|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
Haberler Sivas`tan Haberleri burada bulabilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
13.04.2010, 13:46 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Kutlu Doğum Haftası
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 'Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini, Peygamberimizi daha iyi tanımak için önemli fırsat olarak değerlendiriyorum' dedi.
Ürgüp, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, şu ifadelere yer verdi: 'Peygamber Efendimizin doğumu, elbette ki yeryüzünün en önemli hadisesidir. Efendimizin doğumunu anmaktan asıl gaye getirmiş olduğu yüce ahlak prensiplerini hatırlamak ve bu hususlarda kendisine uyma azmimizi tazelemektir. Aziz milletimizi bir arada tutan, kaynaştıran, ortak hedeflere yönelten, güç kaynağımız olan İslamiyeti daha iyi kavrayabilmektir. Dinimizin bütün güzelliklerini Peygamberimizde görmek mümkündür. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerini, Peygamberimizi daha iyi tanımak için önemli fırsat olarak değerlendiriyorum.' Bütün Türk İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik eden Ürgüp, bu özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. (DOĞ-ZZ) - SİVAS (Anadolu Ajansı) |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
|
|