|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Hertelden Her Telden Muhabbet Burada |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
27.07.2009, 01:46 | #1 |
Usta Yiğido
*AHISKALI* Şuan
Son Aktivite: 31.08.2024 04:39
Tecrübe Puanı: 686
|
•DUVAR YAZILARI(zamaneden)•
♥ İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz" dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz...
♥ Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur. ♥ Bekarlık canıma tak etti. Bende KIZ kulesini kaçırdım. ♥ Yeni yil iptal edildi. Çünkü eskisini buldular!.. ♥ Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi'' ♥ Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ÖDERİM. ♥ Vatandaş çok BONKÖR. Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü.. ♥ Artık her çocuk ZAMane çocuğu. ♥ Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lütfen. ♥ KERİZİ çok olan yerin, KRİZİ erken olur. ♥ Ülkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR. ♥ Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum. ♥ Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda aç. ♥ Çok endişelendim. Bügün zam yapılmadı. Acaba hükümetin başına birşeymi geldi? ♥ TATİLDEYİZ. imza: Cezaevindeki hortumcular. ♥ Oyunu doğru partiye ver. Sonra oooy anam oy deme. ♥ Dolar yine fırlamış. O ne fırlamdır siz bilemezsiniz. ♥ Bütün umutlarım suya düştü.Ama boğulmadılar.Çünkü onlara yüzme öğretmiştim. ♥ COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM . ♥ ....Ve Tanri kadını yaratti. O da kalkti kaynana oldu. ♥ AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR ♥ Dost kara günde KARANLIĞA KARIŞIR. ♥ Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım. ♥ DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim. ♥ Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gerçek değildir. ♥ Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi. ♥ Kafanı çevirip durma! Aklından geçenleri okuyamıyorum. ♥ Araçlarda cep telefonunuzu kapatınız.TELEF olmayınız. ♥ SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar ödüyoruz. ♥ Bu tüp bebek hatalı, hep GAZ kaçırıyor. ♥ Kim vurduya gittim,birazdan gelicem. ♥ Aile kabristanıdır.Damsız girilmez. ♥ Bilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma. ♥ Büyük jetona para verme, küçükten al besle büyüt. ♥ Adam o kadar fakirmiş ki VİRAJI bile alamamış. ♥ Bizi çekemediler, halat koptu. ♥ İyi başlayan herşey kötü biter, kötü başlayan herşey berbat biter. ♥ Hayata çift sıfırdan başlayın, tuvalet bekçliği neden olmasın. ♥ Sonsuz ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin. ♥ Tam öğrenmeye başlamıştım ki okul bitti. ♥ Araçlarda arabesk müzik yasaklansın, artık BATMASIN BU DÜNYA. ♥ Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz.İŞSİZLER CENNETİ ama.. ♥ Politikacılar uyuyamayınca VATANDAŞ sayıyorlar. ♥ Yalan söyleyen yükseliyor.YALANCI DİL bilmeyene iş yok. ♥ Hayat pahalılığı o kadar arttıki, KİRALIK evler artık KRALLIK. ♥ Artık yalan söyleyeni dokuz köye muhtar yapıyorlar. ♥ Her politikacının bir DARBE yiyişi vardır. ♥ İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur. ♥ Türkçeyi katlettiler.CÜMLEmizin başı sağolsun. ♥ Bu ne bu hal şöför bey !.. SÜRATINDAN düşen bin parça.. ♥ Dengeli beslenme konusunu ancak ZARİF olan anlar. ♥ İnsanlık öldü. Katili MENFAAT. ♥ Kadınlar artık estetik ameliyatlarını CİLDİ CİLDİ düşünüyorlar. ♥ HacıVAT şarkıcı oldu.O artık megaVAT. ♥ Kızlar artık beyazYATLI prenslerini bekliyorlar. ♥ Tam bir serseri gibiydi.Sonunda bir serseri kurşuna kurban gitti. ♥ Ali babanın bir ÇİFTliği var. Veli babanın bir TEKliği. ♥ Pire itte, cep telefonu yigitte bulunur. ♥ Yigidin cep telefonu meydandadir. ♥ Alismadik cepte telefon durmaz. ♥ Ey cep telefonlu Turk Gencligi... ♥ Arsizin yuzune tukurmusler,"Kapsama alani disindayim"demis. ♥ Insani dert, cep telefonunu kart oldurur. ♥ Bir cep telefonlu Turk dunyaya bedeldir. ♥ At olur meydan kalir, yigit olur cep telefonu kalir. ♥ Bosbogazi cehenneme atmislar,"cep telefonum nerede?"demis. ♥ Cingeneye beylik vermisler, once cep telefonu almis. ♥ Cep telefonlu coban, yoksul beyden yegdir. . ♥ Denize dusen cep telefonuna sarilir. ♥ Dilenciye cep telefonu vermisler, kartini begenmemis. ♥ El elin esegini cep telefonuyla arar. ♥ Erkegin kalbine giden yol cep telefonundan gecer. ♥ Haydan gelen cep telefonu faturasina gider. . ♥ Ben sporcunun zeki, cevik, cep telefonlu ve ahlaklisini severim. ♥ Ayrani yok icmeye, cep telefonu ile gider ... . ♥ Gormemisin cep telefonu olmus, tutmus antenini koparmis.
Stil | |
|
|