|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.02.2008, 18:54 | #1 |
Usta Yiğido
FatihCan Şuan
Son Aktivite: 03.07.2009 15:15
Üyelik Tarihi: 01.10.2005
Yaş: 41
Mesajlar: 572
Tecrübe Puanı: 765
|
Pazı (Pezik) mıhlaması
Malzemeler: 1 kg pazı, 4 soğan, 4 yumurta, 2 çorba kaşığı sıvı yağ, tuz,karabiber,nane
Pazılar çok az suda haşlanır... sıkılarak suyu iyice alınır... soğanlar küçük küçük doğranır... yağ ile penbeleşene kadar kavrulur ve pazılar ilave edilerek tuz ve karabiberi de eklenir... biraz karıştırılarak üzerine yumurtalar tek tek kırılır. kapağı kapatılır, yumurtalar pişince servis yapılır. Afiyet olsun |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|