|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hanımlar Kültür Merkezi, hanımlara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlere devam ediyor. Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hanımlar Kültür Merkezi, sosyal ve kültürel faaliyetlerden daha fazla ev hanımının yararlanması maksadıyla yeni şubeler açacak. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Semt Evi, Yenişehir Mahallesi’nde eski Büşra Anaokulu, Orhangazi Semt Evi ve Tuzlugöl Semt Evi olmak üzere 4 yeni şube açılacak. Yeni açılacak şubeler sayesinde ulaşım güçlüğü çeken ev hanımları, Hanımlar Kültür Merkezi’ne daha kolay gidebilecek. Böylece ev hanımları kendilerini geliştirmelerine destek olacak eğitim faaliyetlerini gerçekleştirilmiş olacaklar. Bilgi, beceri, eğitici veya sportif kurslara katılmak isteyen hanımlar, Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Hanımlar Kültür Merkezi’ne müracaat edebilecek. Kaynak: Sivas Belediyesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1800
![]() |
![]() harika valla keşke bende sivasda olsaydım bizim mahalleyede açılıyormuş kele vaşşş.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2011 16:53
Tecrübe Puanı: 742
![]() |
![]() Artık son zamnlarda sıklıkla gördüğümüz bol kermesler bol bol yapılır...el işi yemek takı tsarım resım vs.....erkeklere yonelık de olsa keske...ha bıde rıcam beledıyenın kurs ları ne zamn basllıo...ne tür kurslar var...emeği geçenler sağolsun gene...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|