Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.05.2008, 17:48   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart AL GÜLÜM,VER GÜLÜM

Belediye 2007-2008 eğitim öğretim yılı bitiminde karne alan tüm öğrencilere lunapark bileti dağıtacak.
Belediye Başkanı Sami Aydın, yaptığı açıklamada, karne haftasında kent merkezindeki tüm okullarda eğitim gören ilköğretim okulu öğrencilerine lunapark bileti dağıtacaklarını söyledi.
Bu konuda çalışmaların tamamlandığını bildiren Aydın, Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüştüklerini, bu eğitim döneminde başarılı başarısız ayrımı yapmadan tüm öğrencilere, lunapark biletlerinin karneleriyle birlikte verileceğini belirtti.
Belediye olarak öğrencilerin yılın yorgunluğunu eğlenerek atmalarını istediklerini ifade eden Aydın, ΄΄Sivas΄ta 1 ila 8. sınıflarda öğrenim gören tüm öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Kentteki okullarda öğrenim gören 44 bin ilköğretim okulu öğrencisini karne hediyesi olarak lunaparka götüreceğiz. Öğrenciler verdiğimiz biletlerle lunaparkta gönüllerince eğlenecekler΄΄ dedi.
Aydın, yaptıkları çalışmayla lunaparka gitme imkanı bulamayan çocukları da sevindireceklerini kaydetti.
BİLETLER OKUL İDARESİNE
Yenişehir Mahallesinde konuşlandırılan Lunaparkla anlaşmayı tamamlayan Belediye, şehir merkezinde bulunan 44 bin İlköğretim öğrencisine 90 bin lunapark bileti verecek.
Milli Eğitim Müdürlüğü ile temasa geçen Sivas Belediyesi öğrencilerin biletlerini okul idarelerine teslim edecek. Okullar biletleri karnelerle birlikte öğrencilere teslim edecek. Karnelerinde başarılı olan ve olmayan tüm çocuklara bilet verilecek. Öğrenciler aldıkları biletleri istediği zaman kullanabilecek.
Karnelerini ile birlikte biletlerini alacak olan öğrenciler zorlu bir yılın ardından yorgunluklarını lunaparkta atacak.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil