Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

70 Yaşındaki Yaşlı Kadının Okuma Yazma Azmi - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.11.2010, 16:21   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 919 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 70 Yaşındaki Yaşlı Kadının Okuma Yazma Azmi

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Şarkışla İlçesindeki Kızılay Fakir ve Kimsesizlerevi'nde Yaşayan 70 Yaşındaki Altun Yıldız, Okuma-yazma Öğreniyor

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, küçük yaşlardan itibaren sefalet içinde yaşadığını, bu nedenle hiç okula gidemediğini belirtti.

Barındığı kimsesizler evinde Kur'an-ı Kerim okumayı da öğrenen Yıldız, kendisine okuma yazma öğretenlere teşekkür etti.

Duaları ezberleyebilmek için Kur'an-ı Kerim öğrendiğini anlatan Yıldız, 'Namaz kılıyorum, ancak okuma yazma bilmediğim için fazla dua bilmiyorum. Birisine bana dua öğret demek çok zor geliyor. Ama bana okuma yazma öğretir misin demek çok kolay oluyor. Onun için kaldığımız bu evde okuma yazma bilen herkesten ders alıyorum' diye konuştu.

Kızılay çalışanları da okuma azminden dolayı Yıldız için ellerinden gelen gayreti gösteriyor.

(KE-EMN-ÜNS) - SİVAS (Anadolu Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.11.2010, 17:24   #2
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: 70 Yaşındaki Yaşlı Kadının Okuma Yazma Azmi

Öğrenmenin yaşı yokmuş boşa dememişler bu azminden dolayı Altun Yıldız,teyzemizi kutlar başarılar dilerim.
Alt 30.11.2010, 19:42   #3
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

yaşamın her anı değerlidir.Öğrenmenin okumanın yaşı yoktur Arif abinin dediği gibi.Ben de tebrik ediyorum
Alt 30.11.2010, 22:18   #4
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1497 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

okuma özürlülere örnek olur umarım tebrikler 70 lik nine
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.12.2010, 00:34   #5
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1784 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

oy neneeeem ellerini yerim senin bu yaşta okuyosun ya maşallah liseden ve orta okuldan ayrılan öğrencileri utandırdığın için sana minnettarım başarılarının devamını diliyorum ve allah sana sağlıklı uzun ömürler versin diyorum.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 01.12.2010, 09:13   #6
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Okumanın öğrenmenin yaşı olmadığı belli oluyor.Altun Yıldız,teyzemizi kutlarım.

Yaşlı bir amcamızı tanıyorum 85 yaşında Kur'an-ı Kerimi öğrendiğine ve okuduğuna şahit oldum,İsteyince herşey oluyor.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)