|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Mevlana Mahallesinde ilkögretım okulu yapılması için Belediye tarafından Milli Eğitime tahsisi edilen apartmanların arasındaki araziye çürük raporu verilmesi ile okul yapımına bir türlü başlanılamıyor. Mahalleliyı temsil eden Mevlana Mahallesı Muhtarı Kazım Gözel ısrarla mahallesinin çok ihtiyacı olan okul için yetkililere sesini duyurmaya çalışıyor. Sivas belediyesi Iöğretim okul yapılması için tahsis ettiği arsaya çürük raporu verince Mevlana Mhallesinin 8 yıl boyunca yaşamış olduğu okul sıkıntısı bir kez daha gündeme geldi. MUHTAR;‘’DİLİMDE TÜY BİTTİ’’ Mevlana Mahallesi muhtarı Kzım Gzel Tv 58 mikrofonlarına açıklamalarda bulunarak bu okulun yapılması için yetkililere söylemekten dilinde tabiri caizse tüy bittiğini belirtti. NİMET ÇUBUKÇUYA DOSYA VERDİM Bu mahallenin çok önemli olduğunu belirten gözel bu okulun yapılması için Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu' ya bir dosya hazırlayıp verdiğini belirtti. Konuşmasının devamında gözel buraya hangi mantıkla çürük raporu verildiğinin konusunu ise bir türlü anlayamadığını söyledi. Mevlana Mahallesinin sadece bir 8 derslik ve hemen askeriyenin yan tarafında bulunan eski binada yani Atatürk İlköğretim okulunda eğitim görmeleri ise yine şaşırtıcı bir durum olarak göze çarpıyor. Tv58 |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|