|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevdagülü Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2010 09:47
Tecrübe Puanı: 837
![]() |
![]() DOKTOR AZERİ OLURSA
Cumhurbaşkanı'nın veto ettiği, Başbakan'ın ısrar ettiği, Türkiye'de yabancı doktorların çalışmasına ilişkin tasarının yasalaşması sonrasına ilişkin bir öngörü: Doktor Azeri olunca: - Gelesen! — Selam doktor bey! — Salam... Sabahın hayır! (Selam. İ< /SPAN>yi sabahlar) - Ne salamı? Kızımı muayeneye getirdim. — Gızım, sen yahşi birine ohşayırsan! (Kızım sen iyi birine benziyorsun.) — Neee! Kızım kimi okşuyormuş? — Vallahi kimseyi okşamıyorum baba! — Sus kız! Koskoca doktor yalan mı söyleyecek? Ellerindeki pişikten anladı herhalde! — Pişik ele degel kuca< B>ğa yaraşır. (Kedi ellenmemeli, kucağa alınmalı.) — Doktor sen ne diyorsun yaa? — Siz haradan gelisiz? (Siz nereden gelirsiniz?) — Biz at mıyız haradan gelecek? Doktor, ağzını topla... — Gızım soyunasın, sırtına gulag asmag isterem. (Kızım soyun da sırtını dinleyeyim.) — Baba ya... bu adam kimin kulağını sırtıma asacak? — Men indi gızına dayandıraram. Marağım gabardı. Neçe ağlarsın? (Ben şimdi kızınızı durdururum. Merak ettim. Neye ağlarsın?) — Baba ne diyo bu? — Ağlamasan balam. Baban yaşlıdır, dözebilamaz. (Ağlama çocuğum, baban yaşlıdır, dayanamaz.)< /SPAN> — Gızım sen kârhanede çalışırsın? (Kızım sen fabrikada mı çalışıyorsun?) — Lan p... doktor... Küüüüütttt... — Özümü itirdim, dağlara kar düşende, bülbüle gam düşende, ruhum bedenden oynar, gözüme yumruk gelende..
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kadın Kamyoncu Olunca | _DuMaN_58 | Komik Resimler | 23 | 07.06.2009 12:15 |
Yollar Buz Pisti Olunca | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 12 | 20.12.2008 23:55 |
Hanım takva ehli olunca... | HaZaN | Muhtelif konular | 6 | 25.11.2008 23:47 |
Akıl baliğ olunca yapılacak ilk iş | bayatlı kenan58 | Muhtelif konular | 1 | 02.08.2008 11:11 |
Fratt'dan siirler | fratt | Şiirler | 83 | 09.11.2007 13:28 |