|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Üyelik Tarihi: 01.05.2008
Mesajlar: 7.292
Tecrübe Puanı: 1397
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MALZEMELER
-1 paket margarin -1 subardağına yakın sıvıyağ -1 subardağına yakın pudra şekeri -1 yumurta -Vanilya -Ala bildiğince un -Saralle ![]() Margarin sıvıyağ yumurta ve şeker bir kapta karıştırılır.İçerisine alabildiğince un vanilya eklenip yumuşak bi hamur elde edilene kadar ypurulur.daha sonraa hamur tırtıl kurabiye kalıbına konularak küçük çubuklar yapılır orta dercedeki fırındaa üzeri pembeleşinceye kadar pişirilir. fırından çıkan kurabiyeler soğuduktan sonra arasına saralle veyaa marmelat sürülerek servisee sunulur ![]() ![]() ben saralle sürdüm,bikaç tanede fındık kreması sürerek denedim alternatifler çoğaltılabilir
__________________
ummadıklarım adam olurken, adam dediklerim insan bile olamamış! |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Cevizli Zeytinli Kurabiye | Esengül | Hamur İşleri | 0 | 03.10.2008 20:30 |
| üzümlü kurabiye | kronik | Kekler & Pastalar | 4 | 24.07.2008 12:42 |