Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 25.03.2008, 16:28   #1
fertelliyim
Usta Yiğido

fertelliyim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fertelliyim Şuan fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.10.2011 18:21

Tecrübe Puanı: 749 fertelliyim BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Müslümanlar Hıristiyanları geçecek Korkusu

Müslümanlar Hıristiyanları geçecek

İngiltere'de yapılan bir araştırmada, 2020 yılında camiye giden Müslüman sayısının, kiliseye gidenlerin sayısını aşacağı bildirildi.

MüSLüMANLAR HIZLA ARTIYOR
İngiltere’de Cuma namazı için camiye giden Müslümanların sayısının 2020 yılında Pazar günleri kiliseye giden Katoliklerin sayısını geçeceği bildirildi.

İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre, İngiltere’de camiye giden Müslümanların sayısında hızlı bir artış sağlanırken, kiliseye gidenlerin oranında ise düşüş gözlendi.

MüSLüMANLAR 2020 YILINDA HIRİSTİYANLARI GEçECEK
Christian Research isimli Hıristiyan bir kuruluşun gelecek ay yayınlaması beklenen raporunda, Müslümanların camiye gitme ve Katoliklerin kiliseye gitme durumlarının bu şekilde devam etmesi halinde, 2020 yılında kiliseye giden Katoliklerin sayısının 679 bine düşeceği belirtildi. Aynı yıl Cuma günleri camiye giden Müslümanların sayısının ise 683 bine çıkacağı tahmin ediliyor.

KİLİSE’YE çAĞRI
Raporda aynı zaman dilimi içerisinde camiye giden Müslümanların sayısının İngiliz Anglikan Kilisesi’ne gidenleri de aşacağı belirtilirken, kilisenin kendini yenilememesi halinde, Müslümanların İngiltere’de daha aktif hale geleceği kaydedildi.

BAŞPİSKOPOS ‘ŞERİAT’ İSTEMİŞTİ
Hızla artan Müslüman nüfusun İngiltere’ye entegrasyonunu kolaylaştırmak amacıyla İngiliz Kilisesi Başpiskoposu Dr. Rowan Williams , geçtiğimiz aylarda Müslümanlar için şeriat hukuku getirilebileceğini söylemişti.

HABERVAKTİM’İN İLGİLİ HABERLERİ:

Başpiskopos şeriatta ısrarlı

Vatikan ve İngiliz Kilisesi'nin 'şeriat' tartışması

Haham Yahudi şeriatını açıkladı: Sivilleri de öldürün

(habervaktim – Dış Haberler)
2008-03-25 15:35:59

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
fertelliyim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil