Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
BÖLDÜRMEYECEĞİZ ! - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Köşe Yazıları
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köşe Yazıları Köşe Yazarlarının Yazıları

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.07.2011, 17:44   #21
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1500 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: BÖLDÜRMEYECEĞİZ !

Alıntı:
ÖnceVatan_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Necmeddin Bey, Benim demek istediğimde bu işte. Ortada Ülkemiz, Vatanımız söz konusu iken bütünlüğümüz her geçen gün daha tehlikeye girerken, AKP-CHP-MHP vaya başka partiler umrumda değil. Hangisi olursa olsun yanlışını söylerim. Onlar ülkemden dahamı önemli? Onlar gelip geçici memur görev yaparlar, bugün varlar yarın belki yoklar.
Elbetteki bu hükümetten öncede terör vardı şehitlerimiz vardı, ama bunlar zamanındaki kadar çok değil ve bu kadar şımartılmadılar, Kürdüm demeye çekinen insanlar şimdi çıkıp tv.lere özerklik ilan edebiliyolar. Çift bayraktan bahsedebiliyolar, bunlarda seyerediyorlar, ve kimileride hükümeti karalamak için sanki biz uyduruyormuşuz gibi bizi azarlıyorlar. Eleştriye açık olmalıyız eleştiri olamdan doğrularda bulunamaz! Tepkim bunun içindi efendim.

Selam ve saygılar.
sevgili kardeşim önce vatan yukarıdaki yaptığım yorum aynı duyguları içeriyor her ikinizinde türkiye sevdalısı olduğuna yürekten inanıyorum böldürmeyeceğiz.bir mukabele
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)