Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

İşte Sivas'ın adayları - Sayfa 6 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 13.04.2011, 17:42   #51
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 849 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İşte Sivas'ın adayları

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
niye kimse diğer partilerin adayları hakkında yorum yapmıyo............iyi veya kötü adam gibi bi tane yorum yok varsa yoksa ak parti.........tamam diyelim akp nin adayları çok kötü o zaman akp ye oy veren arkadaşları ikna edin diğer partilerin adaylarının şimdiye kadar yaptıklarını anlatın ve sivasımızı akp nin cılız, işe yaramaz,tembel, çalışmayan vekillerinden kurtarma yolunda adım atın.........hep akp nin adayları kötüleniyor ama diğer partilerin adayları hakkında doğru düzgün iyi veya kötü bi yorum yok.......sitede çok araştırmacı kardeşimiz var bir akp li olarak rica etsem diğer partilerin adayları hakkında bana bilgi verebilirlermi...........belki bizimde fikrimiz değişir........
Araştırmayı başkalarından beklemeyin kardeşim, ben Ak Parti'nin adaylarını araştırırım, sen başka bir partinin, bir başkası diğer bir partinin adayını araştırır. Hem niye rahatsız oldunuz Ak Parti'nin adaylarının araştırılmasından? Ayrıca yapılan eleştirilere 'niye bizimkileri araştırıyorsunuz?' şeklinde değil de 'niye Ak Parti'nin adayları desteklenmeli?' diyerek araştırmacı/sorgulayıcı ve tatmin edici bir dille cevap verebilseniz.
Alt 13.04.2011, 18:10   #52
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 793 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sevgili titiz kardeşim siyasette şu kadar oyum var bu kadar oy getireceğim sözü hiç hoşum gitmez hiçte tutarlı bulmam bu düşünce o 17 -18 kişinin vicdanına ipotek koymaktır bu tür ipotekli oy kullanmayı ben özgürüm diyen hiç bir birey kabul etmez ederse zaten onun özgürlük anlayışında bir sorun var demektir bizim toplumumuzda herkesin seçme ve seçilme özgürlüne mudaheleyi reddettiği gün gerçek demokrasiden söz edilbilir yoksa benim şu kadar oyum var diye siyasetçiyi kandırmaya uğraşıp sandıktan kendisinden başka hiç bir oy çıkaramıyan kişileri çok tanıdım
necmettin abim yukarıda yazdıklarına aynen katılıyorum..........biz orada kibrisli kardeşimle biraz şakalaştık diyeyim size ciddiye alınacak bi durum yok...............
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2011, 18:14   #53
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1346 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

AKP Sivas'a ayıp etti..AKP'yi çok savundum ama bu konuda zerre kadar savunmam!
Alt 13.04.2011, 18:15   #54
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
niye sevgili kardeşim sen kendini anlatmaktan acizmisin ki yiğeninden medet umuyorsun titiz yiğidom oysa ben yaptıın yorumlardan hiçte öyle olmadığını biliyorum selamlar
of necmettin abi of........aciz değilim kimsedende medet ummuyorum merak etme dedğim gibi sadece şakalaşıyorduk............
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2011, 18:22   #55
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1559 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AKP Sivas'a ayıp etti..AKP'yi çok savundum ama bu konuda zerre kadar savunmam!
ne zaman ayıp etmediki sevgili LAEdri daha çok pişman olacaksın çooook
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2011, 18:34   #56
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Araştırmayı başkalarından beklemeyin kardeşim, ben Ak Parti'nin adaylarını araştırırım, sen başka bir partinin, bir başkası diğer bir partinin adayını araştırır. Hem niye rahatsız oldunuz Ak Parti'nin adaylarının araştırılmasından? Ayrıca yapılan eleştirilere 'niye bizimkileri araştırıyorsunuz?' şeklinde değil de 'niye Ak Parti'nin adayları desteklenmeli?' diyerek araştırmacı/sorgulayıcı ve tatmin edici bir dille cevap verebilseniz.
araştırdım araştırdım hepsini araştırdım ve aralarında üç aşağı beş yukarı bi fark göremedim.........sende sadece ak parti adaylarını araştırmaya ara verip diğerlerinide araştırırsan aralarında bi fark olmadığını görürsün........görürsün ama evet aralarında bi fark yokmuş dermisin bilmiyorum........zaten kimse akp nin adayları çok iyidir demiyor ki neymiş akp bakan olabilecek adayı sivasta göstermemiş........sanki chp,mhp partideki en önemli isimleri koymuş.......
Alt 13.04.2011, 22:03   #57
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1248 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
araştırdım araştırdım hepsini araştırdım ve aralarında üç aşağı beş yukarı bi fark göremedim.........sende sadece ak parti adaylarını araştırmaya ara verip diğerlerinide araştırırsan aralarında bi fark olmadığını görürsün........görürsün ama evet aralarında bi fark yokmuş dermisin bilmiyorum........zaten kimse akp nin adayları çok iyidir demiyor ki neymiş akp bakan olabilecek adayı sivasta göstermemiş........sanki chp,mhp partideki en önemli isimleri koymuş.......
Valla ben sana söyleyeyim ciddi ciddi... Buraya önceden de yazdım. Malik Özdemir PM Kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha yüksek oyla PM'ye girdi artı eğer Baykal'a böyle bir komplo olmasa o kurultayda Genel Başkan Yardımcılığı kesindi ki bir CHP iktidarının da Turizm Bakanı kendisidir... Bundan emin olunuz, bir partili ve Sivas'dan çok Genel Merkez ile bağları daha çok olan oradan çok net bilgiler alan birisi olarak söylüyorum, bir örnek vereyim adayların belli olduğu gece facebook arkadaşlarım da görmüşlerdir herkesten önce İstanbul ve İzmir adaylarını ben sıraladım, gazete ve TV'lerden önce oraların listeleri bana geldi, Aday adayları "Ben var mıyım" diye bana sordular Bu kadar net söylerim ki Malik Bey Turizm Bakanıdır...

MHP'ye bakınca da 1. sıra adayı zaten eski bakan sanırsak ki deneyiminden onu yeniden Tarım Bakanı olarak görürüz... Bu da Sivas için önemli bir bakanlık.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2011, 08:41   #58
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Şu Argo kelimeleri kullanmayınız artık hiç birinize yakışmıyor. Herkes birbirinin düşüncesine, yorumuna saygı duysun. Beğensenizde beğenmeseniz de saygı duyun. Birbirinizi kışkırtacak argo kelimeleri lütfen kullanmayınız. Sen ona bir laf söylersin o sana bir laf söyler böyle uzarrr gider..
Alt 14.04.2011, 22:26   #59
*AHISKALI*
Usta Yiğido

*AHISKALI* - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

*AHISKALI* Şuan *AHISKALI* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2024 03:39

Tecrübe Puanı: 741 *AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK*AHISKALI* FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kim siyasi görüşü eleştiriyor yav?
Kim kimi düşman ilan ediyor, bize ahkam kesiyor diyene bakın....
Olur koyun gibi davranalım...

Gerçekten tam da kendine uygun bir nikin var.Ortalığı karıştırmaktan ve boş boş konuşmaktan başka birşey yapmıyorsun.Senin demeokrasi anlayışına göre sadece desteklediğin parti süper diğerleri bilmem ne halt.

Bu site eskiden bu kadar bölünmüş ve sürekli tartışmaların yaşandığı bir yer değildi.Ama sizler gibi 3-5 Bremen mızıkıacısı aldı sazı eline başladı her telden vurmaya. Karşısındakini küçümseyip sürekli dediğim dedik çaldğım düdük zihniyetiyle konuşun durun burda siz. Belki 1 arpa boyu yol alabilirsiniz...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)