![]() |
#21 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
![]() Son Aktivite: 27.12.2014 21:40
Tecrübe Puanı: 814
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() akparti oylarının yüzde 20-25 i senin dediğin şartlardan dolayı olabilir. Ama daha önce hiçbir şekilde milli görüş veya akparti ile alakası olmayan kişiler bile oy verir durumda şu an. Bu başarının nedeni sadece sadece manevi şartlara bağlı değil. 2002 ile 2011 i karşılaştırınca birçok gelişmenin oldugunu görüyor halk.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ben oyumu Sivas değil ülke penceresinden bakarak vermeye karar verdim..
Kafatasçılara,yasak alancılara,statükoculara,sahte karlara,darbecilere,din düşmanlarına oy vermemeliyim!
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1185
![]() |
![]() akparti yine gelcek basa , kim ne derse desin , isinize gelirsede gelmesede
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#25 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Helal sana Serhat dayı. Sen biliyon bu işi.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.07.2016 13:48
Tecrübe Puanı: 1185
![]() |
![]() ben biliyom bu isi , sonunda dayanamdim konustum , bahtim her kafadan bisey cikior,
![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#27 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
İkincisi, iyi bir gözlemci olduğumu düşünüyorum. Meydanlardaki, caddelerdeki standlarda, seçim bürolarında, miting alanlarında çalışan hanım ablalara, amcalara, kardeşlere bakıyorum, ve bu kişilerin 15 yıl önce Refah Partisi saflarında olduklarını anlıyorum. Erbakan'ın keskin İslamcı söylemini söylemde minimize edip, bunu eylemde maksimize etmeyi başarmış bir partidir Ak Parti. Bu veçhile o biçim İslamcıdır, Türkiye'de başörtüsü özgürlüğü, tarikatlara rahatlık, Filistin sorunu ile ilgilenme, İslam dünyasına liderlik edilmesi, Erbakan'ın en büyük hayali olan vizelerin, sınırların kaldırıldığı İslam birliği, İsrail'le araya mesafe konulması, İslam Konferansı Teşkilatı vb kurumlarda liderlik edilmesi, Amerika'ya icabında posta konulup İran'ın yanında yer alınması, bütün dünyanın tepkisine rağmen İslamcı Sudan devlet başkanı Ömer el Beşir'in Ankara'da ağırlanması gibi daha çoooook örnekle ispatlayabiliriz ki bugünki Ak Parti Erbakan'ın İslamcı birçok rüyasını gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam edecek olan bir harekettir. Bu konuda zaten zerre kadar rahatsızlığım yok bilakis sonuna kadar destekliyorum. Dikkat ederseniz eleştirilerim ekonomik icraatleri hakkındadır. Artık eskisi gibi ideolojik değil, ekonomik pencereden dünyaya daha fazla bakan birisi olarak da eleştirilerimde sonuna kadar haklıyım.
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
![]() Devam..
İnsan Hakettiği gibi yaşarmış, ... ..... birbirini ağırlar... ![]() Ne hoş bir armoni oluşturdunuz... |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#29 |
Yiğido
![]() ![]() serhat3358 Şuan
![]() Son Aktivite: 14.11.2013 09:30
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
![]() Yorumlara baktımda bazı arkadaşlar sadece Ak Partiyi suçlu bulmuş, ya Allah aşkına senin Sivas' lın Sivas' a ne yapmış sayısız işadamın var, hangisinin dikili çivisi var Sivas' ta önce bunu yargılayın...
Sanki Sivas bundan önce Paristide sonradan böyle oldu bakın Ak Parti Bel. Başkanına Sayın Sami Aydın' a sizce bu kadar nüfuslu bir şehirde o vergilerle yapılacak işler mi onlar yapmayın Allah aşkına ya, daha önce Süleyman Çankaları görmediniz mi veya hiç duymadınız mı, o zamanlarda sol iktidardı ama ne yaptı Çanka bir Bel. çarşısından başka ne yaptı ne Sivas' a hayrı, Temel Bey, Osman Bey ve Sami Bey yaptı ... Kayseri örneği verilmiş, Kayserili önce kendi memleketini kalkındırıyor, bizim Başbakan' dan beklediğimiz stadyum sözünü adamların hemşehrisi Kadir Has yaptırıyor, kusura bakmayın ama biz daha Sivas' lıya Sivas' lılığı öğretememişiz ona rağmen Ak Parti aralarında en fazla yatırımı yapan parti... İşsizlikten dem vurulmuş evet o konuda haklısınız ama nüfusuna oranla en fazla araç sahibi olan şehirler arasında geliyoruz bu garibanlığı gelinde bir başkasına anlatın bakalım, önce çocuklarımıza Sivas' lılığı öğreteceğiz, sonra çuvaldızı bir başkasına batıracağız.... Saygılar! |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı serhat3358'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ha bu arada ben de selamımı göndereyim
![]()