|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1023
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() DİNLEMEK İÇİ TIKLA : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Grup Destan - Annem Dertlerin bitmedi be güzel annem O güzelim gözlerin gülmedi be canim annem Ağlama sen kıyamam göz yaşına dayanamam Bir sen gül güzel annem Yanarım ellerini tutamam saclarına dokunamam Seni bir kir çiçeği gibi koklayamam sevemem Kaderin oyunu bu annem bir daha geri dönemem Yavrunu sarmadın mı güzel annem Doya doya bağrına basmadın mı garip annem Ağlama sen kıyamam göz yaşına dayanamam Bir sen gül güzel annem Yanarım ellerini tutamam Saçlarına dokunamam Seni bir kır çiçeği gibi koklayamam sevemem Kaderin oyunu bu annem bir daha geri dönemem Grup Destan DİNLEMEK İÇİ TIKLA : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]()
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Seni Cok özledim ANNEM | Kardelencicegi | Anneye şiirler | 58 | 24.10.2009 07:19 |
Dinleyin Ağalar !!! Mutlaka Dinle | Kaptan-58 | Diğer Konular | 5 | 15.05.2009 20:02 |
Şehitler Dile Geldi.!! Mutlaka Dinle | Kaptan-58 | Diğer Konular | 1 | 15.05.2009 16:23 |
SEYRET, SUS ve DİNLE... | Arif Coşkun | Hertelden | 18 | 02.04.2009 14:42 |
YANIMDA YOKSUN ANNEM | Sabiha Serin | Şiirler | 47 | 26.02.2009 19:46 |