|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
Son Aktivite: 21.09.2009 14:57
Tecrübe Puanı: 847
![]() ![]() ![]() |
Tesettürlü bir arkadaşımıza üniversitede verip veriştiren, eğitimci demeye bin şahit isteyen diplomalı e....'e bizim arkadaşın verdiği cevap:
''HOCAM! TÜRKİYE MARS'A UZAY GEMİSİ YOLLADI DA BENİM BAŞÖRTÜME Mİ TAKILDI?'' ![]() Öyle olmuş demek güzel kardeşim. Vah vah vah, memleket ne aydınlarla doluymuş, her gün uzaya çıkmaya yelteniyorlarmış da bizim baş örtüsü engel oluyormuş. Ne yapsak aceba? Hayır, vatan için fedakarlık yapalım diyeceğim ama; memleketi, düşük bel kotunun içinden giydiği tangasını göstererek üniversiteye gelen kızlara mı yoksa üç yıl boyunca derslere elindeki viskisiyle giren saygıdeğer üniversite hocam gibi eğitimcilere mi emanet etsem, karar veremedim! (Bu arada, her nekadar derslerde bile içecek kadar alkolik olsa, hocamı çok sayar ve severdim. Mesleğime dair ne varsa ondan öğrendim. Allah yardımcısı olsun.)
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|