleri Ağır ağır kağnılar gider. Kamyonlar gelir geçer, kamyonlar gider Toz duman içinde, Şavkı vurur yollara, Arabalar dağılır şoförler söver, Sıvas yollarında geceleri Katar katar kağnılar gider. Cahit KÜLEBİ
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1704 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() Sevdim işte Yüreğimdeki eskimis, bana dair ne varsa azgın yüreğimi susturarak. bir öpüş mesefesindeki hedef gibi, suskun acılarımın şerbetiyle sevdim bir toprağın yağmuru sevdigi gibi, bir cemrenin suyu ısıttığı gibi, çoban yıldızı ışıgında koklaşan düşlerin, bayram sevincideki gibi sevdim, kafesten azat edilmiş, kuşların sevinci gibi bir opüşün yüreği titrettigi gibi en deli ayazın soğugunda, günesi gören, bir kardelen sevincinin sevincinde sevdim seni, sevdim işte,, Ali 10.4.2010 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1705 |
Navigator
![]() KARDELEN KAR CICEGIM Benim sevdam yüreğine çokmudur, Güneş ile senin aran yokmudur, Beyaz örtü gül yüzüne hakmıdır, Karlı günde açan Kardelen çiçeğim Bilemedim yaptıkların cilvemidir nazmıdır Hasretinden kavruldum çektiklerim azmıdır Bahar çoktan geçmiş gökten gelen karmıdır Gel artık zaman bizimdir Kardelen Çiçeğim K albime hasretin ayazi vurur A yriligin hüznü cöker icime R aziyim seninle bir ömür derde D ünyayi önüme serseler istemem bile E n derin sevdalar benim icimde L eyla mecnunda ise sen bende E n büyük sevdayla sevdim seni iste N e fark eder iste gelirim seninle ölüme Hayaller aleminin, rüyalar prensesi misali, Kendime yakıştırdığım için sevdim. Her mevsim açan, kır çiçeği misali, Rengarenk duygularla sevdim. bretaraf [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1706 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() KAÇ KADEH KIRILDI SARHOŞ GÖNLÜMDE BİR TÜRLÜ KENDİMİ AVUTAMADIM KAÇ GECE AĞLADIM BÖYLE GİZLİCE NE YAPTIMSA SENİ ^^UNUTAMADIM^^
|
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1707 |
Yasaklı
![]() ömer yalcin Şuan
![]() |
![]() *SEN YOKSUN*
sensizliğin sabahındayım şimdi her yer sensiz sanki hiç gün doğmamış üzerime hiç doğmamış güneş yüreğim suskun yüreğim çaresiz ağlıyor bendeki sessizliğe sensizliğin sabahındayım şimdi senden geriye hasretler kalıyor sonu olmayan hülyalar bir türlü bitmeyen gece bir türlü bitmeyen yol hep gün batımları hep karanlıklar sensizliğin sabahındayım şimdi bir boşluk var yüreğimde SEN YOKSUN DİYE |
![]() |
![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ömer yalcin'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1708 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1176
![]() |
![]() Seni seviyorum diye
Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben Tüm yokluğuna inat varlığını yaşatırken içimde Gül pembesi çizgilerle resmini işliyorum Karanfil moru gecelere Şiirleri seninle yüklüyorum kanatırcasına Dizeleri ağlatıyorum. Seni işliyorum hecelere Tüm yaşayamadıklarıma inat Seni yaşamak istememdi ütopyalarım Tek sana adanmışlığımdı ölümüne Tek senin doldurduğundu rüyalarım Şimdi Bir tutam gücüm kaldı en sona sakladığım Bilmiyorum Ansızın çıkıp gelecekmisin aniden Bir avuç toprak olmadan sonunda Sen diye kucakladığım. Bir gün Anlayabilme ihtimalin var ya sevdiğimi Düşüp gelme umudun var ya yüreğinin peşine Yüreğin bende emanet biliyorsun Ve ben Yüreğin yüreğimde Yüreğin ellerimde Çok yakında Çekip gideceğim yok oluşun koynuna Beni düşürdün ya bu hale Günahı boynuna.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1709 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
MERHABA 1990 Herseye ragmen bu yilda bitti Bakma geriye bir yasimiz daha gitti 89 Bana ugur, ümit, yasam getirdi Insallah sen daha ugurlu olursun 1990 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Merhaba demeden sana yeni yil Güle güle diyorum 89 yilina Teskkür ediyorum verdigin armagana Merhaba 1990 hoscakal 1989 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hediyeni cok sevdim ismi Baris Oglum benim herseyim bulunmaz bir arkadas Ondan baska sevgi tatmadim sanki hepsi bos Buyur oglumla bana huzur getir 1990 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sende tattim anneligin tadini Baris koydum beni hayata baglayan varligin adini Tek temennim olmasidir anali, babali ömrü uzun Güle güle 1989 elveda demem sana esenkal [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Su an yeni yila iki saat var Yalniz degilim artik benim oglum var Evimden uzagim fakat gönlümde huzur var Merhaba 1990 buyur bizlere mutluluk getir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Horsens´ten uzaktir yolumuz Kolding´e düstü Bu kista böyle uzakta gecti Yavrumla benim alin yazimiz sansimiza hastane cikti Merhaba 1990 buyur bize mutluluk getir [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yazan Kardelerncicegi Kolding 31.12.1989 Saat 21.30. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1710 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1311
![]() |
![]() Çok yalvardım gitme diye ben ona
Yıllar sonra dönüyormuş bana ne Seviyordum gülüp geçti aşkıma Şimdi beni seviyormuş bana ne.. Neyleyim ben dökse bile yaşını Ben unuttum çoktan onun aşkını Vursun artık o taşlara başını Çok pişmanmış yanıyormuş bana ne.. Gönlümde aşk saati bak durdu Seven kalbim beklemekten yoruldu Yıllar var ki ne aradı ne sordu Şimdi beni soruyormuş bana ne... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |