Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kılıçdaroğlu oy kullanamadı! - Sayfa 8 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 14.09.2010, 14:51   #71
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu oy kullanamadı!

Lafın kısası, haberler çarptırılıyor, taraflı basın ayrı haber veriyor, parti başkanı farklı bilgi veriyor. Kime inanacağız?
Sizin mantığınız alıyormu, o konuma gelmiş bir kişi böyle bir şey yapacağına? Oyuna getirdiler ve başarılı da oldular, parti içi yada dışı farketmez, işin ilginç yanı burada oyun yapan düzenbazları eleştirip kınayacağınıza onlara prim veriyor, mağdura yükleniyorsunuz. Belki öyle olması gerekiyor sizler için ama, bu hangi genel başkan olursa olsun, haksızlığa kim uğramışsa benim yerim onun yanıdır.

Bu konuda son yorumumdur artık üzerinde durmak istemiyorum.
Alt 14.09.2010, 16:38   #72
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 726 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
En cok dikkatimi ceken, sitede sürekli hayir kampanyasi yapan üyelerin su ana kadar herhangi bir yorum yapamamasi. Neredeler, tebrik etmekte bir erdemdir.
Referandum sabahı oy verip İzmir'e yola çıktık.Tüm gün gelişmeleri takip ettim.Şaşırtıcı değildi tabii sonuç,belliydi.Evetiniz HAYIR'lı olur inşallah geleceğimiz için...

Şu an dalga konusu olan mesele ise ağlanacak halimize gülmek gibidir.Okuyunca ben bile gülmedim desem yalan olur.Ancak buna bu kadar gülmek,dalga geçmek yerine oturup bir düşünmek gerek.Neden?

Seçim öncesi buna benzer birçok şey duydum.Örneğin apartmanımızda Mhp'li olan ve HAYIR diyeceğini belirten bir kadına seçmen kağıdı gelmedi.Biz ilgilendik,muhtardı,belediyeyd i derken kayıtlı olmadığı söylendi.Olacak iş değil,ilk defa oy kullanacak biride değil,ben kendimi bildim bileli orada ve oy kullanıyor.Buna benzer bir olay daha.Senelerdir İstanbul'da oy vermiş birinin kaydı silinip memleketine gönderilmiş.Kimsenin haberi yok hiç birşeyden.Bu fişlenmek değilde ne olabilir acaba.Ve tabii bu sadece 2 örnek,daha birçok kişiden duydum bunları...

Her neyse,tekrar evetinizi tebrik ediyor,boşbakan,pardon başbakanınızla mutlu gelecekler diliyorum,büyük bir umutla...
Alt 14.09.2010, 16:45   #73
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2215 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bende oy kullanamadım ne var bunda ! ama sırf hayır verecek diye kayıdı silinen birinede rastlamadım !
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2010, 18:35   #74
cilem_58
Usta Yiğido

cilem_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cilem_58 Şuan cilem_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.03.2014 01:36

Tecrübe Puanı: 664 cilem_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kilsdar oglu oyunu kullansaydi kazanacakmiydi sanki ne fark ettiki
cilem_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı cilem_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2010, 18:48   #75
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 784 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Seçim öncesi buna benzer birçok şey duydum.Örneğin apartmanımızda Mhp'li olan ve HAYIR diyeceğini belirten bir kadına seçmen kağıdı gelmedi.Biz ilgilendik,muhtardı,belediyeyd i derken kayıtlı olmadığı söylendi.Olacak iş değil,ilk defa oy kullanacak biride değil,ben kendimi bildim bileli orada ve oy kullanıyor.Buna benzer bir olay daha.Senelerdir İstanbul'da oy vermiş birinin kaydı silinip memleketine gönderilmiş.Kimsenin haberi yok hiç birşeyden.Bu fişlenmek değilde ne olabilir acaba.Ve tabii bu sadece 2 örnek,daha birçok kişiden duydum bunları...

Arkadaşıma katılıyorum bizim mahalledede benzer şekilde 17 yıldı mahalleli olmasına defalarca oy kullanmasına ragmen kaydı silinmiş oy kullanamadılar
Evet diyerek bütün mitinglere katılmalarına ragmen oy kullanamadılar
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2010, 18:57   #76
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 794 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[left][b][i][size=3][color=magenta]

Her neyse,tekrar evetinizi tebrik ediyor,boşbakan,pardon başbakanınızla mutlu gelecekler diliyorum,büyük bir umutla...

Bizde size oy kullanmayi bile beceremeyen ama ülke yönetmeye "talip"olan baskaninizla mutlu gelecekler dileriz.

Normaldir...
Alt 14.09.2010, 19:36   #77
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Ölülere seçmen kağıdı çıkartılıp yollanırken, dirilerin seçmen kağıtları bertaraf olmuş. Anlaşılan okyanus ötesi çağrılar işe yaramış Gelde gülme işte
Alt 14.09.2010, 20:04   #78
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 16:53

Tecrübe Puanı: 742 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gözünü okyanus otelere direyeceğine onundekı çukurları göremedi...yazık...internetten bile mi bakamadınız ahmak zıhnıyet.....bu bı yenılgıdır kabul edılsın....resmı sekılde oturma yeri değişmemiş kişiler konusunda evet de hayır da dıycekler içiin üzüldüm..ama gandımız reerandumdan önce ülkemizi iktidarı eleştireyim diye israil medyasına bizi sattı ,,sonra da şimdi avrupada oy kullanamama meselesı gundilikle karşılandı....ulaaaaa...
madımak nere gidiun la ulkeyı mı terkediyon..kılıçdaroğluyla şahlanacağınızı sandınız..bende oyle sandım ama bakdım kı partı ağır basıyo 2 günde baykallaşdı cacık olmaz dedım...hayırlı yolculuklar...Atam rahat uyu..senin ülkeni biz bekliyeceğiz...
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2010, 20:08   #79
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3308 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Suha Okay, MYK üyesi Gürsel Tekin'in Genel Başkan Yardımcısı olarak atandığını bildirdi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), saat 16.00'da, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Okay, toplantının ardından yaptığı açıklamada, başta halk oylaması sonuçları olmak üzere gündemdeki konuların değerlendirildiğini söyledi.

Okay, Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından, MYK üyesi Tekin'in, sivil toplum, meslek odaları ve halkla ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak atandığını belirtti
Bu kendisini hayirsizlastiranlari odullendirmis biravo Kilictaroglunu.
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2010, 20:51   #80
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 746 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

chp de en çok olan şey fiyasko..............isimler değişiyor ama fiysko bitmiyor tükenmiyor.......devam adiyor.........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)