|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Elleri ve ayakları bağlı bir şekilde bulunmuştu. Sivas'ta bir ilköğretim okulunda dün akşam elleri ve ayakları bağlı bir şekilde bulunan 13 yaşındaki kız öğrencinin, eve geç kaldığı için annesinin kızacağı düşüncesiyle kendisini bağladığı belirlendi. Bir psikolog eşliğinde ifadesi alınan ilköğretim öğrencisi C.A.'nın, annesinden korktuğu için kendini bağladığını ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Polis ekiplerinin, Kaleardı Mahallesi'ndeki Kılıçarslan İlköğretim Okulu'nda yaptığı araştırmalarda, internete girmek için okulda kalan C.A.'nın el ve ayaklarını kendisinin bağladığı ve okulda alıkonulmadığı tespit edildi. C.A., polis ekiplerine verdiği ifadede şunları söyledi: "Eve gitmeyerek okulun bilgisayar odasında internete girdim. Zamanın nasıl geçtiğini fark etmedim. Eve geç kaldığım için annemin çok kızacağını düşünüp, böyle bir şey yapmaya karar verdim." C.A., dün akşam saatlerinde ailesi ve polis ekiplerince okul kıyafetindeki fular ve sınıfın öğretmen masasındaki örtüden kestiği kumaş parçasıyla el, ağız ve ayakları bağlı bir şekilde sınıf içerisindeki sandalyede oturur şekilde bulunmuştu. Erhan CEYLAN / SİVAS (AHT) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Anne korkusu + internet sevdası. Enterasan..
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
![]() Son Aktivite: 06.06.2015 16:33
Tecrübe Puanı: 775
![]() |
![]() Eyvah yeni nesil gençlige
Bu gün kendi elini baglar yarın başkasının elini baglar. olmadı birinin canını yakar.beraberinde çevresinin canıda yanar bu böyle devam eder Bir eyvahta okul yönetimine Kardeşim okulda kim var kim yok nasıl bilmezsiniz Ya birisi bayılsa rahatsızlansa veya içeride kalan kundakçı hırsız olsaydı.Yani kim kime dumduma biz çocuklarımızı bu kadar sorumsuz insanlaramı emanet ediyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1792
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#5 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Okulda Elleri-Kolları Bağlı Bulunan Kız Öğrenci Konuştu: "Kendi Kendimi Bağladığım Yalan
SİVAS'ta önceki gün okulda elleri ve ayakları bağlı bir halde bulunan ve eve geç kaldığı için ailesinden korkarak kendisini bağladığı ileri sürülen 13 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi C.A iddiaları yalanladı. C.A ifade verirken baskı yapıldığını ve kardeşlerinin suçlandığını, kendisinin de onları kurtarmak için kendi kendini bağladığı yönünde ifade verdiğini belirterek, "Eşyalarımı toplamak için sınıfıma girdiğimde bayıldım yada bayıltıldım. Hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde ellerim ve ayaklarım sandalyeye bağlıydı." dedi. Önceki gün akşam saatlerinde öğrenim gördüğü Kılıçarslan İlköğretim Okulu'nda elleri, ayakları ve ağzı bağlı bir halde bulunan 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi C.A polise kendi kendini bağladığı yönünde verdiği ifadenin doğru olmadığını iddia etti. Olayın şokunu hala yaşadığını belirten C.A ifadesi alındığı sırada kardeşlerinin suçlandığını kendisinin de kardeşlerini korumak için kendi kendisini bağladığını söylediğini belirtti. Olayın sanıldığı gibi olmadığını belirten C.A, "Ben okuldaydım. Bilgisayar odasından çıktığımda bilgisayarın saat kısmında 16.29 yazıyordu. Daha sonra rahatsızlandım ve tuvalete gittim. Annem kardeşimi okula göndermiş ama ben tuvalette olduğum için kardeşim beni sınıfımda bulamamış. Daha sonra bilgisayar odasına bakmış ancak orası da kilitliymiş. Ben tuvalette yüzümü yıkadım. Çıktım ve koridorda yürüdüm. Okulun açık olduğunu ve iki hizmetlinin de okulda olduğunu gördüm. Eşyalarımı toplamak üzere sınıfıma girdim. Eşyalarımı alıp gidecektim. Sınıfa girdiğimde zaten ne olduğunu bilmiyorum. ya bayıldım ya da bayıltıldım." dedi. Ellerini ve ayaklarını kendisinin bağladığı yönündeki ifadesini ise baskı altında verdiğini iddia eden C.A, "İfademi alırken bana elimi kolumu kardeşlerimin mi bağladığı yönünde baskı yaptılar. Ben de kardeşlerime suç atacaklar ve onları hapse atacaklar diye korktum ve onlara bir şey yapmasınlar diye kendim bağladım dedim. Zaten kendimi o şekilde bağlayamazdım." dedi. Sınıfta yaşadıklarının bir kısmını hatırlamadığını iddia eden C.A. "Sınıfta kendime geldiğimde sandalyede bağlı bir şekilde kapıya dönüktüm. Her yer karanlıktı. Bir insan gölgesi gördüm. Saçları dik uzun boylu zayıf bir insan gölgesiydi. Ancak karanlık olduğu için yüzünü göremedim." dedi. Ellerinin ve ayaklarının masa örtüsünün parçası ile bağlı olduğunu söyleyen C.A. "Masa örtüsünü yırtmış ellerimi ve ayaklarımı bağlamışlardı. Armamın ipini de kullanmışlardı. Ellerim bacaklarıma bağlıydı. Bacaklarımı da sandalyenin altından bağlamışlardı. "dedi. BABA TEPKİLİ Olayın adından kızının psikolojisinin bozulduğunu belirten baba Harun A. ise baskı altında ifadesinin alınmasına tepki gösterdi. Polislerle birlikte kendisinin de sınıfa girdiğini ve kızını bağlı halde gördüğünü belirten Harun A. bir çocuğun kendi kendini öyle bağlamasının mümkün olmadığını iddia etti. Baba Harun A. "Ben çocuğumu önceki gün akşam okulda bağlı olarak buldum. Okula zaten emniyet mensupları ile birlikte gittim. Okula gittiğimizde okulun kapısı açıktı ve çocuğum sınıfta bağlıydı. Kamera kayıtlarına baktığımda kızım okuldan çıkacağı sırada yeniden okula dönüyor ve sınıfa giriyor. Daha sonra da hademeler temizlik yapıyor. Peki bu hademeler temizlik yaparken kızımın sınıfta bağlı olduğunu görmediler mi. Daha sonra da polisler seni kardeşin mi bağladı diye baskı yapıyor. Oda kardeşlerini korumak için kendim bağladım diye yalan konuşuyor. Yalan söylemek zorunda kalıyor. Benim çocuğum bana kendisini kimin bağladığını bilmediğini söylüyor. Ben sadece gölge gördüm diyor. Ben çocuğumu okulda bulduğumda elleri, ayakları ve ağzı bağlıydı.Belinden de sandalyeye bağlıydı. Bir insan kendisini nasıl bu şekilde bağlar." dedi. Harun A. olayla yeteri kadar ilgilenilmediğini de iddia etti. En kısa zamanda kendisine bir sonuç iletilmesini ve suçluların bulunmasını istediğini belirten Harun A. "Polisler akşam geldiler inceleyeceğiz dediler ancak o günden sonra bana net bir cevap vermediler. Benim kızımın aklı başında ne konuştuğunu biliyor. Korktuğu için ifadesinde kendini bağladığını söylemiş. Ancak benim çocuğum kesinlikle kendi kendini bağlamadı "dedi. Harun A. okul yönetimi ve okulda çalışan personeli ihmalkarlıkla suçladı. Baba okulun neden o saate kadar açık olduğunun açıklamasının kendilerine yapılmasını istediğini belirterek, "Her gün saat 17.00dte kapanan okul o gün neden geç saatlere kadar açık kaldı. Bu araştırılsın. Benim canım 3 gündür yanıyor. Bu olay araştırılsın istiyoruz." diye konuştu. (Doğan Haber Ajansı) |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#6 |
Yiğido
![]() ![]() subasi29 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.01.2013 17:37
Tecrübe Puanı: 634
![]() |
![]() Masallah !! biz turk milleti olarak bir genelleme yapayim boyle islerde super zekayiz
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar subasi29'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#7 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5470
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu yasta bir kizin bunlari düsünmesi cok kötü. Ailesinde korksa bunu yapmamasi gerekir diye dusunuyorum. Bu oyunu herkesi zor durumda birakmaktan baska birseye yaramaz. Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis. Umarim bir daha tekrarlama geregi duymaz. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|