Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.09.2009, 16:03   #11
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 13:47

Tecrübe Puanı: 717 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Uğur Dündar'a Alkış

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şerafettin yardımedici, çevresinde sevilen bir isimdi. onun dini telkinler vermesinden rahatsız olanlar, "arena silahını" kullanmaya karar verdi. hazırlanan senaryo, yapılan gizli kamera çekimleriyle icra edildi ve ortaya "büyücü hoca" tablosu çıkarıldı.
şerafettin yardımedici hoca'nın çıkıp ekrandan sesini milyonlara duyurarak uğur dündar gibi isyan etme imkanı yoktu. 1 kasım 1996'da arena'da yer alan iddiaların ardından yardımecedici hoca, uğur dündar'ın "yaparım ha!" dediğini yaptı. silahı şakağına dayadı ve intihar etti.

............................

ramazan bayraktar, içine düştüğü çaresizliğin çözümünü, böbrekelerini satmakta bulmuştu. böbreğini sattığı doktor tarafından dolandırıldı. 8 bin dolara böbreğini satmış, karşılığını alamadığı gibi ameliyat yeri bile tedavi edilmemişti.
27 yaşındaki ramazan bayraktar, sesini arena ile duyurabileceğini sandı. 2 küçük kızı ile birlikte kanal d'nin mecidiyeköy'de ortaklar caddesi'ndeki binasına geldi. uğur dündar, gizli kamera çekimleri yapması halinde kendisine 5 milyar lira verileceği taahhüdünde bulundu.
çekimler yapıldı, "böbrek tacirleri" haftalarca arena'da pehlivan tefrikaları gibi yayınlandı. her program, uğur dündar'ın "ben yaptığım programlardan kazandım" dediği servetini oluşturdu. doktorun vermeyi taahhüt ettiği 8 bin doları alamayan razaman bayraktar, arena'ya her gelip gittiğinde aldığı 100-200 liralık harçlık dışında para alamadı. 5 milyar verilmesi taahhüt edilen rakamın beşte biri bile verilmedi.
sonunda ne mi oldu dersiniz. evet ramazan bayraktar, tahmin ettiğinizi yaptı. bayraktar, arena ile yaptığı son görüşmede de para alamadığı için yanında getirdiği benzini üzerine döktü ve arena'nın yayınlandığı kanal d binası önünde nisan 1997'de kendini yaktı.
daha önce annesiz kalan 2 küçük kız, yanarak can veren ramazan bayraktar'ın ölümünden sonra babasız da kaldı.

Bu yazdıklarınızın birde kaynağını yazsaydınız keşke Sayın Cley!

Durun bir tahmin edeyim,haber7 olabilir mi acaba? Hani kendileri her türlü şeyi yapıp,kendileri kadar korkak olmayan,kendilerinden! olmayanları karalayan YANSIZ ve TARAFSIZ haber sitesi...

Keşke şu yazıyı yazan da Uğur Dündar kadar cesur bir gazeteci olup tarafsız ve gerçek haberleri ortaya koysaydı.

Olayları,araştırmayıp,işin aslını öğrenmeyip insanlar hakkında atıp tutmak ne kadar basit değil mi? Her söylenene inanmayıp araştırmak ne kadar güzel bir duygu Allahım

Uğur Dündar'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.İyi ki sizin gibi gazeteciler var Sayın Dündar...

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil