|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Spor Haberleri- Sivas Amatör Takımları - Diğer Sporlar Spor Haberleri |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
11.02.2010, 07:57 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 924
|
Sadece kondisyon aletleri kaldı
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Geçtiğimiz yıl tadilat çalışmaları başlatılan Güreş Eğitim Merkezi baştan aşağı yenilendi. Yetkililerden edinilen bilgilere göre yenileme çalışmalarının bittiği öğrenilirken, önümüzdeki günlerde de kondisyon aletlerinin geleceği ifade edildi. Çok sayıda milli güreşçiyi yetiştiren Güreş Eğitim Merkezi’nde başlatılan çalışmalarla birlikte bir çok yenilik gerçekleştirildi. 3’er yatılı öğrencinin kalabileceği şekilde yatakhaneleri yeniden düzenlenen Güreş Eğitim Merkezi’nde, tuvaletler ve banyolarda yenilendi. Yemekhanesi de elden geçirilen merkeze bilgisayar odası gibi yeniliklerde getirildi. Bununla birlikte kullanılmayan bodrum katı da kondisyon salonuna çevrildi. Tadilat çalışmalarının bittiğini belirten yetkililer, tek eksiğin kondisyon aletleri olduğunu söyledi. Kondisyon aletlerinin de önümüzdeki günlerde geleceğine dikkat çeken yetkililer, böylece, Güreş Eğitim Merkezi’nin modern bir hale getirileceğini ifade etti. Sivas Hürdoğan. |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|