13.11.2007, 09:19
|
|
|
Usta Yiğido
Serd@r Şuan
Son Aktivite: Bugün 01:19
|
-->: --->: KANGAL-Etyemez
Alıntı:
nurettin. Nickli Üyeden Al?nt?
osman canım senin gözlerinden öpüyorum. Aferin sana kişi vardır kendini ahlakıyla saygısıyla çevresindeki insanlarca takdir ettirir.Kişi vardır bahsettiğim değerlerle kendini ayak altına aldırır. Ben rahmetli babanla çok koyun güdüp, çobanlık yaptık ALLAH rahmet eylesin sevdiğim bir insandı. İnşaallah sizler babanızın vekili olarak onu aratmaz, sevdiklerine yokluğunu hissettirmecek şekilde daim olursunuz. Ben kendimi biraz daha detaylı anlatayım yeniköylü mihralinin oğluyum. İsmim Nurettin GÜNEYLİ 42 yaşındayım. 1988 yılından beri Sivas merkezde ikamet etmekteyim.TCDD sivas yol atelyesi bünyesinde bakım tamir makinalarıda oparatör olarak çalışmaktayım. Bir memleket ve memleketimin insanlarının sevdalısıyım. Ayrıca radikal bir sivassporlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Hafta sonu yapılacak BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR maçında takımınızın tüm hemşehrilerimce yalnız bırakılmamasını arzu eder, saygı ve sevgilerimi sunarım
|
Alıntı:
OsmanArslantas Nickli Üyeden Al?nt?
Saol abi babamla tanışık olman beni daha çok sevindirdi.Bende babamın vefatından sonra Gıda Mühendisliğini kazandım.5 yıl okudukdan ondan sonra şimdi de bir gıda firmasında üretim müdürlüğü yapıyorum.İnsanların bağlarını yitirmemesi çok güzel bir olgu dimi abi. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]. Selamlar abi ellerinizden öperim.
|
Sitemizin aracı olduğunu düşündüğümüz böyle tanışma ve hasret giderme görüntülerine şahit oldukça yaptığımız işin ne denli doğru bir iş olduğunu anlıyoruz.
Bu mutluluğu bizlerede yaşattığınız için,İlginiz ve memleketinize olan sevginizden dolayı şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum.
|