Alıntı:
anti israil Nickli Üyeden Al?nt?
yazacak çok şeyvar,ama fayda vermeyeceği için şimdilik yazmıyorum.kötüsöz sahibinindir. keskin sirke küpüne zarar veririr.anlıyorumki herkez olayların farkında kimin ne yaptığını biliyor ama birilerin den çekinerek gerçekleri söylemiyor.zaten bende bunu diyorum.bu site kimsenin babasının malı değil istediğim gibi yazarım kimse karışamaz. beğen meyen okumaz muhatap olmaz.ben biriyle sevdiğim değer verdiğim için muhatap oldum,o işi çıkmzlara sok tu daha öncede yazdım amacım kimseyle kavga değil.ama birileri işi devamlı kavgaya çekiyor.kendileri bilirler.işlerin sonu allaha varır.hesabı allah görür.zaman herşeyin şahidi ve ilacıdır.bekleyin görün.boşuna heyecanlanlanmayın panik yapmayın.her şeyi allah idare ediyor.allah yapı yor.ben onun yaptığı herşeye (kadere)razı olmuşum.herkezi seviyorum yaratandan ötürü.
|
arkadaşım kimse sana yazma demediki kimsin bak ben üstüne basa basa söylüyorum kimsen kendini ve kimlerden oldunu yaz ki bu topluma faydalı birisen bende sana saygı duyayım ilaki burda binlerce kişi yazıyor herkesin fikri bir deyildir görüşü bir deyildir beldemizde tabi beli bi sorunlar var bizler bu sorunları aşmak beldemize faydalı işler yapmak için herkesin fikrine saygılı olmalıyız tabiki bu kimsenin babasının malı deliyzaten buraya giren arkadaşlarımız hep bilirler kimsenin babasın malı olmadını kormaktan bahsi edersin ben bakarım senden başka korkan yok şunki herkes resimini kimden oldunu yazar hep sana israrla söyleyen arkadaşlarımız oldu sen korkuyorsun ismini açıklamaktan korma ya bu kadar