Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Siyşad Arif Nihat Asya İçin Program Yaptı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.01.2012, 07:03   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Siyşad Arif Nihat Asya İçin Program Yaptı

07.01.2012 Cumartesi günü öğlenden sonra Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Başkanı Sabiha SERİN ve dernek üyeleri, 05-11 OCAK 2012 ARİF NİHAT ASYA ŞİİR ETKİNLİKLERİ VE ŞİİR YORUMCULARI HAFTASI kapsamında şairler, şiir sever konuklar ile toplanarak Bayrak Şairi Arif Nihat Asya’nın 37.ölüm yıldönümü anısına BAYRAK ŞAİRİ ARİF NİHAT ASYA konulu şiir dinletisinde dernek binalarında bir araya geldiler.

Her Cumartesi dernek binalarında gerçekleştirdikleri şiir dinletileri bu hafta da devam etti. Bu haftaki Şiir dinletilerinde ilkönce Arif Nihat Asya’nın özgeçmişi okundu. Daha sonra Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Başkanı Sabiha SERİN açılış konuşmasını yaptıktan sonra Arif Nihat Asya’nın '' BAYRAK'' adlı şiirini okudu. Ardından ŞÜSİYAD Başkanı Şair Yazar Hikmet Okuyar'a ait '' BAYRAK ŞAİRİ ARİF NİHAT ASYA'' adlı şiiri ise SİYŞAD Başkan Yardımcısı Bekir ALİM okudu. Etkinlik Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği üyesi şairlerinin kendi yazdıkları BAYRAK konulu şiirlerini coşkuyla okumaları ile devam etti.
Samsun -Bafra’dan kızını ziyaret nedeni ile Sivas’a gelen yazar,şair,gazeteci Oktay ZERRİN’de etkinliğe konuk şair olarak katıldı ve BAYRAK konulu şiirini okudu. Sivas yöre sanatçılarımızdan Şair Bestekar Sadi MERT sazı ile, Sanatçı Fatma MERT güzel sesi ile söylediği türkülerle programa renk kattılar.

Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Başkanı Sabiha Serin yaptığı konuşmasında: “ Bugün Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Dernek binamızda Bayrak Şairi Arif Nihat Asya’nın 37.Ölüm Yıldönümünü andık ve onun BAYRAK adlı ve diğer şiirlerini, ayrıca dernek üyelerimiz yazdıkları BAYRAK Konulu şiirlerini coşku ile okudular. Edebiyatımızda “Bayrak” şairi olarak tanınan Arif Nihat Asya, Bayrak adlı şiirini Adana’nın kurtuluş günü olan 5 Ocak heyecanı ile yazmıştır. Bugün ki etkinliğimiz Arif Nihat Asya haftası nedeniyle Okul ziyaretlerimiz ile devam edecektir.
Arif Nihat Asya sonsuza kadar yazdığı birbirinden değerli eserleri ve BAYRAK şiirleri ile kalbimizde yaşayacaktır. Mekânı cennet olsun. Nur içinde yatsın” dedi.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2012, 21:10   #2
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 960 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Siyşad Arif Nihat Asya İçin Program Yaptı

Sabiha Abla başarılarının devamını dilerim. Sen Sivas'ın gurur kaynaklarından birisin.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2012, 23:22   #3
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 836 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sabiha Abla başarılarının devamını dilerim. Sen Sivas'ın gurur kaynaklarından birisin.
Saygıdeğer Alibaba58

Çook teşekkür ederim. O sizin yüreğinizin güzelliği.Sizden bu güzel sözleri okumak benim için ne büyük bir onurdur. Ben ne yapıyorsam canla başla Sivas'ın kültür,sanat ve edebiyat adına duyulması güzel çalışmalar ile anılması ve şiirin sonsuza kadar yaşatılmasıdır.

Büyük özverili çalışmalarım ile bu konuda katkılarım oluyorsa ne mutlu bana..Sivas'a ve hemşerilerime olan sevgim bana bütün yorgunluğumu unutturuyor.

Sayın Alibaba58 ve Bütün değerli üyelerimiz hepinizi derneğimize her Cumartesi saat 14.00-16.00 arası şiir ve müzik dinletimize bekliyoruz.Dernek binamız belki fazla lüks değil, ufo ile ısınıyoruz ama yüreklerimiz geniş ve sıcak. Derneğimizde sıcak çayımızı yudumlayıp şiirler ile her derdini unutanlar inanın gitmek istemiyorlar.

Şair olmanız şiirlerinizin olması şart değil,7 den 77 ye kadar şairlerimiz yazdıkları şiirlerini alsın gelsinler, şair olmayanlar şiirlerimizi dinlesinler, bir haftanın yorgunluğunu şiirlerimiz ile duyguların farklı çığlığını yüreklerinde gizli kalmış duygularının sesini dinlesinler.

Bekleriz geliniz bizleri mutlu ediniz.

Adres: Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD)
Atatürk cad.No:16 Kat:2 (Hotel Köşk karşısı)
SİVAS
Dernek binamızın üzerinde derneğimizin tabelası vardır.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2012, 01:02   #4
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5483 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Sevgili sabiha Serin hanim.
Basarilarinizin devamini diliyorum.
Siz tanidigim icin cok mutluyum.
Iyiki tanidim sizin gibi güzel bir degerli insani.
Sair ruhlu yüregi güzel insan.
Hayatta ne arzu ediyorsaniz Mevlam size onu getirsin.

Alt 11.01.2012, 09:48   #5
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 836 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Alıntı:
Kardelencicegi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Sevgili sabiha Serin hanim.
Basarilarinizin devamini diliyorum.
Siz tanidigim icin cok mutluyum.
Iyiki tanidim sizin gibi güzel bir degerli insani.
Sair ruhlu yüregi güzel insan.
Hayatta ne arzu ediyorsaniz Mevlam size onu getirsin.

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bende sizleri tanıdığım için mutluyum. Ama keşke yüz yüze de görüşebilseydik.Sivas'a ne zaman geliyorsun geldiğinde mutlaka beni ara canım.Gözlerinden öpüyorum. Allaha emanet ol.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2012, 09:53   #6
Azizem_58_58
Usta Yiğido

Azizem_58_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Azizem_58_58 Şuan Azizem_58_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.09.2014 12:12

Tecrübe Puanı: 598 Azizem_58_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sabiha teyze bana kitap sözün vardı peynir yemeyen çocuğun ablasıyım ben unutma beni
Alt 11.01.2012, 10:06   #7
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 960 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sabiha Abla İstanbul'dayım ama yazın kısmetse Sivas'a gelicem o zaman gelmeyi çok isterim. İnşallah sizi görürüm ve görmeyi çok isterim.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Alibaba58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2012, 10:20   #8
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5483 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

[Sabiha Serin]

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bende sizleri tanıdığım için mutluyum.
Ama keşke yüz yüze de görüşebilseydik.
Sivas'a ne zaman geliyorsun geldiğinde mutlaka beni ara canım.
Gözlerinden öpüyorum. Allaha emanet ol.

Kismetse bende sizi görmeyi cok istiyorum Sevgili ablam.
sizi ararim gelince. Bu yil gelecegim belli degil.
INSAALLAH görüsürüz.
Sevgiyle kaliniz.

Alt 11.01.2012, 11:35   #9
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sabiha Abla İstanbul'dayım ama yazın kısmetse Sivas'a gelicem o zaman gelmeyi çok isterim. İnşallah sizi görürüm ve görmeyi çok isterim.

Sayın Alibaba58

Tabiki ne güzel olur. Sivas'a geldiğinizde mutlaka haberim olsun.
Selam ve saygılar.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2012, 11:37   #10
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Alıntı:
Azizem_58_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sabiha teyze bana kitap sözün vardı peynir yemeyen çocuğun ablasıyım ben unutma beni
Azize'ciğim o halde sen beni ara kitabımı sana armağan edeyim yada sen bize gel olurmu canım.Bu sıralar otobüslerde de karşılaşmıyoruz nerelerdesin.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)