|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
24.06.2009, 11:52 | #1 |
Usta Yiğido
HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2292
|
Naz'ın Anlamı.!!!
Sevgilim .. Yine hüzünlerdeyim , sensizlik artık çok yakıyor .. Ben her güne seninle başlamak isterken aramıza giren engeller canımı sıkıyor , Sevgin şüphe veriyor bana , Kuşkularım günden güne artıyor , Herşeyinle "benim" olmanı isterken , senin bana hala inanmadığını düşünmek yakıyor canımı .. 17 yaşımın sahibi .. Naz'ın anlamı Ahh be sevgilim .. Meğer ne zormuş her güne sensiz başlamak ; elimi her uzattığımda koca bir boşlukla karşı karşıya kalmak .. Sana kilometrelerce uzaktan sevgimi haykırmak , aramızda saatler varken "acaba şimdi ne yapıyor" sorusuyla başbaşa kalmak .. Cevap bulamamak .. Hayatıma giren her erkeği seninle aldatmak , her erkekte senden yana bir tat aramak , kalbimin her zerresini başkalarına adamaya çalışmak .. yapamamak .. becerememek .. Hala sende olmak .. Bazen bittiğini düşünüyorum , bitti .. Sen artık yoksun .. Ama ben hayatımın devamında hep seninle ilgili hayaller kurarken ; ben kendimi tamamen sana adamışken ; BİTMİŞ OLAMAZ .. Bitemez sevgilim .. Yerini dolduramam .. Kimi koyabilirim senin yerine ? Kim yapar onca fedakarlığı Naz'ın için , kim çeker nazımı , kim kabul eder içimdeki sen'le ben'i .. Eskiden biteceğini bilmek bu kadar korkutmazdı .. ne olursa olsun biz birbirimiz için yaratıldık derdim , kopamayız derdim .. En şiddetli kavgalarımızda bile geri döneceğini bilirdim .. Ama şimdi .. Gittin .. Ama Geri gelmedin .. Kalakaldım öylece .. Sesini duyasım geldi , arıyorum .. dıııııııtt dıııııııttt ... olamaz dıt dıt dıt ... İstemiyorsun beni .. Giderken söylediğin iki mısra aklımda hala ; " Belki birgün sevmeyi öğrendiğinde yanında ben olmayacağım Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında baskası olacak yatağında .. " Seni Seviyorum ... 3 yıldır ... ALINTI
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|