Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
} İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.02.2009, 16:32   #11
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kaptan-58 Şuan Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Space pacman Champion!
Tecrübe Puanı: 1025 Kaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISIKaptan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: } İŞTE AKP NİN CANIN SIKAN 7.000.000 KİŞİYE GİDEN MAİL

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
belediye başkanı demişken hatırlatman iyi oldu seva
peki ne dersin tobbaşın olayına , önce bilmiyorum tanımam dedi mal sahibini sonra oğlu ortak çıktı tadilat adı altında 60 m2 lik yeri boğaz kıyısında şimdilik 150 m2 ye çıkaranlara
bu ahlaksızlık yalancılık değilde ne
bu olay son bir haftada japonyada yaşansaydı, topbaş şimdi kendini çoktan öldürmüştü,
BELEDİYE BAŞKANI DEDİNDE AKLIMA GELDİİİİİİİİ ....

CHP'li Kılıçdaroğlu'na PKK şoku

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlayacak.

Cumhuriyet Savcılığı, CHP Milletvekili ve belediye başkan adayı Kılıçdaroğlu hakkında, “PKK ile işbirliği, bölücülük ve sivil darbe girişimciliği” suçlamasıyla fezleke hazırlayacak.

Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı, CHP milletvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dokunulmazlığın kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.

Bir dönem Alman Emniyeti'nde görev yapan araştırmacı-yazar Talip Doğan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. CHP'nin Alman Ebert Vakfı'ndan para aldığı iddialarını gündeme taşıyan Karlıbel, Kılıçdaroğlu hakkında şu suçlamaları yaptı:

HÜKÜMETİ DEVİRME PLANI

“Bölücü terör örgütü PKK ile Almanya'da işbirliğine gitme ve onlara yataklık yapma. Türkiye'nin üniter yapısını bozmak isteyen Alman siyasi vakfı Friedrich Ebert Vakfı ile proje çalışması adı altında (Yeni Türkiye Projesi) üzerinden Türkiye'yi bölmek. AK Parti hükümeti ve Başbakan'a komplo düzenlemek ve hükümeti bir sivil darbeyle devirmek." Başvurudaki iddiaları yerinde gören Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı ise CHP'li Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırlayacak. Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırlayacağı fezlekeyi Meclis Başkanlığı'na göndermesi bekleniyor. Meclis'in Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırması halinde dava açılabilecek.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil