05.05.2008, 08:54
|
|
Usta Yiğido
BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 794 ![BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.](images/reputation/reputation_off.gif)
|
--->: SIVAS FİRMALARINI NE KADAR TANIYOR
Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt?
Güzel bir yatırım haberi daha! Memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Dün Sivas OSB'de temeli atılan bir fabirka hakkında...Buyrun okuyun:
05.05.2008
Sivas΄ta inşaat makineleri üretecek fabrikanın temeli törenle atıldı.
İstanbul΄da faaliyet gösteren Tanmaksan İnşaat Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi΄nin Sivas Organize Sanayi Bölgesinde kuracağı fabrikanın temel atma töreninde konuşan Sivas Valisi Veysel Dalmaz, 3 bin metre kare kapalı alanda hizmet verecek fabrikanın birçok işsizse iş ve aş olacağını belirtti.
Sivas΄ta sanayi alanında önemli gelişmeler yaşandığını, ancak bunun yeterli olmadığını ifade eden Dalmaz, ΄΄Sanayinin Sivas΄ta gelişmesiyle gurur duyuyoruz. Her yıl istihdama yeni imkanlar sağlayan iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz΄΄ dedi.
Fabrikanın kent ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirten Vali Dalmaz, fabrikayı kuran iş adamı Selim Tanrıverdi ve ailesine teşekkür etti.
Belediye Başkanı Sami Aydın da ekonomide son zamanlarda kısmen duraklama yaşandığı bu dönemde kentte böyle bir yatırım yapılmasının önemli olduğunu söyledi. Aydın, fabrikanın bu alanda Anadolu΄da yatırım yapan tek fabrika olduğunu belirtti.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ise inşaat makineleri üzerine üretim yapan firmanın yetkililerinin odalarına müracaatının ardından fabrikanın temelinin kısa sürede atıldığını söyledi.
Yıldırım, fabrikanın kentte yaklaşık 75 kişiye iş imkanı sağlayacağını belirterek, ΄΄Türkiye΄nin ve dünya ekonomisinin krizde olduğu bugünlerde Sivas΄ta böyle hayırlı bir iş kuran Tanrıverdi ailesini kutluyorum΄΄ dedi.
Tanmaksan İnşaat Makine Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi sahibi Selim Tanrıverdi de fabrikayı 4-5 ay gibi kısa sürede faaliyete geçireceklerini belirterek, ΄΄Sivas ekonomisine katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum΄΄ diye konuştu.
|
Bu firmayı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] adresinden daha yakından tanıyabilirsiniz. Yatırım yapan işadamımızı kutluyorum. Başarılar diliyorum.